[ELADÓ] Maxi-Cosi Rodi Airprotect gyerekülések eladóak

Eladóvá vált a Maxi-Cosi Rodi Airprotect gyerekülés párosunk. Keveset használt, az elmúlt 2 évben már csak az ülésmagasító jelleg miatt volt az autóban, de a gyerekek keveset autóztak már. Kb. 3 évesek, ahhoz képest keveset használtak. Tényleg keveset autóztak, tényleg nincs bajuk. :) Sok éve próbálom őket elpasszolni, sok helyen.

Az ISOFIX opcióról nincs infóm, mert simán biztonsági övvel rögzíthető és úgy használtuk. Szerintem külön kiegészítő nem volt hozzá. A gyári linken egy aktuális verzió van, de gondolom sokban nem különbözik, illetve eleve a biztonsági övet írják és külön kiegészítőt kell venni az ISOFIX-hez.

Irányár: 15 000Ft/db, a kettő együtt 25 000Ft

Átvétel Bp. III. kerületben a Vörösvári úthoz közel, illetve egyeztetve, a XIII. kerületben, vagy Árkád környéke, ha épp járok arra.

Link az aktuális verzióhoz: https://www.maxi-cosi.co.uk/car-seats/rodi-airprotectr?color_swatch_id=…

Hozzászólások

Még megvannak. Mégolcsóbbak, ez már az új harmadára kb., pláne ha valaki kettőt vesz. Valóban keveset használtak, már 10-11 évesen kezdtük használni, alapvetően ülésmagasítónak, tehát különösebben "matériát" sem kapott. A Foxpostos vagy GLS-es küldés ellen nem vagyok, de bazinagyok ehhez.

Felhozom még egyszer utoljára, hátha...

Próbáld meg arckönyv piacterén, ott gyorsan elmennek a dolgok. Amúgy nekem 5-10-ért vittek el isofixeset.

Ott járunk, hogy perpill ötöd/hatodáron vannak hírdetve. A védőnőt nyilván fel fogom hívni, hogy tud-e valakit, de szóval nem fűzök hozzá sok reményt.

A másik dolog, hogy nem tudom mennyire láttatok már lomtalanítást, de ami használható, az olyan 1 percig van a kupac tetején, vagy esetleg rögtön elkérik. :)

Szerintem ezeket a speciális hardvereket azért nehéz eladni „árában”, mert akik ilyen hardverre vágynak, azok vagy megveszik boltból újonnan garanciálisan, vagy megveszik a lomolóból kb. 5e forintért. (A mi falusi lomolónkban ennyi az ára. A minap csekkoltam.)

Megpróbáljuk újra, hátha most valaki rárepül és vaskos áresés után.