Most épp 60 millió

Nem gyenge számok. De amúgy jó anyag, és eddig tutira okés volt minden, hiszen EMA ajánlása van. Loál.

Hozzászólások

Hát na.

Nem értem mondjuk azokat akik eddig vártak és most ezt választják.

En ugy szoktam (mobilos Firefox), hogy az "újság nézetre" kattintasz a cimsorban, es akkor latszik.

Sok dolog nincs benne.

60 millio dozist ki kene dobni, mert szennyezodes kerulhetett a gyartasba.

De valamelyik csoro orszagnak jo lesz igy is, majd ragasztanak ra egy warning matricat.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Sokan kínai technológiát (a lehetségesen be nem tartott technológiai fegyelmet,) szidják vagy csak tartanak tőle, - de lám a nagy "Ámerikában" sincs ez másként....
 

Igen, így van. Csak épp annyi különbség mégis van, hogy ha Ámerikában történik ilyen, akkor az sajtó téma, oknyomoznak, az se baj ha a konteósok, meg a demokratúra szopkodók mutogatnak, hogy: Áhhhhááá! Kínában meg ha ilyen van kussolnak, megpróbálják elnyomni úgy is, legfeljebb, ha mégis kipattanik a gebasz, majd kivégeznek egy balfaszt. Melanines szarokra emlékszem.

Mennyi faszságot hallasz Ámerikából,  mennyit Kínából? Azért szerinted mert Ámerikában több balfaszság van, vagy mert Kínában nagyban megy a kussoltatás? Mi a jobb, ha hallassz legalább a szarságokról, vagy gyanútlanul megtapasztalod? Én a több információra szavazok. 

 

Loál. 

Én eddig sem voltam :) csak ami ruszki és kínai, az volt automatikusan a szar. Mármint bizonyos körök szerint. Holott amiről eddig tudni lehet a szent ellenoldalról, csak az 15+60 millió selejt, leszámítva néhány sokkosan remegő embert és pár asztrás halálesetet.

A 75 millió adag vagy ampulla (fixme) az nagyon komoly szám, napi 1 millióval akár a 60 miska is majd két hónap reakcióidő. A lejáró és átdátumozandó szent cuccokat nem is mondom, az mára tök alapnak tűnik.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Kitörölheted a tobbletinfoiddal. Az mrns alapú vakcinák állítólag szívizomgyuszit okoznak. A kínai darált ujgurokat tartalmaz, az orosz meg atomreaktort. Te meg eldöntheted, melyiket hiszed el. A kapott hírek valóságalapja manapság a zéróhoz közelít,mindegy, ki írja. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Épp erre céloztam - csak szabadon választható tartalmakrol beszélünk, szakmai sehonnan nem jön. A kínai és az orosz is kap a - gazdaságilag - ellenérdekelt irányból negatív kritikát - te is tudod. 

Az astra történet is csak azért futott fel, mert önköltségi áron forgalmazzák; valójában azzal sincs több baj, mint a többivel. Mindre van ilyen, mi meg nem kapunk információt - olyat, ami hiteles lenne - ezt hívjuk újságírásnak. A pfizer a legtőkeerősebb "támogató". 

Én pl. ezért tájékozodtam a háziorvosnál. Minden más hazugság. All about money. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)