A foci az foci

Petíció, hogy ne legyen szivárványos a müncheni stadion a magyar-német meccs alatt:

 

https://citizengo.org/hu/fm/203275-a-foci-az-foci

Hozzászólások

A jogállam meg jogállam, nyilván egyetértesz ha így gondolod.

Es ha mar Nemetorszag: hihetetlen, hogy megfigyeltek a maskentgondolkodokat, raadasul titkosszolgalati modszerekkel. Bator, igazsagszereto ember vagy, hogy kialsz a titkosszolgalati modszerekkel torteno -cseppet sem jogallami- modszerek ellen! <3

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Úgy tűnik, hogy az UEFA erősebb a jogállami mantrádnál. Tudod, a jogállamnak jogában áll 364 napon keresztül szivárványszínűre meszelnie a stadiont. Azon az egy napon, amin szerződésbe kiadták az UEFA-nak, így tűnik, az UEFA az erősebb kutya, így ő baszik.

trey @ gépház

"Úgy tűnik, hogy az UEFA erősebb a jogállami mantrádnál."

Ez egy elég értelmetlen megállapítás volt, tekintve, hogy pont a jogállam garantálja, hogy ha az UEFA-nak van egy szerződése, és az szerint ő dönt, akkor ő dönt.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerkesztve: 2021. 06. 19., szo – 21:33

Aláírva, holott a focit és a teljes azzal járó felhajtást gyűlölöm. Ezt az elmebajt viszont még jobban.

> Ezt az elmebajt viszont még jobban.
Én is! Nem vagyok homofób, bármit is jelentsen az, de mostanában nagyon megutáltam a szivárványos rinyagépeket, érik egy fejelés ha face-to-face, na! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Nagyon könnyű propagandának nevezni egy kisebbség önérvényesítési, jogegyenlőségi küzdelmét. Nem mondom, hogy nincsenek túlzások. De ez mind olyan amit egy magabiztos ember nem vesz észre. Ezt propagandának nevezni viszont általában a szélsőség vagy a politikusok eszköze.
Te kifejezetten azokat a szófordulatokat használod amiket az orbán rezsim eléd rak. Gyönyörű látni mennyire profin vezényelnek. A hívek pedig gyanú nélkül játszanak a kottából.
Valahogy mindig jobban elnéztem a nácik mocskos buzizását mint ezt a mismásolós "én nem vagyok homofób, de" stílust.

rezsim = kormányzati rendszer

tehát semmilyen negatív felhangja nincsen

a "sorosblogok" trollfordulatot pedig nem is méltatnám, hiszen ezeket a sajtótermékeket nem kötelező fizetned az adódból, míg a minden szavában hazug és szovjet prapaganda ízű KESMA fideszbirodalmat bizony fizeted, ha tetszik, ha nem, mert a közpénz már el van lopva rá előre vagy 50 évig...

+1

igen és hagyják má' abba térdelősdit

meg, hogy nem állnak tisztességesen saját és másik csapat himnusza alatt - és futkározni se kéne: Free Palastina, Free Tibet , Free Willy és szivárvány színű lepedőkkel..

For Whites Only meeting room!

és ha már itt tartunk mindenki egyforma mezben játszom, mert mi az hogy pártoskodnak, ilyen csapat olyan csapat.
és a reklámozásokat is hagyják abba. mit gondolnak ezek, hogy előnyöket kovácsolnak abból, hogy egyeseknek sok pénzük van reklámra... meg ilyen szponzor olyan szponzor.

hát mi a fasz van itt szabad akarat, meg szabad véleménynyilvánítás, meg szabadság szerelem drog rock&roll.

meg egyáltalán be kell tiltani a focit, me' az az angol imperialista találmány!
howgh uff! beszéltem! - de minek, mit a falra hányt borsó -

és a reklámozásokat is hagyják abba. mit gondolnak ezek, hogy előnyöket kovácsolnak abból, hogy egyeseknek sok pénzük van reklámra... meg ilyen szponzor olyan szponzor.
 

Mondjuk máris sokkal tisztább lenne a kép, ha ez megtörténne és így jobban helyükre kerülnének a dolgok..értem én, hogy irónia, de ez pont tényleg sokkal jobb lenne így.

és politikusok népszerűséget szerezni

mutass már egy politikust aki EB meccs közben nekiállt sajtótájékoztatót tartani játék közben a pálya közepén... Esetleg félbeszakítva a himnuszt nekiállt a nyomorult kampányszövegének a marhaságait propagálni. Ne kevered a szezont a fazonnal.

***

A tv közvetítés szünetében nyomott elfogadás meg antirasszista szöveg pont ugyanez a téma, azzal nincs is különösebb baja senkinek: mert az az elfogadható módon van közre adva a megfelelő keretek között ahova való: reklám szünetben. Csak miért kell a konkrét játéktérbe, szertartásokba mindenhova beerőszakolni azt ami nem oda való?

Vagy neked mi lenne elég? Egy focimeccs hány százaléka kell mindenáron a kényszeres politikai üzenetek mantrázásáról szóljon?

csak azzal hogy ott megjelenik, már a saját népszerűségét akarja javítani.
egyébként meccs előtt és alatt is szokott interjút adni egy egy politikus, pl a vip páholyban..
és sűrűn mutogatják a vip páholy 'tartalmát' és az ott tartózkodók reakcióit...

nem kell nekik feltétlenül direkt propagandát folytatni. elég ha jól láthatóan megjelennek.

és hogy térdelnek, vagy nem térdelnek.

a magyarok nem térdelnek, mert utálják a saját színesbőrű/bevándorló/piréz játékostársaikat. és örülnek sőt egyetértenek amikor a szurkolok niggerezik, buzizzák őket.

ez a summás véleményem a focistákról meg a focisbuzikról :))

American footballer Colin Kaepernick took the knee during the national anthem before a match in 2016. He said he could not stand to show pride in the flag of a country that oppressed black people.

forrás: https://www.bbc.com/news/explainers-53098516

Segítek: azért térdelt le, mert a himnusz alatt nem tudott magát kihúzva tisztelettel adózni a saját nemzeti lobogójának (és himnuszának /ezt én jegyzem meg hozzá/), tekintettel a a fekete rabszolgatartó múltjukra.

Nincs szó bevándorlókról (mexikóiakról, ázsiaiakról stb, rabszolgákat elsősorban afrikából hurcoltak el nagy számban).

mert utálják a saját színesbőrű/bevándorló/piréz játékostársaikat

nekem meg úgy tűnik, hogy ez a saját problémád kivetítése a környezetedre. Attól, hogy nem érzed a saját személyes problémádnak az adott témát, még lehetsz empatikus és egyáltalán nem kell szükségszerűen utálnod őket, plána tapsolni amikor valami szerencsétlen épp a saját szegénységi bizonyítványát mutatja be.

niggerezik, buzizzák őket.

látom az se megy neked, hogy a különféle jelzéseket külön válaszd. a tédelősdinek semmi köze a melegekhez, az a fekete rabszolgatartó múlt kapcsán kialkított jelzés. De a rövid bejegyzésed alapján én úgy látom nálad ezek mind összemosódnak :).

Mondjuk nem nekem szólt a válasz, de számomra pl. nem mosódnának alapvetően össze, "mindössze" egyformán károsnak és problémának érzékelek minden efféle baromságot (a különböző jelzésekre gondolok, mint a térdelés és hasonlók).

Értem ha azt mondod, hogy téged egyaránt nem érdekel pl a veled utcán szembe jövő ismeretlen

  • szexuális orientációja
  • származása
  • politikai nézetei
  • kedvenc hoki csapata

Cserébe viszont azt kijelenteni, hogy mivel mindezen 4 dolog téged nem érdekel ezért szükségszerűen utálod a fenti illető kapcsán összeszedett jelzőkkel leírható embereket meglehetősen furcsa (és számomra érthetetlen) logikai következtetésnek tűnik :).

***

Még felsorolásként sem állna meg szerintem, hogy:

a magyarok

  • nem térdelnek,
  • utálják a saját színesbőrű/bevándorló/piréz játékostársaikat
  • és örülnek sőt egyetértenek amikor a szurkolok
    • niggerezik
    • buzizzák őket.

A következtetés, miszerint azért nem térdelnek mert utálják [..] csoportot pedig egy unalmas, 0 igazságtartalmú panel. Kb olyan mintha azt állítanád, hogy a nagymamák azért finganak büdöset a buszon, mert utálják a kismamákat akik a mellettük levő ajtón szállnak fel. Még ha egy konkrét nagyi fingott is büdöset, ráadásul pont a buszon, mellékesen utálná is egy konkrét kismamát, a dolgok ilyen irányú láncolatának összefűzése helyből hamis és értelmetlen, azokat pedig mint általánosítás meghúzni.. ..igazi neomarxista vonal: most épp nem a szegény munkásosztály és a gazdagok, hanem véletlenszerűen kipécézett légbőlkapott jelzőkkel ellátott csoportok között kell a társadalmi igazságtalanságok és összeesküvés elméletek vizióját kirajzolni, majd meglevő társadalmi feszültségeket nem levezetni, hanem belobbantani.

Nem igazán értem, ez hogyan kapcsolódik a kommentemhez, de akkor egyértelműsítem mire gondoltam: semennyire sem értek egyet semmiféle térdeléssel és hasonlóval, illetve bármiféle ilyesmikhez kapcsolódó hülyeségekkel, mint BLM, Pride és társai - és nem, nem mosódnak össze a fogalmak, csak egyformán elítélem őket.

nekem meg úgy tűnik, hogy ez a saját problémád kivetítése a környezetedre.

nekem nem probléma hogy a meccseken mit művel a kubatov gárda, és kit mivel büntetnek ezért.
a focibuzik meg a külügyminiszterek őrjöngenek a nyilvánosan...
nekem mindegy is lenne , ha, HA nem közpénzből kéne fizetni..
egyébként meg ott puffadjanak fel ahol vannak...

látom az se megy neked, hogy a különféle jelzéseket külön válaszd...

nincs is rá szükség.
nem vizsgálja a valós tartalmat a ufa sem, a kisebbség elleni uszítás ténye épp elég.
 

nincs is rá szükség.

Szerintem viszont ha csak a maszatolás meg a szar szétkenése megy, az nehezíti a tisztán látást, cserébe a fair és reális döntést gyakorlatilag ellehetetleníti. Így meg persze marad az, hogy nem az emberek cselekedeteit ítéljük meg és jöhet a fent említett uszítás..

nem vizsgálja a valós tartalmat a ufa sem

Ebben egyet értünk. Csak szerintem sajnálatos, hogy nem vizsgálja a valós tartalmat :).

Szerintem viszont ha csak a maszatolás meg a szar szétkenése megy

az meg nem az én dolgom, fordulj panasszal a miniszterelnökhöz :))
vagy kubatov gárda vezetőségéhez, esetleg a külügyminiszterhez.
 

szerinted ha vizsgálná, akkor egyetértene a huhogással, az anyázással, a buzizással, ill az ilyen értelmű molinókkal, vagy ezek valamelyikével külön külön?

nem mintha érdekelne a válasz.. ill. - polkorrekt megfogalmazásban - költői kérdés

és a reklámozásokat is hagyják abba. mit gondolnak ezek, hogy előnyöket kovácsolnak abból, hogy egyeseknek sok pénzük van reklámra... meg ilyen szponzor olyan szponzor.

Csak szólok, hogy 2007 óta tilos dohánycéget reklámozni az F1-ben, pedig akkor ők hozták a legtöbb pénzt a sportba. Szóval ha van akarat igenis lehet korlátozni vagy tiltani.

Nagyon könnyű propagandának nevezni egy kisebbség önérvényesítési, jogegyenlőségi küzdelmét.

Nem a jogegyenlőségi küzdelmük a propaganda, hanem az eszköztár, amit használnak. Aggresszív, velejéig arrogáns politikai propaganda. Nagyságrendekkel nagyobb csúcsra járatással, mint a jobboldal részéről a Sorosozás. Míg a Sorosozás ártalmatlan, addig a buzipropaganda egyre kártékonyabb és pont azoknak a buziknak árt a legtöbbet, akik békében szeretnének élni.

Valahogy mindig jobban elnéztem a nácik mocskos buzizását mint ezt a mismásolós "én nem vagyok homofób, de" stílust.

Homofóbnak lenni annyi, mint valakit azért gyűlölni, mert buzi, anélkül, hogy megismernéd. Az LMBTQ-elöljárókat és a mozgalom keménymagját képező, mindenhová beférkőző, agresszív, másokat lejárató, ócsárló, pszichopata kihaénnem aktivistákat gyűlölni azért, amilyen módszerekkel aktívkodnak, az nem homofóbia. Az pont ugyanaz a jelenség, mint amikor a magadfajták gyűlölik Orbánt, mert Sorosozik. Csak előbbi esetben jóval szükségszerűbb, az erősebb, aggresszívabb és globálisabb propandának okán.

Remélem, így már érthető.
 

Fúúúú bmeg....

Nekem ebben az egészben a legfájdalmasabb az, hogy láthatóan el is hiszed azt a baromságot, amit írsz. De leglább hatásos volt az agymosás.

"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

kicsit konkrétabban ki tudnád fejteni, hogy szerinted pontosan mi és miért baromság abból amit leírt? :). Mi az ami fájdalmat okoz? Azért mert valakinek -szerinted- téves/hibás/eltérő a meggyőződése az számodra fájdalmas? Ezesetben brutális adag szedatív+erős fájdalomcsillapító hatása alatt is kínszenvedés lenne az élet...

12 ev hup tagsag utan vegre ir egy kommentet, ami nem idiotasag (biztonsagos xp, bloat, optimalizaljak asm-ben, okokommunizmus, gazdasagi ismeret teljes hianya, stb.), erre te lehurrogod.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Tudom, hogy te nem vagy háremfób, nem is veled van ez ügyben dolgom, hanem az óvodásokkal. Érzékenyítenem kell őket, hogy mekkora királyság két csajt tolni egyszerre!
De mint kiderült, nem mehetek be az óvodákba érzékenyíteni, hát szégyellje magát az összes háremfób! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Szerkesztve: 2021. 06. 19., szo – 21:42

Számít ez (vagy az eredeti petíció) valahol valamit?

Mármint úgy értem, hogy a müncheni stadionosok egyáltalán elolvassák-e. Ha egyáltalán el is olvassák (bármelyiket), nem röhögik el magukat? :) Sőt, mi lesz, ha az #afociazfoci-szavazás eléri a 20ezret ("14 085 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást.")?

Mivel megy miatta az erőlködés, meg vinnyogás, lényegében már nyertek is ezek az lmbqtwhpic emberek. Magasról szarni rájuk, akkor lennének bajban. 

Legyen helyette narancssárga, hiszen a FIDESZ az örök!

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Hülyeség a petíció indoklása, miért alázná meg a válogatottat egy szivárványszinű stadion?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem elég hogy elpicsázzák szegényeket még a stadion is szivárvány színű. A csapat pszichológusnak lesz dolga bőven, a szurkolók meg majd buzirománsoroscigánygyurcsányozva garázdálkodnak egy kicsit 'oszt jól van. Nekem már csak a popcornról kell gondoskodni. 

a szurkolók meg majd buzirománsoroscigánygyurcsányozva garázdálkodnak egy kicsit

szombaton a meccs után épp jártam a városban, ez volt az arány: 8 láthatóan nagyon-drukkerből 1 kretén volt aki a "Hajrá magyarország" után nekiállt volna szőröstalpú románozni, meg franciákat szídni, meg aki éppen eszébe jutott. az ilyen elemeknek tökéletesen mindegy, hogy kit és miért szidnak. Amíg helyi klubcsapat szinten megy ez addig pl egy fradi ute meccs után összeverik egymást, pár nappal később egy válogatott meccsen meg együtt átkozzák az éppen közös ellent. Az 1 szerencsétlenre jutott 6 érdektelen és 1 normális proaktív arc akik igyekeztek csicsítatni, meg jelezni, hogy örömködni király, fikázódni gáz. A probléma az arányokkal van. És persze ha az átlagember lát egy 8fős társaságot amiben egy barom véletlenszerű dolgokat kiabál akkor az egész tömeget azonosítja vele.

Pedig amúgy szerintem az 5 évvel ezelőtti EB menetelés óta sokkal többen követik a válogatott meccseket és sokan akik amúgy a magyar klubfocira 1 percet sem vesztegetnek ilyenkor izgatottan lesik mi lesz. :) Ezek között az emberek között meg pláne nem megtűrt dolog a "buzirománsoroscigánygyurcsányoz"-ás meg a "garázdálkod"-ás.

Valakinek megéri a legextrémebb és legbutább szurkulókkal azonosítani minden szurkolót, valakinek meg megéri a legextrémebb és a legbutább LGBTXY támogatókkal azonosítani az összeset.

így megy ez....

“Any book worth banning is a book worth reading.”

valakinek meg megéri a legextrémebb és a legbutább LGBTXY támogatókkal azonosítani az összeset

én még nem nagyon találkoztam ésszerű, vitára képes "LGBTXY támogató"-val. Az biztos, hogy az arányok pl a tiszta egyértelmű üzenet miatt is problémásak. Anno a melegek méltóságával indult, ma már mindenféle zűrzaarosabbnál zűrzavarosabb üzenetet próbálnak átnyomni. az aktivizmus meg a focidrukkerek helyett az általatok is emlegetett focihuligánokkal azonosítható. csak a focisták kapcsán valahogy erre van külön kifejezés, így egyértelmű, hogy melyik mi miatt jár meccsre :). az egyik drukkolni a másik törni-zúzni. valószínűleg ezért nem látható a mérsékelt szivárvány tábor, mert nekik is hányingerük van az agresszor szélsőségesektől, így nem nagyon vállalnak velük kiállással közösséget.

valószínűleg ezért nem látható a mérsékelt szivárvány tábor, mert nekik is hányingerük van az agresszor szélsőségesektől

Ahogy a klasszikus mondja: a földönkívüli értelmes élet létezésének legfontosabb bizonyítéka, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk :D

"valószínűleg ezért nem látható a mérsékelt szivárvány tábor, mert nekik is hányingerük van az agresszor szélsőségesektől"

A prideon pl. az erős többség pont ez a tábor.  Vidám emberek, szines ruhában... csak pont ők azok, akik az újságírók számára kevésbé érdekesek, de ha megnézel egy hosszabb vonulás, nem pedig 2 fényképet, akkor szépen látni.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Itt politikai üzenetre legfeljebb a stadiont használják. 

Ez csak annyi, hogy a petíció írója kivetíti saját érzéseit a focistákra is. Nem tetszik neki a szivárványszínű stadion -> akkor biztos megalázza a magyar focistákat. Meg jól hangzik, ilyesmin jól lehet hőbörögni.... megalázzák a focistáinkat is!...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Két csapat megy be a pályára focizni. Sportszerűség elvén egyenlő esélyekkel. A szivárványos stadion már "előleges" pszichológiai hadviselés-féle. Még a szurkolók ellen is. - Az ellenfél otthoni pozícióban, jó előre nem engedhetné meg a vendégcsapat ilyen alázását. - (Mert akárhány százalékban is, de kihathat az eredményre.) De tovább megyek, a "nem búza", hazai csapattagok is "szivárványos" pszichológiai nyomás alá kerülnek. Tehát nincs fair play! - Holott kellene!

(De ez még jó lehet nekünk, mert tételezzük fel, a magyarok feltüzelve, bizonyítási vággyal mennek be, a németek pedig lelombozott, minden-mindegy állapotban...)

A németek helyében, - amennyi sérelmet az utóbbi időben a politika és az "ideológiák" nyomán elszenvedtek, - a térdeplés után juszt is "lefeküdnék"... 

:)

(Megnézzük.., mi lesz ebből...!   :)  )

 

Egyébként a témában új hírek:

https://kuruc.info/r/49/230062/

> Egyébként a témában új hírek:
Igen, a 888 tegnap este egy, ma két hírben is lehozta, hogy nem lesz szivárványos stadion.

Abszolút egyetértek veled, nagyon nem lett volna fair play a focistákkal szemben.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Ha a foci az foci, akkor kit erdekel, hogy milyen szinu a stadion? 

Már várom, hogy mikor találja ki valamelyik értelmi fogyatékos, hogy a nemzeti 11-ek a himnuszra ne csukában, hanem 20 cm-es magas sarkú körömcipőben tipegjenek ki, szolidaritást vállalva az elnyomottakkal.

trey @ gépház

“proletár”

Aztakurva. Mit lehet még erre a témára ráakasztani basszameg? Próbáld így:

“Hát’ te aztán biztos nem fogsz vegyülni az elnyomás ellen harcoló, tiszta elméjű, jövőbe tekintő, szabad világért meghaló fiataljainkkal. Biztosan nem fogsz belépni a stadionba, melyen már a hajnali dérben megcsillan a felkelő nap fénye, hogy apró szivárványokkal mutassa az utat a tiszta jövő felé. Te egy torz elméjű lény vagy, mert.. mert ott a Szájer”

Ui, ha homokos lennék, én felkoncolnám, aki ezt a mindenhonnan visszaverődő elmebajt kitalálta. Ez piszok ártalmas a homoszexuális átlagembernek. De “legalább” valaki jól keres rajta.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ha egy stadionban férfiak, vödörrel a fejükön, gumicsizmában, lókolbásszal, hörcsögöket terelnének. Aztán ezekről több száz újság, internetes portál írna, az állam több száz milliárdot tenne bele, fontosabb lenne az oktatásnál, egészségügynél.
Na kb nekem ilyen foci. Így simán belefér ebbe a fszsgba bármilyen színű stadion.

ha nem tetszik, ne menjenek oda...
oszt jónapot.

miután az orbanisztáni futballhuligánok kitalálták, hogy ők azt csinálnak ebben az országban ami nekik tetszik, és annyi embert eresztenek be a saját stadionjukba, amennyit akarnak, és ugyan ők senki előtt le nem térdelnek, me' magyar ember nem térdel senki előtt:)) - de persze lefekszik kína meg oroszország előtt... - semmilyen okból,

nehogy már ezek a bohócok akarják megmondani, hogy egy másik ország mi a f@szt csináljon a saját stadionjával, a saját határain belül.

még a pofátlanságnak is van határa, és az a határ pont a magyar határnál van :)))

+1

A legszebb az egészben, hogy 40+ évesen egy közepesnél jobb IT-s fizuval majdnem bárki vehetne magának Rolexet, ha egyébként nagyjából rendezett anyagi körülmények között él (nincs óriási adósság, szerencsejátékfüggőség, stb.)

Amit szerintem sokan nem értenek meg (tudat alatt legalábbis, racionálisan biztosan mindenki felfogja), hogy a Rolex, és a hasonló vackok nem FMCG, nem lesz a megvásárlásával kevesebb a vagyonod, csak másik soron fog látszani a "könyvelésben".

sajnalatos, hogy a nagy magyarkodas mellett az anyanyelvedre mar nem maradt energiad es nem erted azt a mondatot amit irtam. dekadens = erkolcsileg romlott, haldoklo. partod es orbanod igy jellemzi a nyugatot (akarcsak 50 eve az allampart.. einhorn is finkle, orban az kadar)

azt irtam, hogy nyugaton ahol nem csak egy szuk reteg polgarosodott mint itthon, ott sem divat a rolex, ott is csak kevesen hordjak es veszik. a kepmutatas pedig a nagy keresztenykedo fideszre vonatkozik.. "Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják. Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is."

a nagy magyarkodas mellett

nem nagy magyarkodok, a személyeskedésért fordulj máshoz.

partod es orbanod

Ilyesmire szokás utána azzal reagálni, hogy a te anyádat? Honnan veszed a bátorságot hozzá, hogy az én, számodra ismeretlen véleményemet tényként tálald? Saját preferenciáidról nyilatkozzál ilyen magabiztosan azzal talán képben lehetsz.

magyarázat: ok.

a kepmutatas pedig a nagy keresztenykedo fideszre vonatkozik..

tehát ha egy magát keresztényként definiáló egyén vásárol magának(vagy kap ajándékba, de megtartja) egy rolexet akkor szerinted a fenti idézettel egyenesen szembe megy? Gondolom az értelmezésedben Assisi Szent Ferenc féle eljárás lenne a minimum és utána talán vehetnek egyáltalán bibliát a kezükbe. :)

azt irtam, hogy nyugaton ahol nem csak egy szuk reteg polgarosodott mint itthon, ott sem divat a rolex, ott is csak kevesen hordjak es veszik

De miért zavar téged, hogy nem mindenkinek ugyanaz a hobbija?

"Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják; Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják. Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is."

Ironikus dolog bibliai idézetekkel érvelni egy olyan topikban, ahol a szivárványszínű stadionokról van szó.

- 40+ évesen egy közepesnél jobb IT-s fizuval
*kilvadi enters the chat*
- orban ruhelkenek vagy takony arpinak

Jó, hát így nehéz beszélgetni. Nem kell fideszes oligarchának lenni ahhoz, hogy meg tudd venni magadnak az egyik legolcsóbb luxuskarórát, én csak ennyit mondtam.

"Nem kell fideszes oligarchának lenni ahhoz, hogy meg tudd venni magadnak az egyik legolcsóbb luxuskarórát,"

 

szinten fideszes prolinak tetszik lenni aki hitelre vett 8k-s TV-t mert a szomszed is vett egyet?

a polgarosodassal egyutt jar, hogy csak azert nem veszel meg valamit, mert lehetoseged lenne ra...de te honnan is tudnad ezt..

Legalabb mondananak 93%-ot. Vagy 98%-ot. Meg el is "hinnem". Miert kell ilyen nyilvanvaloan orditoan nagyokat hazudni, csak mert szebben hangzik, mint az igazsag?

Olyan, mintha valaki azzal kampanyolna, hogy mindenkinek 3 emeletes 4 furdoszobas kertes haza lesz. Kezdek rajonni, hogy sokan ezt is elhinnek.

Elertuk azt a median IQ-t a nagy lejtmenetben, ami alatt nem mukodik a demokracia...

a kettősmérce nem a jobboldal kiváltsága:))

mer hát egy dakota közmondás szerint:
amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

másrészről, nem engedjük be a bevándorlókat mert elveszik a magyarok munkáját, kivéve ha az a bevándorló focista, vagy gruevszki, vagy egyéb üldözött köztorvényes bűnöző haver...

Mit tettek a focisták?

azon kívül hogy közpénztből fizetik őket a semmiért?
semmit. pont ez a probléma :))

Hogy jönnek ide a bevándorlók?

hát pl.: felcsúton majdnem mindegyik csapattag idegenlégiós. - magyarul/fideszül gazdasági bevándorló -
de szinte minden csapatban ua a helyzet :)) és akkor még nem is beszéltünk az edzőkről a kapitányokról...
és még ezzel együtt is szar az egész :))

és végül de elsősorban, mindenki kiabál, hogy a fociból maradjon ki a politika!
miközben azt kellene kiabálnia, hogy:
a politika maradjon ki a fociból!
és máris sokkal boldogabb lenne mindenki, akár focirajongó, akár nem...

"nehogy már ezek a bohócok akarják megmondani, hogy egy másik ország mi a f@szt csináljon a saját stadionjával, a saját határain belül"

Aha, szóval az baj, ha bele akarunk szólni abba, hogy ne legyen politika a stadionban, márt hát Magyarország határa az a határig tart, de azzal már nincs gond, hogy politikát akarunk vinni egy sporteseményre, ráadásul ha ők szolnak bele a mi politikánkba, akkor már nincs baj a határátlépéssel? Nem kell válaszolni, nem érdekel a válaszod, csak költői kérdés volt.

Zorbán, huligánok, szarkazmus, Kína + Oroszország kis betűvel, bohócok, fasz, pofátlan magyarok. Van itt minden, igazi retek stílus.

Azt sem tudom, hogy az ""elnyomott"" kisebbségre ilyen válogatott módon nyilatkozókra mi várna. Jah, azok kapcsán nem szabad ilyet mondani, bocsi!

Vortex Rikers NC114-85EKLS

"de persze lefekszik kína meg oroszország előtt... - semmilyen okból,"

Meg Brüsszel előtt is, meg általában a piaci törvényeket torzító, magukat monopol helyzetbe lavírozó más multinacionális "behemótok" előtt is, stb. (Kérdezem, a mondottak alapján..., Te nem szoktál a jövedelmed (pénz!) érdekében, időnként és valakik előtt meghemperegni???

meg általában a piaci törvényeket torzító

mint amilyen a MOL meg az OTP, a Mészáros&Mászáros meg még vagy 20 hasonló :)))))))
mellesleg mindegyik vezére valamilyen sport funkciót is ellát. a politikai mellett.
egymás elől (is) elveszik a magyarok sportvezető munkáját :))

csak az MLSZ elnökségében csak 1 azaz egy darab sporthoz (is) értő ember van, az a nyilasi :))
a többi mind oligarcha, v. politikus...

és mégis azt kibalálja mindenki hogy a 'foci az foci' pedig nem is :)))))
a foci nem a focisták, hanem a politikusok népszerűségi versenye!
ez az illiberális kettősmércés nemzetises magyar  foci :Đ

egy röhej az egész.

A foci az foci

BTW: a tegnapi 1:1 a franciákkal szép volt. 

trey @ gépház

Nem vagyok foci rajongó, de az a sok nemzeti színű zászló és a stadionnyi himnusz-éneklés a végén azért megindítja az ember magyar lelkét. Jó érzés volt, na! (Nem is értem, hogy aki a szívében is magyar, - ha búza, ha nem, - hogyan gondolkodhat egyáltalán szivárványban???)

nagy trükk ez a "meleg".

nem, az lgbtqip nem "melegségről szól", hanem a melegek összemosásáról öncsonkító, alhasába gennyes hasadékot vágató elmebetegekkel (ő most már nő), kiskorúak "nemváltását" szülői beleegyezés nélkül is támogató törvényekről (létező), kiskorúak "nemváltó" hormonkezeléséről (létező), óvodákban mesélő horror-dragqueenekről (létező)

 

aztán lehet "love is love"-ozni, "melegjogozni", meg kétfelnőttemberezni

Ezeknek a megkérdőjelezhető hatékonyságú, ellenanyagtermelést nem kiváltó vakcináknak köszönheted, hogy te már megkaptad a szívednek tetsző eu konform vakcinádat. Ha ezeket nem alkalmazzák, még bőven várhatnál a sorodra. És poénkodhatnának veled hogy " ma még nem Ön a soros".

Logikai alapon kikövetkeztettem. A gondoltam nem oltatod be magadat az általad semmitérőnek tekintett vakcinával. Ha én valamit szarnak gondolok, azt nem eszem meg, nem oltatom be vele magam.

Bocs, ha te nem így gondolkodsz. Akkor tévedtem.

De a mondani valóm lényege továbbra is az, ha nincs keleti vakcina, nagyon sokan nem tudtak volna Pfizerezni, ugyanis még csak az ötveneseket oltanák. Majd valamikor augusztus-szeptemberben kerülnének a huszas-harmincasok sorra.

Valóban nem kínait kaptam. Az oltóponton volt Sputnyik, a háziorvosnál meg Astra. Az oltópont messze van, a háziorvostól akár stabil oldalfekvésben is hazahempergek. Ezért döntöttem az utóbbi mellett.

Viszont sok mért, kínaival oltott és ellenanyag mentes ember van idehaza. Az indiai variáns idején ez elég hazárdirozás velük.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Aki akarja az oltást, az már megkaphatta. Teljes biztonság sosem lesz, KV előtt sem volt. Az egészségéért pedig mindenki kizárólagosan felel. Mi a probléma?

Ha valaki örökké félni akar, tegye. A többiek meg simán továbblépnek végre.

Azt nem lehet, mert 10 csúnyá rászistá huhogott a franciákra. Állítólag. Ésmivel' máshol nyilván "nem" huhognak, így a rászistá, trápista, túristá magyaroknak lófasz se jut. Amúgy mitbánom én, tőlem zárt kapuk mögött is játszhatják, majdcsak meglesz pl. az MTK-Gyirmót feeling :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

nem is tudtam hogy ez a futballhuligán ez 10 ember max!
legfeljebb 11 :))

ahhoz képest túlkiabálták a vip páholyt is :Đ

érdekes módon nem az a prolema, hogy ezek ottan mit művelnek,
hanem hogy mások is azt csinálják...
és ha igen? akkor már szabad niggerezni, meg mitto'ménmit csinálni mer más (is) csinálja? akkor már nem szemétség, és nem ütközik a szabályokkal?

tipikus jogfelfogás a tudjugi csapatban. - és a niggerezés amúgy sem politika, úgyhogy eztetet lehet :Đ -

az átkozódás, szidalmazás nem kizárólagosan helyi magyar probléma.

Az a gond, hogy cserébe a tájékoztatásból az jön le, hogy a rasszista magyarok. és már marhára unalmas ez a retorika. Érdekes módon aki ide jön 1 hétre/hónapra stb, távozáskor többször mondta, hogy meglepve tapasztalta a különbséget a saját helyi médiája által rá öntött szólamok és a megtapasztalt valóság között.

Tegnap épp felhívott egy ismerős, hogy reggel Basel-be utazott vonattal és a napi hírek között futó egyik szalagcím pont ez volt: botrány: rasszista magyarok EB meccsen. Aztán du kijött az index azzal, hogy valami holland lap lehozta, hogy két játékos hallott a tömegből rasszista megjegyzéseket.

Persze lehet, hogy az ideális világkép egyesek számára: a totális megfigyelés + gondolatrendőrség alkalmazásával kiszűrhető lesz majd minden hasonló eset :). Csak gyorsabban kell majd a szűrőket paraméterezni, mint ahogy az esetleges sérelmek megfogalmazódnak.

inkább csak azt hallja meg a barátod, hogy a rasszista magyarok...
azt már nem amikor más - nem magyar - csapatokat elmarasztalnak ilyenek miatt.

a különbség az amit itt nem szabad elmondani, mert politika :))

nálunk intézményesítve van a kisebbségek közti különbségtétel, ill bizonyos kisebbségek szabályos üldözése, és ezt a különbségtételt szorgalmasan gyakorolja maga a kormány, - nagy népszerűséggel - és védelmezi is azokat akik az ö szája íze szerint tesznek különbséget kisebbség, és kisebbség között...
míg más eu-s országban ez a különbségtétel - habár létezik, és élő gyakorlat - nem intézményi eredetű, ill többnyire fel is lép ellene a kormányzat.

inkább csak azt hallja meg a barátod, hogy a rasszista magyarok...
azt már nem amikor más - nem magyar - csapatokat elmarasztalnak ilyenek miatt.

Egyetlen más ország kapcsán sem kerül a kiemelt hírek közé a rasszistázás. Még akkor sem amikor pl ilyen indíttatású gyilkosság történt..

akkor honnan tudod, hogy történt ilyen, meg még gyilkosság is?
talán csak nem a vezető hírekből? :)

Mivel olvasok elég sok -főleg angol nyelvű- médiumot nagyon jól látszik, hogy mi az amit 1db hoz le összesen és mi az amit az összes. Ahogyan az is, hogy hol mi kap főoldalra kiemelést (és mennyi időre). (Ezeket már szerencsére a scraper intézi én csak időnként visszanézem ami érdekel :) ).

A konkrét esetről, hogy a Baselbe tartó vonaton milyen hírek szoktak megjelenni a szubjektív forrásra támaszkodom, mivel heti 5nap ~15éve látja így elfogadom a véleményét :).

****

Amúgy 30+ éve németo.-ban kinn élő más ismerős aki már belefáradt az ilyesmibe rezignáltan csak annyit szokott erre jelezni, hogy ki az a marha aki mindent elhisz/valósággal azonosít amit a médiában lát :).

Hol lehet azt aláírni, hogy foci ne legyen?

Alapvetően leszarom a focit is és a szivárványt is. De ti legalább jól elvagytok.

Gyakorlatilag el is dolt. Illetve csak akkor, ha a bajoroknak nem jut eszebe hogy amugy ok valami gyarat akartak itt valamilyen bayerische motoren werke nevu birgaddal.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Meg fogsz lepodni:ez nekik is érdekük. Kevés olyan EU tagállam van már, ahol az adokornyezet mellett az árfolyamokkal történő játék - nem eurozona - és alacsony munkabérek együtt játszanak - nekik persze - az állami dotációkkal. Elkeseritő lehet számodra, de Orbánékkal jól járnak a német cégek,nem csak fordítva. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Persze. A németek fizetnek, Orbán meg táncol. Mindenki jól jár (egyébként magasabb szinteken meg az egymás látszólagos támadásából is, mindkét kormánynak jól jön, hogy a másikra mutogathat a választói előtt). Ki van ez  az egész színház találva....

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nagyon igaz.

Amugy utananeztem, mire ez a terdelos-szivarvanyos szajtepes: Szeptember 26 -an a bundestag kepviseloit valasztjak; az AfD mar ellotte az arbeit macht frei -t, szoval szukseges volt mas jatszopajtit talalni.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Alá tudod támasztani, hogy téged érintett, vagy csak a "De akkor is egy fos az egész, hát nem érted?!" gondolatmenet pörög benned?
Eszembe jutott valami: Érdekes módon 20+ évvel ezelőtt senki nem tüntikézett, amikor pl. sutyiban kellett feketén a napi 8 ora polgari szolgalat mellett meg 8 orat meloznom ejjel, hogy ne dogoljek ehen :) Es akkor nemhogy torveny nem szabalyozta megfeleloen, hanem kifejezetten tilos volt psz mellett mast csinalni. Mondjuk akkor te meg valoszinuleg homokoztal...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ez inkább arra bizonyíték, hogy nem a régi törvényekkel volt a gond, hanem a betartatásukkal. De azért még nem kéne ilyen törvényeket hozni, pláne nem egyoldalúan. Értem én, hogy vannak közgazdasági kényszerek, nincs ingyenebéd meg hasonlók, de a két dolog, ami leginkább hiányzik, a párbeszéd és az emberség. És itt nem azt mondom, hogy DilisKomcsikkal meg a MaSZoPpal kell leegyeztetni, hanem a szakmákkal, az emberekkel.

Kerem. Egyszeru. Akinek nemtetszik, az minekment oda ?

Kertek a lofaszt. Megkaptak. Ennyi.

Nincs itt latnivalo.

Volna, de azt takargatjak boszen. Mindenki. Mindenhol. Mindig.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2021. 06. 21., h – 08:17

Ha én lennék a Führer akkor  úgy terelném el a Fudanról vagy az autópálya-koncesszióról (35 év lol) a figyelmet, hogy felverném a habot valami  buzer ügyben. pl összemosnám a buzikat a pedofilokkal. vagy állnék le a migránsozással, Sorosozássa,  minketbántanakozással. Vagy már megtette? 

Nyugodjál le és tedd össze a két pici kezed, hogy nem 1938-at írunk, mert akkor már valamelyik tőkés NER-haver megnyerte volna a koncessziós jogot lágerépítésre, hogy legyen hová összeterelni a "libernyákokat".

Az se izgasson senkit, hogy mind a párkommunikáció, mind a "bűnbakkeresés", mind a szociális program erős hasonlóságot mutat a NSDAP munkásságával. Teljességgel véletlen műve lehet.

Az egész banda egy emberként jellemezhető: olyanok mint valami szaros gyerek, aki folyton szívózik a másikkal, aztán ha valaki cserébe vele szívózik, kikéri magának és fel vannak háborodva. Bevédték egyszer-egyszer elvtársi érdekből a nagy testvéri kommunista Kínát, meg az orosz érdekeltségű Beloruszt, aztán most itt van cserébe a szivárványszínű stadion. ("Köcsögösködtök?! Büszkék is vagytok rá? Akkor nesztek buzik, egy kis meleg büszkeség.")

Szerkesztve: 2021. 06. 21., h – 10:17

Szerintem meg hagyjuk egymást élni a f.szba, és se a liberálfasiszták, se a simák ne ugrabugráljanak. A normális csendes többséget csak idegesitik ezek az akciók, mindkét szélről.

Szerkesztve: 2021. 06. 23., sze – 21:52

GER 0:1 HUN

trey @ gépház

Amikor megláttam, hogy kikkel vagyunk együtt... a portugál meccset nem néztem, csak olvastam az eredményt. A franciát se láttam, de az 1-1-en nagyon meglepődtem, aztán a németet félszemmel néztem. Mintha a két csapat fordítva lett volna, a tegnapi német csapat szerintem árnyéka se volt magának (vagy semminek), mintha csak kóvályogtak volna a pályán, mi meg... volt íve az egésznek, elképzelés látszott mögötte, a passzok is jók voltak (régebben ugye azok se mentek). Jó volt nézni, hogy egy ilyen nagy csapat ellen nem mi rohanunk az eredmény után, nem rajtunk látszott a kétségbeesés, stb. Jó volt nézni, és sajnálom, hogy nem jutottunk tovább. Sőt, már-már meg merem kockáztatni, hogy van még itt lehetőség, hosszú évek leszálló ága után biztató jelek, eredmények vannak (tétmeccsen, nem barátságos mérkőzésen, ahol a "nagy" ellenfél a C-válogatottal áll ki).

Már csak egy kérdés nem hagy nyugodni: hol vannak most azok a fórumozók, akik folyamatosan falábúznak? :)

Ettol meg falabuak. Jatszottak 2 normalisabb meccset ——-> tovabbjutottunk? 
 

Epp most vagyunk a "csucson" mint azt korabban mar irtam. 

A nemetek es franciak szamara ez ket rosszabbul sikerult meccs es egy het mulva mar emlekezni sem fognak ra nekunk meg ez a csucs? Ne rohogtess...

A nemetek es franciak szamara ez ket rosszabbul sikerult meccs es egy het mulva mar emlekezni sem fognak ra nekunk meg ez a csucs? Ne rohogtess...

..alaposan mellé :)

I was completely neutral in this game. No ties to either country. But I feel emotionally drained by that game.

It twisted and turned like a twisty-turny thing. This is a night people will talk about for years.

https://www.bbc.com/sport/live/football/50941292?ns_mchannel=social&ns_…

Gondolom, akkor a franciák és a németek donga falábúak, mert nem bírták legyőzni a falábúakat, sőt, még vezetni se vezettek egy percig sem.

Epp most vagyunk a "csucson" mint azt korabban mar irtam. 

... nekunk meg ez a csucs? Ne rohogtess...

Nem én röhögtetlek, saját magadat röhögteted, egy korábbi állításodon röhögsz.

Gondolom, akkor a franciák és a németek donga falábúak, mert nem bírták legyőzni a falábúakat, sőt, még vezetni se vezettek egy percig sem.

És ez nem fél évszázada történt, hanem az elmúlt napokban. Szólj, ha nem így van, és esetleg valamilyen szabály szerint a franciák és a németek nem falábúak, annak ellenére, hogy tétmérkőzésen nem bírták a falábúakat legyőzni.

tehat abbol a csoportbol estunk ki utolsokent, ahol a tovabbjutok az elso korben kizugtak.. nagykorut! nagykorut!

Most el fogod magyarázni, hogy a francia-német-portugál csapat igazából mennyire ratyi? homályosítsd már fel a klubokat, hogy fölöslegesen fizetnek iszonyatos pénzeket csapnivaló játékosokért :) azért előtte nézd meg a csapatok össz értékét :)

elképzelés látszott mögötte, a passzok is jók voltak (régebben ugye azok se mentek).

Az olasz-osztrák meccs alatt azon gondolkodtam, hogy ha csak fele olyan jól menne a passz játék, mint az osztrákoknak, megvertük volna a németeket. Tény, hogy ha lelkesedésre osztanák ki a gólokat, akkor 5:0-ra nyertünk volna. A stratégia tipikusan olasz volt, visszahúzodva a saját térfélre, a tizenhatos elé, blokkolni minden próbálkozást és a szerzett labdából kontra. Nem kell ezt túlgondolni. (Ezt a stratégiát még én is értem.)

Ez a kettő kettes eredmény az elképesztő akarás eredménye (a második gólt nem is a fejjel, egyenesen akarattal vágtuk be.) Viszont nagyon nem vagyunk - technikailag legalábbis - a többi csapat szintjén. És itt térek vissza a passzokra: amíg nem tudunk lábtól lábig passzolni, hanem hozzávetőlegesen is csak irányba, addig az még mindig a régi szint. De ezt a dolgot nem a válogatottban kell megtanítani, hanem még jóval korábban.

Igen, szo szerint kiult a nemetek arcara a ketsegbeeses -a szurkolokon is latszott- es tenyleg csak egy hajszalon mulott. Löw konkrétan a haját tépte...
En nem szeretem a focit, de ezt bizony megneztem es tenyleg nagyot alakitottak a sracok. Ha az 1-1 a franciakkal gyozelem volt, ezt is nevezhetjuk annak.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nem tudom, szerintem most mindenki odatette magat, mellényúlás ide, vagy oda. Ha a szintekről beszélünk, akkor megemlíthető a németek szintje a meccsen. :) '97 óta nem voltam hajlandó újra magyar válogatott meccset nézni, egészen a tegnapi napig. 

De hogy más is legyen: itt látszik a média véleményformáló ereje. A német játékosok és szurkolók nem szivárványoztak. Akik szivárványoztak, azok csak azért tették, mert valaki azt mondta nekik, hogy ezt kell tenniük. Erre a kommunkációra támaszkodva voltak befosva a német rendfenntartók is a magyar szurkolóktól. Az, hogy hülyét csinált magából a német válogatotton és a szurkolóikon kívül mindenki, el kell(ene) hogy jusson a döntéshozók fejébe. Magukat égették le a buzipropaganda miatt.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A német játékosok és szurkolók nem szivárványoztak.

Ugyan eddig nem erről. hanem sportteljesítményről beszéltünk, de ezt honnan veszed? A képeken látszottak szivárványos zászlós szurkolók, a pályán volt szivárványos csákó bedobva (vagy befújta az orkán erejű szél, Neuer kapus szivárványt öltött magára a meccs előtt stb. A pályán azért nem volt valószínűleg, mert az UEFA retorziót vont volna maga után.

trey @ gépház

Kimész Magyar-Német meccsre szurkolni, aztán tiktokon már jelentkeznek is érted, hogy - Így nézhetne velem is meccset a jövőben! -.
Kommentben jelezték, hogy melyik városba való emberünk, és már össze is lett kötve a hölggyel. A következő EB-n már lehet együtt szurkolnak! :)

https://www.tiktok.com/@nemerdekel_1/video/6977995633558867205?is_copy_…
 

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Nézd, ideiglenesen feltoltam ide:
https://mega.nz/file/XoUHRAqL#3DmDJZYNGNX7pJsj1jN_2nFJxtyLkOpkfIQZj6KA-… (jelezd ha nem éred el, megoldom másképp)

Kb. annyi a sztori, hogy egy arc a Német kapusnak oda kiabálta, hogy "Mi van te faszszopó?". Aztán egy kishölgy úgy érezte, hogy egy hullámhosszon vannak, és megkeresné. Kommentekben volt aki a várost, majd a nevét tudta emberünknek, végül össze lettek kötve. Hogy mi a vége nem tudom, de egy biztos, kell egy HUP huligán szurkolói csapat! :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

"Először cigarettát kértek tőlük, utána kötöttek beléjük és estek nekik"

itt fogja elengedni a sorosbloghálóz^Wfüggelten sajtó a "meleg orvosok" ügyét, mert nehéz lenne kifasisztamagyarozni, hogy az átlag kannibálork a patás pedofiltörvényétől kerül idegállapotba

Sosem tudhatod, hogy egy kellően ostoba ember fejében mi játszódik le. Ha elég sűrűn hallja a "pedofil" és "meleg" szavakat egy időben (és erről gondoskodva vagyon, hogy mostanában azért ott legyen a köztudatban) nem fogja tudni ezeket a megfelelő kontextusba helyezni, simán összemossa őket.

Aztán amikor cigikérés közben leesik neki, hogy "bazd meg, ezek buzik", már üt is, mert köcsög pedofilok.

És ebben mindkét oldal vastagon benne van. A mozaikszavasok is, mert hisztérikusan próbálják legalizálni az aberrációjukat, Orbánék is, mert nem tudják megállni, hogy ne basztassák őket. Egyik sem különb a másiknál.

DE a focira visszatérve, sajnálom, hogy a tegnapi két meccset elszalasztottam.

>> mert nem tudják megállni, hogy ne basztassák őket.

 

öncsonkító elmebeteg a hasfalába vágott genyedző, szarszagú hasadéktól képzeli magát nőnek

^ kormánynak nincs teendője

 

ezt (minimum) elfogadható dologként előadni fiataloknak

^ kormánynak van teendője (nem, nem a támogatás) - ezt "basztatásként" megélni eléggé önleleplező

ket polgari modon elo, meleg ferfi orokbe akar fogadni egy ciganygyereket

^ a kormany megakadalyozza es megszegyeniti oket.

 

egy 25 fos gaypartirol egy hatizsak ekivel az ereszcsatornan menekulo politikustarsuk eseten

^a kormany rabizza a keresztenymagyarorszag uj takolamanyanak a megirasat.

^a kormany rabizza a keresztenymagyarorszag uj takolamanyanak a megirasat.

Amíg csak meleg volt Szájer, addig írhatta a tákolmányt, amikor pedig lebukott egy drogos LGBT-orgián, miközben a járványügyi szabályokat is megsértette, onnantól meg már nem. Melyik részével van a probléma? Szerintem nyugodtan vállalhat politikai szerepet az is, aki meleg.

ha egy homoszexualis ember nem alkalmas gyermeknevelesre

Nem alkalmas?

akkor egy egesz orszag eletet, mindennapjait befolyasolo takolmany megirasara miert lehet alkalmas?

Gondolom mert más skillset szükséges a két feladathoz. Amúgy van az ismerősi körben olyan meleg, akinek vannak gyerekei, szerintem tök normális felnőtteket nevelt belőlük. Egyedül a válás volt ronda, amikor kiderült, hogy apu nem a haverjaival pókerezik péntekenként.

Egyébként sárdobálás helyett lehetne valami edukatív iránya is a threadnek: ha esetleg képben vagy, milyen opciói vannak egy (bármilyen nemű) meleg párnak gyereknevelésre?

A kormánynak az lenne a feladata (többek között), hogy az emberek problémáival törődjön. De mivel kurvára nem értenek hozzá, mindig generálnak valami műbalhét. Az emberek addig sem azon pörögnek, milyen szar nekik. A magyarok egy igen jelentős százaléka van olyan ostoba, hogy ezt ne vegye észre, egy másik igen jelentős százalékának már kurvára elege van belőle, és van egy rész, aki már teljesen belefásult.

A politikus úgy megy oda mindenkihez, hogy "Figyelj, én megoldom a problémáidat, ha rám szavazol.". A kérdés csak az, hogy kinek mikor esik le, hogy a politikus maga a probléma.

akkor ezért válogatnak kisebbség és kissesség között.
a türk tanács országai vígan üldözhetik a keresztényeket, akárcsak a kínaiak,
de jajj annak az afrikai országnak ahol ilyen galád dolgot csinálnak...
minél messzebb van, annál jajjabb.

a külhoni magyar kisebbségért harcolunk, a hazai kisebbség dögöljön meg, még ha nemzetiségre magyar is... :))

"a külhoni magyar kisebbségért harcolunk"

Hát, ez nem igaz. A külhoni magyar kisebbségeken keresztül leginkább pénzt mos a magyar kormány, a baráti kisebbségi magyar szervezeteknek pénzt küld, melynek egy része visszajön a kiosztók zsebébe, jó része pedig nyom nélkül tűnik el.

Az olyan államok kormányaira, ahol él magyar kisebbség, a magyar kormány a minimális nyomást sem fejti ki, hogy a magyaroknak jobb legyen, minden kimerül pár szimbolikus kézrázásban.

Neha ezenkívül csinálnak értelmetlen dolgokat, és elvétve van pár kirakattámogatás, amit lehet pozitív példaként mutogatni.

Illetve a magyarországi propaganda nyomja ezerrel, hogy hogy harcolnak a külhoni magyar kisebbségért.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Hát, hozhatsz pár konkrét példát, hogy mit ért el magyar kormány a székelyekkel kapcsolaban Romániában, vagy a felvidéki magyarokkal kapcsolatban a szlovák kollégáknál, esetleg hogy mennyivel jobb lett az újvidéki magyaroknak az utóbbi években a magyar diplomácia hatására...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A meccs eredménye számít, nem a színek.

Szerkesztve: 2021. 06. 30., sze – 09:51

közben kijött a tisztakezű demokraták kormányprogramja

@Yuhl: végre megnyugodhatunk, mert "az emberek problémáival törődik", és nem "generál valami műbalhét", mert "ért hozzá"

Cseh Katalin válaszában azt ígérte, hogy az ellenzék – ha jövőre megválasztják őket – , hatályon kívül helyezi a törvényt, és a jövőben sem fognak olyanokat hozni, amelyek valamely csoportokat diszkriminálnak.

Hűha, komoly ígéret.

  • Pedofilok csoportja likes this

mesélj :).

  • Megszüntetik a rájuk kiszabható büntetési tételeket súlyosbító törvényt
  • Megígérik nekik, hogy "a jövőben sem fognak olyanokat hozni, amelyek valamely csoportokat diszkriminálnak.". A pedofilok egy jól leírható csoport. Ennek révén örülhetnek.

részletezd a vélelmezett átgondolatlanságot..

Szerintem te is érded, hogy hogy gondolta,

Nem vagyok gondolat olvasó, abból tudok kiindulni amit lenyilatkozott. Szerinted mire gondolt? (sejtéseim lehetnek, de tudni ettől még nem tudom).

 

Fölösleges játszani az autista óvodást, aki mindent szó szerint vesz, ha pont úgy jó neki.

Marad a személyeskedés? :) nagyon unalmas..

A fenti hozzászólásomban pont hogy feltételeztem rólad némi intelligenciát.

Tényleg nem gondolom, hogy annyira hülye vagy, hogy szó szerint veszel egy ilyen nyilatkozatot.

De lehet hogy igen, most elbizonytalanítottál, így ha mégis, akkor elnézést kérek.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Marad a személyeskedés? :) nagyon unalmas..

ok úgy tűnik ebből a ciklusból ^^  -ebben a szálban- már nem sikerül kijutnod. oké. azért ha valami értelmes válasz eszedbe jut, majd írj..

Esetleg például kifejthetnéd, a (szerinted) triviálisan magától értetődő választ a feltett kérdésre: "Szerinted mire gondolt?"

Én is értem, hogy hogy gondolta.

Tehát egyszerűbb lehülyézni a másikat, ezzel együtt kikerülni a válasz adást? :) oké..

Ezt sem gondoltad nagyon át.

Most sem fogjuk megtudni, hogy csodálatos képességeidnek hála (melyekkel a fejembe látsz és tudod, hogy én személy szerint mire gondolok (de úgy tűnik ez nálad univerzális képesség, hiszen az idézett hölgy gondolatait is ismered)) milyen következtetésekre jutottál.

Sajnos nem rendelkezik mindenki ilyen különleges érzékkel. 

nekem nem probléma beismernem, hogy tévedtem. Most is ezt történt.

:)

"Tehát egyszerűbb lehülyézni a másikat, ezzel együtt kikerülni a válasz adást?"

Nem, fuss neki még egyszer. Tényleg nem fogom elmagyarázni, hogy mi írtam, próbáltam egyszerűen fogalmazni, lehet hogy nem sikerült, de ez van. 

Na jó, elmagyarázom még egyszer: pont hogy nem hülyéztelek le, hanem okosabbnak gondoltalak mit vagy, és azt hittem, csak játszod az autista óvodást. De oké, de látom hogy ez neked mennyire fáj, ezért még egyszer leírom, tévedtem.

"Sajnos nem rendelkezik mindenki ilyen különleges érzékkel. "

Ez igaz.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

mindenesetre, hogy egy nagy demokrata gondolkodót idézzek, "kurva erős kép", nagyon komoly optikája van az ilyen főcímeknek: (és most csak a mai nincsmásik_-ról idézek)

"Vera Jourova: A pedofiltörvény ellen nem lehet fellépni jogállamisági eljárással"

"A pedofiltörvény miatt csökkentené Magyarország uniós támogatásait a német belügyminiszter"

"Cseh Katalin a CNN-nek: jövőre eltöröljük a pedofiltörvényt, ha nyerünk"

"A főpolgármester a pedofiltörvényről elmondta: a törvény szörnyű, természetesen küzd ellene."

...

Egyszerű. 8 tiltás szerepel a szövegben, ebből ez az egyik: Tilos tizennyolc éven aluliak számára olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a homoszexualitást jeleníti meg.

Mivel ez igaz egy meleg fiatal szüleire is, így nem nyújthatnak a saját gyereküknek támogatást, nem adhatnak a kezébe egy könyvet, nem tehetnek számára hozzáférhetővé egy filmet, csak a törvényt megszegve, igen, melegellenes.

ezzel a legújabb melegfiatalozással elég messzire kerültünk a "két felnőtt döntése" szlogentől, és kínosan kerüli a "nemváltós" témát a "nempropaganda" sajtó

 

"Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg."

"Azt a műsorszámot, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása, az V. kategóriába kell sorolni. Az ilyen műsorszám minősítése: tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott."

"Nem minősül közérdekű közleménynek vagy társadalmi célú reklámnak az olyan műsorszám, amely alkalmas a gyermekek megfelelő fizikai, szellemi és erkölcsi fejlődésének a kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme a szexualitás öncélú ábrázolása, a pornográfia, továbbá a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése."

Cseh Katalin is egy segg. (és itt kérek bocsánatot minden fenéktől.)

Ezernyi téma van, ami a gyerekeket érinti és tényleg hátrányosan. És nem 1000-ből 1 gyermeket, hanem 999-et. De azokról mi a faszér' nem beszél? Ha tényleg komolyan gondolják, hogy egy ország ügyeivel akarnak a jövőben foglalkozni - nem csak felszólalás szintjén a parlamentben, hanem tettlegesen - akkor beszéljen nekem arról, hogy pl az oktatás terén mit változtatnának? Szerintem, ha egy kicsit megerőltetné magát, biztos össze tudna szedni magának két tucat olyan témát, amitől a szülőknek ökölbe szorul a kezük és kedvük támad kormányzati embereket verni.

Azzal, hogy ő is beáll a buzik hátát simogatni - meg az is, hogy mindenki rácuppant erre - szerintem pont azt teszik, amit a kormányzati stratégák kitaláltak. Nem, kibaszott hülyeség folyton erről nyilatkozni, hogy majd megváltoztatják - és szinte csak erről pofázni. Ennek csak egy alpontnak kellene lenni a kormányprogram egy távoli zugában, nem ezt használni tartópillérnek.

Beszéljen inkább az elemi oktatásról. Mert pl az állami tankönyvek olyan szarok, hogy arra is alkalmatlanok, hogy a seggemet töröljem ki velük. Ha nem akarom, hogy hülye maradjon a gyerek, le kell ülnöm vele heti rendszerességgel és beszélni azokról a témakörökről, amiket vettek és elmondani azt, aminek a könyvben benne kellene lennie.

Nehéz eldöntenem, melyik a szarabb, az ország oktatáspolitikája, vagy a utánpótlás nevelés a futballban.

érdekes módon ha szentpéterváron van a meccs, akkor a b**king.com tud stlíusos reklámot is megjelentetni, nem valami odafosott, ízléstelen színkavalkádot kell végig nézni

Mai tapasztalat: kerestem feher es szines mososzert. Eddig evtizedek ota bevalt standard volt, hogy amin barmilyen szivarvany-szeru szinkavalkad van, az szines. A fehereket meg probaljak feheres design-u palackba nyomni.

Nos, valamelyik ceg (nem emlekszem melyik) a melegpropoganda kedveert olyan szinten szivarvanyosra szinezte egy feher mosoporanak a designjat, hogy vegul hiaba volt tobb helyen odairva, hogy "White", szimplan nem hittem el, es kerestem egy olyat, ahol a csomagolas is feher.

"Jövőre, a katari vb-n [..] a 2022-es házigazda országában az iszlám jogrend bűncselekménynek tartja, szodómiának nevezi és üldözi a homoszexualitást. Börtön, korbácsolás, külföldiek esetében kitoloncolás jár érte."

a Legnagyobb Demokráciák Legkiválóbb Szövetségesei szokták is: valamelyik rasszista apatheidállamot üzemeltet, valamelyiknél éppen talán már nem kövezik halálra azt a nőt, ameilyik mondjuk vezetni merészelne, valamelyik teli iskolabuszokat rakétáz szét, szóval nagy a jogállamiság, ideje a gyerekek megcsonkí^Wnemváltásáért harcolni... nálunk, ha akarjuk, ha nem

Igen, meg anno, amikor jelentkeztek a szervezesre, viccelodtek mar ezzel:

Scored lowest on the technical score... check.
Highest risk factor... check.
Little government guarantees... check.
Corrupt law enforcement... check.
Bad transport... check.
Racism... check.
Can chuck a load of money at FIFA... cheque.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?