Csökkentett mód ON

Hozzászólások

magyar emberként lehet hogy inkább a balatont kellen célba venni. ez így már hazaárulás kategória. :(

Nem tudom mi az álláspont most ballib oldalon, de ha nevergone szerint Rogán fizeti a HUP-ot (bizonyítani kellene), akkor ő nyilván Rogán pénzéből lett kifizetve. A kiadó, akinek számlázott és aki kifizette, nem biztos, hogy örülne ilyen vádaknak.

trey @ gépház

Igazabol a legnagyobb baj az, amikor az emberek mar nem tudjak kulonvalasztani a dolgokat; erre szolt a fricska.

Van egy politikai/etc. meggyozodes, meg van egy gazdasagi erdek. Ha valaki egy bizonyos iranyba rendelkezik manapsag szimpatiaval, garantaltan vagy NERlovag, vagy baloldali oligarcha. Mar csak vegletek vannak...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ahha, szóval amikor Summer azt irja, hogy idézem: "Megnézte a bankszámlámat", az rágalmazás, de az, hogy "Rogán fizet a HUP-os FIDESZ propagandáért" az pedig "nyilvánvaló hazugság".

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Ne csúsztass. Azt mondtam a Summer haverodnak is, hogy vigyázzon, nehogy rágalmazás talajára csússzon. Figyelmeztettem. Legalább olvasnád el értő módon, amit linkelsz:

Óvatosan, nehogy rágalmazás talajára csússz! Mert egy ideig "jópofa" az ilyen humor, de ha elkezdesz bűncselekménnyel vádolni, annak nehogy megidd a végén a levét. Ez a "megnézte a bankszámlámat" elég határeset kezd lenni.

Ha nevergone továbbra is úgy gondolja, hogy jó vicc nyilvánvaló hazugságokat terjeszteni nagy nyilvánosság előtt és  adott esetben nem tudja az állításait bizonyítani, őt is figyelmeztetni fogom. Amennyiben folytatja, megteszem a szükséges lépéseket (mármint, az, aki a HUP pénzügyeit intézi, mert nekem ahhoz semmi közöm - meglepetés).

trey @ gépház

Az ilyen balfasz logika szerint én semleges vagyok. Tekintve, hogy nincs 2 hete, hogy hazajöttem a Balatonról ... :D :D :D Ahova egyébként nem turistaként járok, hanem vendégként családtagokhoz látogatóba. Vagyis kevés ahhoz a Míszáros, hogy megmondja, mit csináljak.

trey @ gépház

Lehet. Ha jól emlékszem, régen a jobbikosok és a fideszesek hazaárulóztak. Azóta a ma ellenzéki szerepben lévők is rá-rákívántak, illetve a Jobbik befogadásával részben felvállalták annak korábbi hazaárulózásait. Szóval ellenzékinek lenni olyasmi suttyó dolog, mint fideszesnek lenni, csak kicsit talán rosszabb, mert az individualista szocialista progresszív européer ellenzékinek keblére kell ölelni a fideszeseknél is turbósabban köpönyeget forgató cuki jobbikosokat. Ettől függetlenül egy ellenzéki papírforma szerint nem nyaralhat a Balatonnál, mert ott már minden Lőrincé. A táj felett felforrósodott szellővel Lőrinc cirógat. A Balaton nedve Lőrinc nedve. Stb. Lőrincnek valamennyi balatoni aktusban öröme van. Ellenzéki ott nem érezheti jól magát. Azt hiszem, a látens fideszes ellenzéki lét nem egy könnyű állapot. Ha az ellenzéki a Balatonnál nyaral, tüntetőleg teszi: az ellen tüntet, amit tesz. Feltehetően az ilyen balatoni nyaralgatások vezetnek majd 2022-ben is az ellenzékiek által lehazaárulózott Fidesz kétharmad-szerzéséhez.

A jelenségek összefoglalása után megosztom a személyes véleményem: menjen ellenzéki és fideszes mind a Balatonhoz, és verekedbeszélgessenek egymással. Ha úgy adódik, basszák is meg egymást. :)

:)

Jó nyaralást! Addig széttrolkodjuk az oldalt, ne félts minket! :-)

Az is érdekes, hogy elvileg csökkentett mód van, de azért te a "szabadidődből" flamelsz és tartod a lángot intenzív fokozaton. Mert itt a többiekkel mi azért munkaidőben basszuk a rezet két compile/db restart között.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Várom a transzfert a repülőtérre. Ráérek kettőig. Ne aggódj te miattam! :D De majd ígérem, beszámolok részletesen hol tartok! Kövess be! @gmicsk0

Mert itt a többiekkel mi azért munkaidőben basszuk a rezet két compile/db restart között.

Nem igazán értem, hogy mi közöm ehhez? 

trey @ gépház