Feri ideges. Lehet, hogy keveset iszik?

Fórumok

Gyurcsány kezdi elérni a legalja szintet a "kommunikációban". Mi lehet a frusztráltság oka? Megint azt érzi, hogy kifogják a szelet a vitorlájából?

Lehet, hogy a melegben a folyadékháztartása borult meg? Iszik-e rendesen?

Budai Gyula országgyűlési képviselő Gyurcsánynak:

Gyurcsány Feri, perelj be!

“A gatyátokat leperlem rólatok “ - mondta Gyurcsány Ferenc ellenzéki vezér, azokra, akik azt állítják róla, hogy iszik mint a gödény.

Pedig Feri, te nagyon iszol! ( na nem vizet 😂)

Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe! ( persze annyira sokat nem is jársz be )

Egy szőke hölgy szalad mindig utánad egy üveg vízzel, tudod amit hidratálásra szoktál használni !

Rossz nyelvek szerint a Dk frakció irodáján szoktatok kollektívan “szürcsölni”, majd indulsz az ülésterembe elmondani azt a sok zagyvaságot, aminek se füle se farka!

Na akkor most mi a helyzet Feri, beperelsz vagy sem??’

Azért kérdezd meg a Czeglédyt mielőtt lépsz, mert ez nem nyerő pálya számodra !

Addig is igyál és ne csüggedj!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 07. 22., cs – 07:43

A népszavazás bejelentése után komoly zavar támadt baloldalon. Konkrétan, köpni-nyelni nem tudtak. Nem is futotta másra, csak anyázásra. :Taps:

Vajon lesz-e pöcse a kigyoidomárnak (sic!), és bepereli-e Budait? Ha nem, akkor az beismerés: ittasan jár dolgozni? A pénzünkön?

trey @ gépház

A vicc, hogy ugyanolyan szalmabab es csuszos lejto nepszavazas, mint az o ervelesuk szokott lenni.

Es ugyanugy a "whataboutism" erveleshez nyultak (miszerint "lennenek fontosabb dolgok, amikrol nepszavazast kene tartani"), mikozben ha mi kovetunk el erveleskor whataboutismot akkor szivtelen szemetek vagyunk.

Es ugyanaz maradt el honapok ota, aminek kovetkezteben lehetett ilyen szavazast kiirni: a nagy transzsimogatas kozepen mindenki elfelejtett az USA-ban es Braziliaban mar megtortent kisgyerekkorban felmerulo nemi csonkitasoktol elhatarolodni. Pedig 2012-ben Vonatol minden heten tobbszor is elvartak volna a kemenyvonalasabb/tortenelmi naciktol valo elhatarolodast - ugyanezek a szavazok.

Azt nem tudom, hogy ebből mi igaz, de támogatom, hogy szondázni lehessen a képviselőket. Ha autót vezetni alkohol befolyása alatt tilos, akkor az ország vezetése is legyen az.

Az mindenkinel mas, mind az acs, mind a komuves sm reggel keptelen volt dolgozni, amig meg nem kaptak az ampullajukat. Utanna kisimultak es ugy szaladgalt a teton 10 meter magasban, hogy a macska kert lecket. Tehat a munkara kepes allapotban az mindenkinel mas.

 

Amugy te nem nyaralsz ?

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Biztos azert iszik, mert meguszta Gyula elszamoltatasat! 

Sub, csak a flamért jöttem, na meg hogy lássam, ahogy trey tolja a pr-t.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Tippre erre utal:

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...

Legalabbis hasonlo a szerkezete.

Kicsit off: amikor Nathan Leopold (pszicho/szocipoata gyerekgyilkos) beperelte a rola es tettestarsarol konyvet iro Meyer Levint johirnev megserteseert, es az abbol keszitett filmert, a bironak ez volt a valasza:

You, the child murderer have no reputation left to damage. Goodbye.

Fleto nyugodtan pereljen. XD

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Valaki mondja már el nekem hogy Gyurcsány miért van még szabadlábon? Miért nem vágta már be böribe a narancs bagázs úgy ahogy ígérte az elején hogy elszámoltatás lesz? Aztán azóta se sehol semmi?

Miért van az hogy Gyurcsányt kint lehet tartani és a legjobb antimarketing eszközként használni és ezzel a saját hatalmukat erősíteni? Olyan szinten gyökér ez az ember hogy konkrétan feltételezem róla hogy narancsék valamilyen úton-módon fizetik hogy minél hülyébbnek látszódjon.

a Fidesznek nincs oka, hogy bármit is csináljon Gyurcsánnyal

- így tovább lehet hülyíteni az embereket, hogy ő áll minden mögött
- meg amúgy is, kinek kell egy olyan precedens, hogy egy politikust elszámoltatnak....

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy nem tudják ott, hogy mindig kell egy futóbolondot tartani, hogy jó legyen a műsor. A probléma az, hogy a nevezett tart markában több ellenzéki miniszterelnök-jelöltet is.

"Nem":

"Geri! Elég! - toppantott lábával Feri a dunaújvárosi sajtótájékoztatón.

trey @ gépház

"Elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy nem tudják ott, hogy mindig kell egy futóbolondot tartani, hogy jó legyen a műsor. "

Hát, nem gondoltam volna, hogy pont te fogod így itt lehülyézni a Fidesz-választókat.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Budai Gyula szerint a saját elszámoltatási kormánybiztosi munkája addig terjedt, hogy feltárt ügyeket, amiket a megszerzett bizonyítékokkal tárt a nyomozóhatóságok felé, ha ők úgy találták, akkor az ügyészség vádat emelt, majd a bíróság döntött.

Innen: https://www.origo.hu/itthon/20210603-budai-gyula-heti-tv.html

Azert van szabadlabon, mert szegeny Budai Gyula nem tudta ot elszamoltatni a csunya gonosz ugyeszseg miatt. :( 

Ellenzéket tekintve csak rá lehet szavazni, a proxyjain keresztül. Jelenleg (értsd: ma) a proxyja: Márki-Zaj Péter. A post arról szól, hogy a proxyja (vagy bábja, ha úgy tetszik) sorozatosan sérti meg az ország lakosságának csoportjait, már szinte nincs is olyan csoport, akit ne sértett volna meg. Mivel ez politikailag káros Gyurcsány számára, most köhintett, toppantott egyet a lábával egy "vers" formájában. Azért vers, mert azt ígérte, nem szól bele a minionjai tevékenységébe (legalábbis a nyilvánosság előtt).

Nyilván, MZP-t már helyrerakta privátban, ez a versike a rajongóinak szóló kiszólás volt, jelezve: én vagyok a főnök, figyelek mindent, kézben tartok mindent. Ha viszont bukta lesz, akkor MZP a hibás.

Remélem segít ez megérteni a helyzetet számodra is!

trey @ gépház

Egy baloldal van. Annak az egynek (LOL) legerősebb játékosa a DK, aminek az első embere a Gyurcsány. Elszólásaiból, toppantásaiból, "majd meglátjuk"-ozásaiból minden valamirevaló homo sapiensnek ez jön le.

MZP ott tart jelenleg, hogy az általa vizionált 7. frakció ötletet körberöhögik. Kinek az embere szerinted? :D

Tehat a keresztenydemokrata fantazia meg mindig ott tart,

Nem tudom, hogy hol tart, mert sem kereszténynek, sem demokratának nem érzem magam :D

trey @ gépház

Gyakoribb elkepzeles, hogy a valasztasi rendszer nyujtotta lehetosegekbol kiindulva (nem miniszterelnokot, hanem listavezetot es mogotti listas szereploket szavaz meg a nep) MZP ugy jar, mint Medgyessy. Megvalasztjak, aztan valahogy 2 ev mulva valaki mas lesz a miniszterelnok a listarol. :)

En szemely szerint megvarom az itelkezessel az ellenzeki orszagos lista vegso allapotat.

Jakab Péter burkoltan lehülyézte Márki-Zay Pétert

Továbbra sem tűnik úgy, hogy felhőtlen a viszony Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt, illetve az elmúlt hónapokban a Demokratikus Koalíció kvázi legfőbb szövetségesévé vált Jobbik között.

Mit látunk itt? Gyurcsány az egyik emberén - Jakab - teszi helyre Márki-Zajt. Hisz' megígérte: ő nem vesz részt.

trey @ gépház

Na, Márki-Zaj becsicskult, már nem ragaszkodik a hetedik frakcióhoz, miután Gyurcsány megüzente neki, hogy mit kell tennie:

Gyurcsány finoman megüzente, hogy ki a főnök a baloldalon

Lazán kapocslódik: comment-2721878

:D :D

trey @ gépház

Ha a Fidesz-KDNP orszagos listajara szavaz valaki, az Orbanra szavaz? Meg Semjenre?

Pont ennyire szavaz valaki Gyurcsanyra, aki az ellenzeki kozos listara szavaz. Talan a Semjen a jobb analogia.

(Felteve, hogy GyF neve szerepel majd az orszagos listan, de hat nagyon ugy tunik, hogy fog)

A Fidesz-KDNP listajat Orban vezeti, az o arca szerepel mindenhol a kampanyban, o a miniszterelnokjelolt. Ez alapjan megallja a helyet az szerintem, hogy valaki Orbanra szavaz akkor, mikor a fidesz orszagos listajara szavaz. 

GyF nem miniszterelnokjelolt, meg az elovalasztason sem jelent meg mint jelolt, csak egy partelnok, igy ha valaki az ellenzeki orszagos listara szavaz, velemenyem szerint nem Gyurcsanyra szavaz. 

Semjén jobb pelda, mint KDNP partelnoke.

Aki a Fidesz-KDNP listara szavaz az Semjenre szavaz?

Ha igen, akkor ellenzeki listara szavazva is Gyurcsanyra szavazol, foleg ha van egy fix bejuto helye az orszagos listan.

Miniszterelnokjelolt, mint olyan pedig virtualis. El kene hinnem olyan embereknek, hogy tiszteletben tartjak, akik 2002 es 2010 kozott sokmindent nem tartottak tiszteletben.

Nem igazan tudok allast foglalni ebben a kerdesben, mert szerencsere nem ertesulok Semjen politikai tevekenysegerol. Ha o tett olyan kijelentest, hogy tamogassam azzal az o szemelyes ambicioit azzal, hogy az o listajukra szavazok, akkor igen, az az ember Semjenre szavaz, ha nem, akkor meg nem. 

2010 ota vannak hatalmon azok az emberek, akik megigertek, hogy elszamoltatjak az elozo tarsasagot. 12 ev alatt nem sikerult megtenni, ez eleg elszomorito eredmeny. 

Ha valaki teljes szivbol imadja doktorminiszterelnokurat, neki teljesen mindegy, hogy ki van meg a listan rajta kivul. Vannak Gyurcsany imadok is persze, nekik is teljesen mindegy, hogy ki van meg a listan. Semjennek valoszinuleg kevesebb rajongoja van, de biztos akad neki is nehany imadoja. 

Felolem erdekelje oket, legyen az o bajuk. 

Szerkesztve: 2022. 01. 04., k – 08:16

Ha már feljött az ivós téma ...

Gyurcsány Feri, perelj be!

“A gatyátokat leperlem rólatok “ - mondta Gyurcsány Ferenc ellenzéki vezér, azokra, akik azt állítják róla, hogy iszik mint a gödény.

Pedig Feri, te nagyon iszol! ( na nem vizet )

Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe! ( persze annyira sokat nem is jársz be )

Egy szőke hölgy szalad mindig utánad egy üveg vízzel, tudod amit hidratálásra szoktál használni !

Rossz nyelvek szerint a Dk frakció irodáján szoktatok kollektívan “szürcsölni”, majd indulsz az ülésterembe elmondani azt a sok zagyvaságot, aminek se füle se farka!

Na akkor most mi a helyzet Feri, beperelsz vagy sem??’

Azért kérdezd meg a Czeglédyt mielőtt lépsz, mert ez nem nyerő pálya számodra !

Addig is igyál és ne csüggedj!

Feri végül beperelte Buday Gyulát, mert azt állította róla, hogy munkaidőben iszik mint a gödény? Vagy csak a szája volt nagy Ferencünknek?

trey @ gépház

Önkritika? Mire? Beperelte már Budait, aki azt mondta, hogy folyamat iszik a parlamentben? Tyúkperek lapok ellen? 🤣🤣🤣 Majd szólj, ha lesz valami, aminek tétje is van.

Pedig Feri, te nagyon iszol! ( na nem vizet )

Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe! ( persze annyira sokat nem is jársz be )

Egy szőke hölgy szalad mindig utánad egy üveg vízzel, tudod amit hidratálásra szoktál használni !

Rossz nyelvek szerint a Dk frakció irodáján szoktatok kollektívan “szürcsölni”, majd indulsz az ülésterembe elmondani azt a sok zagyvaságot, aminek se füle se farka!

Na akkor most mi a helyzet Feri, beperelsz vagy sem??’

Azért kérdezd meg a Czeglédyt mielőtt lépsz, mert ez nem nyerő pálya számodra !

Addig is igyál és ne csüggedj!

Ezzel kezdjen valamit!

trey @ gépház

Szerintem az az "érdekes", hogy minden regisztrált felhasználónak ugyanolyan joga és lehetősége van tartalmat beküldeni, de te és a hozzád hasonlók nem éltek a lehetőséggel, viszont a beküldőkkel való együtt fröcsögés közben fikázzátok, ha valaki beküld valamit, vagy ha valaki fröcsög, és fikázzátok azt is, hogy a HUP-on sok a fikázás. Aztán csodálkoztok, hogy az ennyire elhaltak már a kormányba sem kellenek tizenkét éve. De a legszomorúbb, hogy azon gondolkodsz, hogy elmész, nem pedig azon, hogy tisztességesen viselkedj.

:)

Nem tudom, mennyire tűnt fel, de egy jogerős helyesbítést linkeltem be. Illetve felhívtam a témaindító figyelmét, hogy akár ő is megtehette volna. Más dolgom nekem nincs ezzel az üggyel, nem fogom verni a témát csak azért, hogy aktív legyen.

Szerintem pedig vagyok annyira tisztességes itt, hogy néha egy-egy hozzászólás beleférjen. Legalábbis még mindig kevésbé politizálok itt, mint mondjuk te.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Aztán ment a kérdés, hogy hogy a faszba' döntötte el utólag a bíró, hogy nem ivott a Ferenc éppen akkor, de hát arra már semmi sem jött. Nincs itt nekünk semmi helyreigazítani való dolguk, mert Ferenc nem mer nekimenni olyannak, akinek mentelmi joga van, hiszen a parlament egy emberként röhögne rajta. Weboldalakkal kardozik.

:D

trey @ gépház

"Aztán ment a kérdés, hogy hogy a faszba' döntötte el utólag a bíró"

Miért kellene ezt a bírónak eldöntenie, te jogászzseni? Valószinűleg megkérdezte a lapokat, hogy mivel tudják alátámasztani az állításukat, kiderült, hogy semmivel, csak kitalálták az egészet, és röppent a bünti.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Tehát, nem azt tartalmazza az ítélet, hogy Feri nem volt italos állapotban, hanem azt, hogy aki állította, nem tudta bizonyítani :D :D :D

Magyarul lehetett Feri tajt részeg is, ha valaki nem tudott tőle vért venni (rendőrség is csak azzal tudja bizonyítani végső esetben, hogy a szonda nem szar), akkor Feri állíthatja, hogy nem volt részeg.

Most komolyan, ennek kell örülni? :D Ezeket nevezem én tyúkpereknek.

trey @ gépház

Ebben a sztoriban az alkohol pont hogy mellékszál, most pont ez jutott pár fasz újságíró eszébe, hogy odadobja a gombáknak.

Ha más lábbal kelnek fel reggel, mást hülyeséget írnak meg, és másért kötelezi őket helyreigazításra a bíróság.  Mint ahogy történt is ilyen nem egy esetben. 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem tudom, mennyire tűnt fel, de egy jogerős helyesbítést linkeltem be. Illetve felhívtam a témaindító figyelmét, hogy akár ő is megtehette volna. Más dolgom nekem nincs ezzel az üggyel, nem fogom verni a témát csak azért, hogy aktív legyen.

Veled hasonszőrűek javasolni szokták, hogy ha diktatúrában akarsz élni, költözz Észak-Koreába. Ha nem diktatúrában akarsz élni, szerintem használd ki a lehetőséget, hogy azt linkelsz be, amit akarsz, és ne másoktól várd, hogy belinkelgessék, amit te akarsz itt látni. A lehetőség csak űr, amíg az ember meg nem tölti tartalommal.

Szerintem pedig vagyok annyira tisztességes itt, hogy néha egy-egy hozzászólás beleférjen. Legalábbis még mindig kevésbé politizálok itt, mint mondjuk te.

Már a szövegértés sem megy?

:)