Feri ideges. Lehet, hogy keveset iszik?

Fórumok

Gyurcsány kezdi elérni a legalja szintet a "kommunikációban". Mi lehet a frusztráltság oka? Megint azt érzi, hogy kifogják a szelet a vitorlájából?

Lehet, hogy a melegben a folyadékháztartása borult meg? Iszik-e rendesen?

Budai Gyula országgyűlési képviselő Gyurcsánynak:

Gyurcsány Feri, perelj be!

“A gatyátokat leperlem rólatok “ - mondta Gyurcsány Ferenc ellenzéki vezér, azokra, akik azt állítják róla, hogy iszik mint a gödény.

Pedig Feri, te nagyon iszol! ( na nem vizet 😂)

Én józanul még nem láttalak bejönni a parlamenti ülésterembe! ( persze annyira sokat nem is jársz be )

Egy szőke hölgy szalad mindig utánad egy üveg vízzel, tudod amit hidratálásra szoktál használni !

Rossz nyelvek szerint a Dk frakció irodáján szoktatok kollektívan “szürcsölni”, majd indulsz az ülésterembe elmondani azt a sok zagyvaságot, aminek se füle se farka!

Na akkor most mi a helyzet Feri, beperelsz vagy sem??’

Azért kérdezd meg a Czeglédyt mielőtt lépsz, mert ez nem nyerő pálya számodra !

Addig is igyál és ne csüggedj!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 07. 22., cs – 07:43

A népszavazás bejelentése után komoly zavar támadt baloldalon. Konkrétan, köpni-nyelni nem tudtak. Nem is futotta másra, csak anyázásra. :Taps:

Vajon lesz-e pöcse a kigyoidomárnak (sic!), és bepereli-e Budait? Ha nem, akkor az beismerés: ittasan jár dolgozni? A pénzünkön?

trey @ gépház

A vicc, hogy ugyanolyan szalmabab es csuszos lejto nepszavazas, mint az o ervelesuk szokott lenni.

Es ugyanugy a "whataboutism" erveleshez nyultak (miszerint "lennenek fontosabb dolgok, amikrol nepszavazast kene tartani"), mikozben ha mi kovetunk el erveleskor whataboutismot akkor szivtelen szemetek vagyunk.

Es ugyanaz maradt el honapok ota, aminek kovetkezteben lehetett ilyen szavazast kiirni: a nagy transzsimogatas kozepen mindenki elfelejtett az USA-ban es Braziliaban mar megtortent kisgyerekkorban felmerulo nemi csonkitasoktol elhatarolodni. Pedig 2012-ben Vonatol minden heten tobbszor is elvartak volna a kemenyvonalasabb/tortenelmi naciktol valo elhatarolodast - ugyanezek a szavazok.

Azt nem tudom, hogy ebből mi igaz, de támogatom, hogy szondázni lehessen a képviselőket. Ha autót vezetni alkohol befolyása alatt tilos, akkor az ország vezetése is legyen az.

Az mindenkinel mas, mind az acs, mind a komuves sm reggel keptelen volt dolgozni, amig meg nem kaptak az ampullajukat. Utanna kisimultak es ugy szaladgalt a teton 10 meter magasban, hogy a macska kert lecket. Tehat a munkara kepes allapotban az mindenkinel mas.

 

Amugy te nem nyaralsz ?

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Biztos azert iszik, mert meguszta Gyula elszamoltatasat! 

Sub, csak a flamért jöttem, na meg hogy lássam, ahogy trey tolja a pr-t.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Tippre erre utal:

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...

Legalabbis hasonlo a szerkezete.

Kicsit off: amikor Nathan Leopold (pszicho/szocipoata gyerekgyilkos) beperelte a rola es tettestarsarol konyvet iro Meyer Levint johirnev megserteseert, es az abbol keszitett filmert, a bironak ez volt a valasza:

You, the child murderer have no reputation left to damage. Goodbye.

Fleto nyugodtan pereljen. XD

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Vannak ilyen mikrofon szerű alkoholszondák, valamelyik újságíró végigkérdezhetné néha egy ilyennel a képviselőket, kiváncsi lennék az eredményre :)

“The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.”

Valaki mondja már el nekem hogy Gyurcsány miért van még szabadlábon? Miért nem vágta már be böribe a narancs bagázs úgy ahogy ígérte az elején hogy elszámoltatás lesz? Aztán azóta se sehol semmi?

Miért van az hogy Gyurcsányt kint lehet tartani és a legjobb antimarketing eszközként használni és ezzel a saját hatalmukat erősíteni? Olyan szinten gyökér ez az ember hogy konkrétan feltételezem róla hogy narancsék valamilyen úton-módon fizetik hogy minél hülyébbnek látszódjon.

a Fidesznek nincs oka, hogy bármit is csináljon Gyurcsánnyal

- így tovább lehet hülyíteni az embereket, hogy ő áll minden mögött
- meg amúgy is, kinek kell egy olyan precedens, hogy egy politikust elszámoltatnak....

“The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.”

Elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy nem tudják ott, hogy mindig kell egy futóbolondot tartani, hogy jó legyen a műsor. A probléma az, hogy a nevezett tart markában több ellenzéki miniszterelnök-jelöltet is.

"Nem":

"Geri! Elég! - toppantott lábával Feri a dunaújvárosi sajtótájékoztatón.

trey @ gépház

"Elég hülyének kell lenni ahhoz, hogy azt higgye valaki, hogy nem tudják ott, hogy mindig kell egy futóbolondot tartani, hogy jó legyen a műsor. "

Hát, nem gondoltam volna, hogy pont te fogod így itt lehülyézni a Fidesz-választókat.

“The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.”

Budai Gyula szerint a saját elszámoltatási kormánybiztosi munkája addig terjedt, hogy feltárt ügyeket, amiket a megszerzett bizonyítékokkal tárt a nyomozóhatóságok felé, ha ők úgy találták, akkor az ügyészség vádat emelt, majd a bíróság döntött.

Innen: https://www.origo.hu/itthon/20210603-budai-gyula-heti-tv.html

Azert van szabadlabon, mert szegeny Budai Gyula nem tudta ot elszamoltatni a csunya gonosz ugyeszseg miatt. :(