Maláj horror! [Csak erős idegzetűeknek]

Hozzászólások

Tldr: elkobzott crypto banyaszgepeket kilapitanak egy uthengerrel...

#stopclickbait

ez most miert erdekes? az elkobzott cigit, hamis parfumot, iphonet is igy semmisiti meg a nav. vagy bedaralja ha van megfelelo gep.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Nem tudom a mining és a crypto-trading hogyan segiti elő az emberiség fejlődését. Ha befektetsz egy öko-farmba és zöldséges termesztesz, azt legalább meg lehet enni. Ezzel viszont semmit nem lehet azon kivül kezdeni hogy megy fel-le az ára és mindenki megpróbál jókor kiszállni belőle. Egyesek meg zúgatják a miner gépüket, és termelik be a CO2-t.

Persze ez sarkitás, az ötletek és a technológia ragyogóan ötletes, és izgalmas, de attól félek a károk túlszárnyalják az előnyöket. Hiányolom a sikersztorik garmadát, amikor a crypto-technológiákkal ezt és ezt meg lehetett oldani (nem a laborban, hanem a való életben, ami emberek életére pozitiv hatással volt, munkahelyük lett, stb stb)

Na ja, majd kóbor apácák zárdájának videó játékterme képviseletében felvásárolnák apróért és újra bányásznának. Most sem a játékosok szipkázták el a bányászok elöl, hanem fordítva.

Seti@home-nak több volt az értelme...

A bányászok az igazi birkák, nem akik HTTPS-t használnak...

mi értelme van a bedarálásnak? újrahasznosítás esetleg?

nem. ez csak sha256d szamitasra jo, adott nehezsegre, de ott is csak a 76 byte inputtal, es egy csomo egyeb trukkel.

de amugy ujrahasznositani lehetne: a doboz, a hutobordak akar egy gyorsabb minerhez hasznosithatok, a nyakok/alkatreszekbol is ki lehetne nyerni a femeket, dehat zuzni egyszerubb...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Nagyon kevés olyan dolog van, amit indokolt megsemmisíteni. Sokmindent szét lehetne osztani rászorulóknak. Mondjuk a bánya célhardverrel nehéz elképzelni, hogy mit is kezdene az állam... nyitna egy új BTC tárnát?