Törölt Gsuite fiók leveleinek visszaállítása

Sziasztok!

Egy Gsuite fiók törölve lett hó elején. Előtte Takeout-tal lett készítve mentés a mailekről. A napokban használni kellett volna az mbox file-t, de az egyes maileket megnyitva csak headereket lehet látni, hasznos tartalmat nem. A file mérete sem túl nagy (de nem is nulla). Eddig sohasem hibázott a Takeout, mindig vissza lehetett olvasni mindent.

Úgy tudom 60 napon belül fizikailag nem kerülnek törlésre a mailek. Próbáltam külföldi fórumokban keresgélni. Sok helyen csak említés szintjén, de a Vault-ot írják. Admin felületen belépve csak annyit látok, hogy "Bekapcsolva mindenki számára". Alatta meg ezt írja: "Ehhez a szolgáltatáshoz nincs megjeleníthető beállítás" Ez így nem túl bőbeszédű...

A vault.google.com-on tudok új ügyet létrehozni, meg tudom adni, hogy a Gmail legyen a szolgáltatás. De az adott fióknál, ha rá akarok keresni a már learchivált + törölt userre, akkor csak azt az illetőt dobja fel, akire ráraktam aliasként. A Gsuite admin is így működik, ez eddig rendben is lenne. Csak én úgy logikáztam, hogy itt találom meg 60 napon belül az admin felületen már törölt, de a Google-nél még meglévő adatokat. Van esetleg ebben valakinek tapasztalata, hogy hol borul a gondolatmenet? Vagy ha van bármilyen más megoldási javaslat, akkor azt is szívesen veszem.

Előre is köszönöm!

Hozzászólások

irány a support, nekem ingyenes táhelyről is visszaállítottak 1 törölt filet.

Szerkesztve: 2021. 06. 23., sze – 10:27

Mikor lett torolve a user?

20 nap utan kukazzak a user accountot amugy nem 60

Maileket meg 25-30 napig tudod visszaszedni.