Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

Címkék

Duna melletti, tágas szabadtéri helyszínen, a Budapest Garden területén idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Most nem csak az ünneplésről van szó, hiszen hosszú hónapok bezártsága után ez egy kiváló lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és megigyunk néhány sört együtt. További részletek »

Hozzászólások

Meg akartam nézni a korábbi rendezvények képeit, erre elvitt a Facebookra. Drága szervezők, ekkora probléma néhány képet saját vagy bérelt szerverről host-olni? Tudniillik nincs Facebook fiókom.

A másik. Adatvédelmi nyilatkozatban egy sor más mellett adatkezelő a Google és a Facebook. Rövidebb lett volna azt írni, hogy rendezvényünkre regisztrálva lemond személyes adataival összefüggésben mindennemű jogáról.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Megszoksz, v. megszöksz. 

Gugölt meg facsét nem lehetne ma már megkerülni. Ha bárki bármi cuccot hosztolt szerverre tölt fel, garantált h. pár év és hűlt helye lesz.

Ha azt vesszük, mikroszoft sem képes már hosztolni 1 kibaszott 100-200 megabájtos összterületű weboldalt. Helyette inkább beszántják az egészet a gecibe, nem baj h. pár ezer ember vilagszerte használná. Ugyanekkor meg felbasznak naponta 1-2 semmirőlnemszóló Azure-os marketingbullshit videót, ami már több helyet foglal, mint az a másik teljes website. De azúros *.* szarokra van korlátlan tárhely.

OK, boomer.

Viccet félretéve, ez egy olyan rétegigény a képek kapcsán, aminek kielégítésére nincs kapacitásunk.

Az adatvédelem kapcsán: nyilvánvalóan nem olvastad el, vagy az értelmezése gondot okoz, ebből kihoztál egy kis házi konteót. Ők nem adatkezelők, hanem adatfeldolgozók, ez világosan le van írva. Például Google Analytics mérést használunk és like gomb is van az oldalban, ami annyit tesz, hogy leraknak egy cookie-t. Mi személyes adatokat nem adunk át nekik, meg hát miért is tennénk. A személyes adataiddal te rendelkezel.