MPL

Ma fel kellet világosítanom az egyik hajigálójukat, hogy a ↥↥ azt jelenti a dobozon hogy felfelé, nem pedig lefelé. Az oldal fekvés sem váltja ki, bárhogy is forgatja.

Hozzászólások

Gondolom udvariasan megköszönte, és megígérte, hogy a jövőben figyelni fog erre a jelzésre :)

Ha valaszt is varsz a kerdesedre, akkor a minimalis tiszteletett illik megadni a masiknak.
 

Nemelyik ceg oktatja is a munkatarsait az inkluzív hozzaallasra. Sztem te is jelentkezhetsz, lehet hogy a kedvedert meg tanfolyamot is inditananak. Nem jo ezt a cancer culture-t terjeszteni.

 

Ha nekik nem sikerul, fordulhatsz hozzam is, tomoren megfogalmazom neked: Ne legy kocsog, es kevesebb kocsog jon szembe.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem kevered  cancel vs. cancer culture-t?

Lehet felreertheto volt: Itt bizony egy szemelyeskedo-lenezo a kozhangulatot elrakosito tevekenysegre mutattam ra.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Tudod van olyan cucc, amin nem csak hogy felfelé nyilak vannak, hanem dőlésjelzők is, amik mutatják, hogy a szállítmány a megengedettnél jobban megdőlt valamikor szállítás közben. mert a gyártó/feladó csak akkor vállal bármilyen felelősséget a benne lévő dolgokért, ha a szállítás a megadott módon történik.
A mondatod egyébként helyesen: aki nem tudja a megfelelő szállítócéget kiválasztani (mert a póósta ezek szerint alkalmatlan a meghatározott módon szállítandó küldemények továbbítására), az így járt - de méginkább az üf. járt így, mert ugye ő szív az esetleges problémák miatt.

nem biztos, hogy lattak mar ilyet...

ahol konkretan szinezodos biszbasz van (X fok felett elszinezodik ha elforditod) az lathato kivulrol is, ergo atvetelnel kiderul, hogy jol szallitottak-e. amennyiben nem, akkor meg kell tagadni az atvetelt, aztan majd a kuldo fel es a futar lemeccseli.

Tudom...  Sokszor a megrendelést követően dől el, hogy adott cég melyik partnere az, amelyik a rendelést ki tudja szállítani, és ha peched van, akkor az a posta lesz... (Na akkor a wc-re se menj telefon nélkül, mert ha nem tud elérni a dolgozójuk, akkor benyomja "kézbesítés sikertelen"-re a küldeményt, és hiába próbálnád visszahívni, a telefont nem fogja felvenni...)

Az az adminisztrálás része volt - ez meg szerintem a '...om akar dolgozni hétfőn" effektus - pedig némi ropira-kólára valót is kapott volna a delikvens... Mindegy, üzleti csomag, a következő munkanap kísérlik meg másodszor a kézbesítést, úgyhogy holnap újra próbálkozhat - igaz, a kólára-ropira való akció az csak a mai napra vonatkozott... :-)

Remelem a pincereket es baristakat is ki szoktad oktatni :D

Nemrég olvastam valahol, hogy ez csak az ügyfél megnyugtatására van, nincs policy arra, hogy be is kell tartani az instrukciókat.