Trey-nek sok szeretettel...

Fórumok

Trey, Lölö bácsi küldi személyesen Neked a nemrég kapott "az illiberális propaganda és a NER hőse érdemrended" mellé ezt a videót.

Mészáros Lőrinc - Nyári gondolataim: https://www.youtube.com/watch?v=W6Efnxiu32s

Őszintén mondom, megérdemled, megdolgoztál érte. Mi is gratulálunk és jó egészséget kívánunk Neked!

Hozzászólások

Nagy jó húzás Lölö létezése. Ha az ország leggazdagabb embere ilyen hülye akkor majdnem mindenkinek van esélye! ;)

Szerintem inkább az lehetett, hogy olyan embert (bábot), akartak, aki könnyen irányítható és legfőképpen nem ébred öntudatra, nem fordul ellenük. Mert milyen macera már, amikor vissza kell venni mondjuk pl egy Simicskától a pénzt, nem? De Putyinnak is elég sok melót okozott az ilyen.

Lölö bácsiről egy vélemény:

...a második generációs [orosz] oligarchák, akik a szó tulajdonképpeni értelmében soha nem voltak oligarchák, hanem teremtményei Putyinnak, ha úgy tetszik az orosz Mészáros Lőrincek...

https://youtu.be/UFaEisphn98?t=3414

 

LOL :-)

Vajon ki lehet Cseh Katka strómanja?

> Sol omnibus lucet.

Tenyleg erdekes kerdes.

Azonban engem jobban erdekelne az osszes tisztakezu ellenzeki politikus multja. Nem, nem vagdalkozas miatt, inkabb az erdekelne, hogy mennyire hiteles kormanyvalto ero az ellenzek a vegtelenul tisztakezu mukodest propagalo dumajukkal. Ha Cseh doktorno valoban pont ugyanazt csinalta, mint az altala -valoszinuleg jogosan- megvadolt NER, akkor rendkivul hitelesek

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Az én szememben az első szempont a már bizonyított hozzáértés, a második a külföldi kapcsolatok milyensége, a korrupciós „hajlam” csak ezután jön. Az ellenzék az első kettőn már elbukott, de a legerősebb politikai erő, a Dobrev Klára szekta és függelékei a harmadikon is elbuktak.

"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

Szerintem, ha úgy, hogy a lekötelezettjeiken keresztül övék az ügyészség, a rendőrség, a bíróságok egy része, korlátlanul lehallgathatnak mindenkit és még így is csak odáig jutnak, hogy "Momentumos politikus állhat az Anonymous-botrány célkeresztjében", akkor ez még viccnek is gyenge.

 

Még az is feltételes mód a fenti mondatban, hogy egy gagyi videóban Anonymous néven szereplő ember "CÉLKERESZTJÉBEN" lehet a Cseh.

Mennyit tudsz keresni havi szinten ezzel a DK-nál? Legalább egy Gyurcsány-családos pólót kaptál már?

trey @ gépház

Óvatosan, nehogy rágalmazás talajára csússz! Mert egy ideig "jópofa" az ilyen humor, de ha elkezdesz bűncselekménnyel vádolni, annak nehogy megidd a végén a levét. Ez a "megnézte a bankszámlámat" elég határeset kezd lenni.

trey @ gépház

Illiberális államban nem biztos, hogy bűncselekmény más bankszámláját nézegetni, már persze ha DK aktivistáról van szó és akkor SOROS még szóba sem jött, ugye. Ne izgasd fel magad ennyire, nézd meg inkább még egyszer Lölö bácsi üzenetét!

Nem szokásom izgulni, főleg nem internetes senkik miatt. Nagy szokott lenni a pofa így publikban egészen addig, amíg a névtelenség homályából pofázik az illető. Érdekes módon, amikor már privát/hivatalos levelezéssé fajul a dolog, meg megy a becsicskulás. :D

trey @ gépház

Természetesen elfelejtem, amennyiben nem érkezik még egy alaptalan, bizonyíték nélküli rágalmazási kísérlet a részedről. A figyelmeztetést elsőre elégségesnek érzem.

A felvetésemre "elfelejtettél" válaszolni.

trey @ gépház

Nekem ajanlottak, hogy menjek, mert ingyen huszas a reszvetelert es meg adnak egy gulyaslevest is a vegen. Hoznak visznek. Egy nap.

Tehat ha neked nem fizetnek, akkor szarul csinalod.

Nem viccelek. Bar az lenne...

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

„A lebunkózók abba is hagyták az emlegetését, valódi hívei pedig folytonos emlegetés nélkül is tudnak kezdeni valamit a gondolataival és a példájával. Nincsenek túl sokan, de én észre szoktam venni őket, mert van erre »antennám«.

– Gondolja, hogy a régi balosok ellen is létrejött LMP-ből indult, most az MSZP-s Tóth Csabát támogató Karácsony Gergely közéjük tartozik?

– Igen, az eddigiek alapján így gondolom, a jövőre nézve pedig remélem.”

Karácsony Gejgő valóban hiteles, ahogy az igazikonzervatív VO, különösen Stumpf is. Csak azt felejtette ki Karácsonyról szóló mondatból, hogy az LMP létrehozása előtt a Medgyessy- és mindkét Gyurcsány-kormány alatt a miniszterelnökségen dolgozott politikai tanácsadóként, az LMP szétzúzásában pedig éppen ő volt az egyik vezér, az indok pedig az volt, hogy úgy gondolták, kell egy baloldali zöld párt. Az LMP-ben és a repesz P-ben is egyik fő harcostársa volt az a Scheiring Gábor, aki harsányan lelkendezett a dél-amerikai komcsi rendszerek, így a Chávez vezette venezuelai, totális gazdasági összeomlást hozó komcsi rendszer sikerein. Nem állítható, hogy ifj. Bibó István ne vinné tovább apja realitás iránti teljes érzéketlenségét, hiszen id. Bibó is miniszter lett a komcsi Nagy Imre kormányában, mert valószínűleg elhitte, hogy Nagy Imre demokráciát akar, és utóbbival szemben ő tényleg ott maradt a helyén a Parlamentben, amikor már itt voltak az oroszok.

„Be volt csukva majdnem 6 évig”

Hát, B+, az én nagyapámat az utcáról állították málenykij robotra indított menetbe, öt évig volt kint, egy évig Székesfehérváron REF-esként egy év kényszermunkában építette a pályaudvart. Apám két héttel azután született, hogy nagyapámat elvitték, ötéves koráig nem látta az apját. Pedig ő nem csinált semmit.

Ja, és apámat nem vették fel „kirakatfelvételivel” egyetemre, sőt, még szakmunkás-képzőbe is csak hosszú küzdelemben, két hónappal a tanáév megkezdése után mehetett.

"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

„– A puhuló kádárizmusban már gyerekjáték volt, ami tíz évvel korábban elképzelhetetlen?”

Annyira puhuló volt, hogy ha végignézed a Kádár-rendszer „demokratikus” „ellenzékének” névsorát, elvétve – ha egyáltalán – találsz későbbi jobboldali politikust. Ugyanis a jobboldaliakat valódi ellenségnek tekintették és azokat tényleg üldözték.

Ellenben találsz „demokratikus” „ellenzék” névsorában találod a Rákosi-korszak utolsó miniszterelnökét (nyilván genetikusan demokrata), tucatszám találod az ÁVH, párt- és állami vezetők csemetéit, sőt, sokszor személyükben kommunistákat, pl. maoistákat, akik ugyan valóban valamilyen ellenzéke voltak a rendszernek, csakhogy a rendszert szélsőbal irányból kritizálták, mert szerintük nem volt eléggé balos. No, ebből az irányzatból lett az SZDSZ.

"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

„Hiszen csak belső használatra írta Kónya, hogy a liberális médiát most már vissza kellene szorítani.”

Kónyának igaza volt, a komcsi elit vitte tovább a médiát és a kultúrát. És ez nem Orbánék fantazmagóriája.

FERÓ DALMA – KISS VIKTOR: A rendszerváltás és a liberális hegemónia kiépítése

Előadás a Politikatörténeti Intázetben.

 

Klubrádió, Bonyolult dolgok (2020. szeptember 24., csütörtök 19:00)
 

És kb. ugyanez írásban:

AZ ORBÁNI RENDSZER NEM FÉL SEMMITŐL ÉS SENKITŐL
Kristóf Luca: Maga alá gyűrte az elitet a NER

"The vision of Christ that thou dost see
Is my vision’s greatest enemy."

Hiteles forrásból tájékozódom. Vagy csak te linkelhetsz propaganda oldalról? Ugye, hogy nem. De már itt is a hír:

Gyermekvédelmi népszavazást jelentett be Orbán Viktor

„Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt”

https://telex.hu/belfold/2021/07/21/orban-viktor-bejelentes-magyarorszag

 

Számomra ez azt mutatja, hogy tényleg nagy a baj, ha már ilyenek történnek,

"Az viszont egyértelmű, hogy csak országos kezdeményezésről lehet szó, tehát például a tatai szállodaépítésről a helyi népszavazást továbbra sem lehet kiírni."

 

Trey, nyithatod a topicot a gyermekvédelemről, be van már készítve a szöveg, ugye?

 

Várom már, hogy most az összes fidesz politikus is hirtelen csak erről fog tudni beszélni, hirtelen ez nagyon fontos téma lesz. Én azt tippelem, hogy simán lesz olyan plakát is, ahol egy nevető Soros György lesz egy szomorú kisgyerekkel ábrázolva.

Mert a piszkos munkát a csicskásaikkal végeztették el ezek az emberek:

Szabadulása után, 2014. március 7-én elmondta, hogy a képviselő-jelöltségtől való visszalépésért ötvenmillió forintot kapott egy nejlonszatyorban. Úgy nyilatkozott: „A pénz az MSZP-től jött, nyilván a központi széfből. A székházban adta át valamelyik titkárnő.” A fiktív pályázati pénzekről azt állította: „az ügyemben szereplő pénzekből egyetlen forint sem nálam landolt (...) vittem abba a széfbe pénzt én is, valami negyvenmillió forintot, bevezették a kockás füzetbe azt is”, mert kellett a pénz „fű alatti támogatásokra, zűrös ügyek elintézésre, a pártelnök költségeire, kampányokra.”

trey @ gépház

- Vegyünk egy másik fontos programelemet. Úgy vélem, a Fidesz szavazóinak többsége sarkalatos kérdésnek gondolja az elszámoltatást. A Fidesz is? Ön is?

- Azt gondolom, helyesen mérem fel a velem szembeni és a kétharmados többségünkkel szembeni állampolgári elvárást, ha azt mondom, hogy két területen várnak a választók azonnali és világos döntéseket. A gazdasági helyzet javítása és az elszámoltatás ez a két terület. Ezek össze is függenek. Nem elég csak kezelni a kialakult helyzetet, hanem azokat is elő kell venni, akik előidézték. Megtapasztaltam magam is, hogy semmilyen eredményre nem vezet, ha az elszámoltatás melletti elszántságunkat szavakban bizonygatjuk. Az elszámoltatás olyan műfaj, amelyben a szavak semmit sem érnek, a tettek viszont aranyat. Nos, még nem vettük át a kormányzati hatalmat, még nem tettük le az esküt, e pillanatban a Fidesz nincs kormányon. Már nem vagyunk ellenzékben, de még nem vagyunk kormányon. Ha az új kormány megalakul, megindul az elszámoltatási folyamat is.

Innen: https://2010-2014.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/miniszterelnok/beszed…

Ahogy a doktorminiszterelnokur mondta: "Az elszámoltatás olyan műfaj, amelyben a szavak semmit sem érnek, a tettek viszont aranyat." Szoval hol maradnak a tettek? 

Mint említettem, csicskásokkal dolgoztatnak. Sajnos elég jól kiképezték őket, hogy tudják, hozzájuk nehezen jutnak végül el. Ha jól tudom, az egyik csicskásuk elszámoltatás alatt van költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt. De, valóban. Én is többet vártam volna.

Majd tavasszal! Jönnek az elszámoltatók!

trey @ gépház

Biztos láttál már maffiafilmeket. Talán olyat is, amikor a szervezett bűnözés a legfelsőbb körökig nyúlt. Ha láttál, akkor ezen nem csodálkozol.

Apropó, ha jól emlékszem, a nevezett egyén elleni vádiratban a "bűnszervezetben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás" a vád.

trey @ gépház

Ez nem mellébeszélés, ezek tények. Ellenőrizd.

Abban egyetértünk, hogy több ilyen kellene. Sajnos, a haverjaid sem jeleskednek, ugyanis az önkormányzati választások másnapján a Fidesztől elnyert önkormányzatoknál naaaaagy elszámoltatásokat ígértek. De azok elmaradtak. Maradtak helyettük a csetepaték és egymással való leszámolások :(

Izgalommal várom a tavaszt! Remélem az új garnitúra alatt az is kiderül majd, hogy MENNYI PÉNZT kaptam a rezsimtől! :D :D

trey @ gépház

"bűnszervezetben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás"
vs
"Van-e mar jogeros itelet a tobbi erintett ugyeben?"

Mellebeszeles. 

Lassan, de haladnak a "haverjaim":

https://blog.atlatszo.hu/2019/12/jogszeruen-hozta-nyilvanossagra-piko-a…

https://hvg.hu/itthon/20210721_pest_megyei_kormanyhivatal_letartoztatas

https://hvg.hu/itthon/20210630_boldog_istvan_elokeszito_ules

 

Teged amugy KP-ban fizetnek vagy kozbeszerzesekben? Esetleg alapitvanyon keresztul? Ugy hallom mostansag ez a divat: https://www.valaszonline.hu/2021/05/19/exkluziv-43-titkos-penzalapot-ke…

Mellebeszeles. 

Lassan, de haladnak a "haverjaim":

https://blog.atlatszo.hu/2019/12/jogszeruen-hozta-nyilvanossagra-piko-a…

https://hvg.hu/itthon/20210721_pest_megyei_kormanyhivatal_letartoztatas

https://hvg.hu/itthon/20210630_boldog_istvan_elokeszito_ules

Van-e már jogerős ítélet az ügyekben?

Teged amugy KP-ban fizetnek vagy kozbeszerzesekben? Esetleg alapitvanyon keresztul? Ugy hallom mostansag ez a divat: https://www.valaszonline.hu/2021/05/19/exkluziv-43-titkos-penzalapot-ke…

Sajnos egyikben sem! De mint említettem, szívesen veszek minden megkeresést!

Lassan, de haladnak a "haverjaim":

Azért kibújt a végére a szög a zsákból, hogy kik is a haverjaid. Bár, nem kellett ehhez coming out, nyilvánvaló volt eddig is. 

trey @ gépház

"Sajnos egyikben sem!"
Ha nem talalnanak meg, akkor itt erdeklodhetsz: 
szemelyesen: 1062 Budapest, Lendvay utca 28.
telefonon: telefon: (06-1) 555-2000
e-mailen: kapcsolat@fidesz.hu
Fidesz Központi Hivatal

"Azért kibújt a végére a szög a zsákból, hogy kik is a haverjaid. Bár, nem kellett ehhez coming out, nyilvánvaló volt eddig is."
:D :D :D :D :D 

Nem irt olyat a Dietas Magyar Muzsa sem, hogy megakadalyozzak. Masoket van lehetoseg megakadalyozni (felteve, hogy a Kuria ugy tancol, ahogy a Fidesz futyul, es addig ul rajta), es van lehetoseg a sajatjukat idoben kiirni (szinten felteve, hogy a Kuria abban az esetben fontosabbnak tartja majd a Fidesz nepszavazasan kevesebb idot ulni, es ezzel a fuggetlensegnek mar latszatat sem kelteni).

Az iras stilisztikailag viszont kritikan aluli. Mar csak a "torpe le lesz kotozve Grazban mint beteg" hianyzik belole, hogy elerje a legalja szintet.

Most ez itt a bekulázás ideje, hogy kijönne, hogy nem az RTL Klub fals felmérése a mérvadó itthon ratyi témában és a szülők nem szeretnék, hogy a kölkeiket transzformerek környékezzék meg? Ez már ilyen előzetes damage control?

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 07. 30., p – 12:43

Javasolnám, hogy Lölö bácsi bölcsességei mellé egy kézzelfogható ajándékot is adjunk trey-nek, hiszen mégiscsak kitesz magáért, ezt azért el kell ismerni.

 

 

Én erre gondoltam:

*Díszkiadás* Imperátor asztali kisszobor

4.950 Ft

Erős Vezetőnket ábrázoló, 3D nyomtatással készült asztali kisszobor.

Anyaga: PLA
Méret: 120 mm magas
Felbontás: 0,15 mm
Használat után komposztálható

https://viktory2030.hu/termek/imperator-asztali-kisszobor-diszkiadas/

 

Ahogy láthatjátok 5 ezer forintba kerül, így ezennel közösségi gyűjtést indítok. Jöhetnek a felajánlások! Ha megvan a pénz, akkor már rendelhetjük is a cuccot. Aki felajánlana pénzt, az ezen hozzászólás alá kommentelje a konkrét összeget.

 

 

trey, ha már van ilyened (esetleg több is?), akkor jelezd kérlek

Részemről ok, ha trey tényleg átveszi, mert fölöslegesen nem mennék. Viszont ha lehet budapest (a bűnös város...) legyen vhol.

 

Ja és most megnéztem, még egy ezres a szállítás, ha érted vagy más érti a célzást... :-)

Szerintem tartalmasabb gesztus lett volna kilvadi gyógykezelésére kezdeményezni a gyűjtést. (Hát még az enyémre.) De ez van, a "kormánykritikus" kifutón kiéhezett verseny folyik a kutyakeksz minden morzsájáért, az empátia, a tolerencia, a segíteni akarás és a transzparencia csupán a figyelemhez és a kutyakekszes zsákhoz vezető (?) lózungok.

:)

Ez is nagy: https://youtu.be/BFNlQ1sz4Cs

A gond az vele, hogy ma már a magyar napi valóságot felolvasva is igazzá válik a mondás: sírva vigad a magyar
Lassan a Hírcsárda létjogosultsága is megkérdőjeleződik.

Már x-edik hete nem tudjuk, hogy whothefuck is Panyi Szabolcs, ki hallgatta le a telefonját és mijafoszéris.

Ehhez képest Bödöcs mester is szórakoztató, persze.

Szerkesztve: 2022. 03. 10., cs – 23:27

.