Robogó idő

Hozzászólások

Anno a "She's The Sun" nekem tobb volt, mint meglepo. Viszont ..ttul tetszik ma is :)

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Sok mindent meg kellett hallgatnom életem során, hogy ma értékelni tudjam az együttest. Van valami életigenlő :D a dalaikban. Bár az tény, hogy ez az életigenlés az istenit az emberin keresztül közelíti meg, de legalább nem próbálja az ellenkező irányt mímelni. A válogatásalbum-részlet, amit megpróbáltam újrakreálni* szerintem egész jól sikerült. Hogy mire jó az persze szubjektív. Pl. segget kitörölni nem lehet vele, még ha igény volna is rá.

* a YouTube automatikus trackgenerálója össze-vissza nevezgeti el a számokat, az album "hivatalos" playlistjében ez könnyen tetten érhető, mert élő felvételeket jelenít meg az album verziók helyén; másik probléma, hogy vagy nem találni meg az eredeti (nem újrakevert) felvételt, vagy olyan nagy a hangerőkülönbség a dalok közt, hogy az ember nem szívesen teszi be olyanok mellé, amiből csak újrakevertet találni, illetve némelyik eredetiben sajnos kódolási hiba van (feltételezem, hogy nem a YouTube stream-kiszolgáló kódolója okozza)

:)

A mai napon a Get ready to bounce c. csodat hallgattam meg a Brooklyn Bounce -tol es azt kell, hogy mondjam, hogy ma mar tudom, miert tetszett az ezredforduló környékén ez a vonulat. Hosszú ideig idegenkedtem utána ettől, de...bár szegényes dolog, megis ra kellett jonnom: anno a klubok, loveparade, stb. volt az,  ami masoknak Woodstock. A Szigeten elso sorbol hallgattam Yonderboi-t, Transglobal Underground -ot, nagyon kellemes elmeny a mai napig. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Egyes vélemények szerint a nosztalgia rossz, hamis, de szerintem inkább olyasmi, mint azok az ~atomok, amelyek növekedésünkkor épültek a testünkbe. Ha nem is maradnak mind velünk, némelyik kitörölhetetlen nyomot hagy rajtunk, bennünk. De ha nagyon akarjuk, minden tudásunkat tekinthetjük nosztalgiának, hiszen az emberi ismeret nem más, mint az elmúlt őszintének/hitelesnek ható felidézése.

Szerk.: lehet, hogy te érted a topik címét.

:)