Hogyan NE tervezzünk processzort!

Hogy a remélt, tucatnyi jelentkezőnek némi híja volt, a kisebb ok,   

a nagyobb az, hogy, bár még el sem kezdtem,  a kötekedők, a mindent jobban tudók, a szakmai önfelszopók már úgy körüldongják a blogbejegyzést, mint húst a legyek (by József Attila). 
Ilyen közegben én nem látom értelmét, hogy folytassam. Úgy, hogy, be is fejezem.

Köszönöm azon jószándékúaknak, akik figyelmükkel kitüntették az írásaimat, azoknak úgyszintén, akik pozitív kritikáikkal, segítőkész hozzászólásaikkal gazdagították is azokat. 

Üdvözlettel, pixel5

Hozzászólások

tervezz processzort! Van egy csendes kisebbség, aki csak olvas, csodálkozik, hozzászólni nem tud, de csodálja, ami készül!

Akiket meg itt leolt, azok közül volt pár olyan, akik ezeket a köröket anno megcsinálták (speciel valamilyen szinten én is), és azért adtak javaslatokat. Csak azt megfogadni nem volt benne önerő. Beszólást irányába nem nagyon láttam, javaslatot, és arra a szerzőtől arrogáns bezárkózást igen. Így nem túl jó sajnos.

Aki ennyire nem bírja a kritikákat az miért tesz közzé bármit is? Nem te vagy az első ilyen itt és valszeg nem is te leszel az utolsó :D

Az SMD tranzisztorosra kaptál tőlem is +1 -et. Tartom azt a véleményemet, hogy a szimulációk után jön csak az igazi végeredmény, a szemléletes hardver. Még akkor is, ha egy esti kocsmázás költségébe is kerül hozzá az alkatrészcsomag.

Kár érte, a szakmai kontent (és vita) egy ilyen abszolút laikus érdeklődőnek, mint én, sokkal jobb (lett volna), mint a valóságshow. 

sir mind a ket szemem pixelverzum baratom :(

Mi ez a primadonnaskodas ?

Milyen IT/mernok/programmer/akarmi vagy, hogy erdekel mit dumalnak masok.

Semmi jelentosege, ha nem "attetion seeking whore" kodas a cel.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.