„Így ért véget a tudományos karrierem” – Hiányzó doktorijáról kérdezte a Blikk Karácsony Gergelyt

Fórumok

"Kétszer is doktori fokozatot tüntetett fel pártja, a Párbeszéd honlapjára feltöltött önéletrajzában Karácsony Gergely, aki a Magyar Nemzet cikke szerint szándékosan írta magáról 2013-ban és 2017-ben is, hogy 2007-ben az ELTE AJTK Politikatudományi Intézetében PhD fokozatot szerzett, holott ez nem történt meg."

linku

Bónusz linku:

(meanwhile at Párbeszéd HQ)

Hozzászólások

"Kétszer is doktori fokozatot tüntetett fel pártja, a Párbeszéd honlapjára feltöltött önéletrajzában Karácsony Gergely"

Majd lejjebb a cikkből kiderül, hogy valószinűleg nem ő, illetve semmi nem támasztja alá, hogy tényleg ő volt :D

... minőségi újságírás :D :D :D 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

a Magyar Nemzet cikke szerint

Ehh, basszus, ezzel megint csak a hozzá nem értőket lehet átverni. Magyarországon a doktori védések nyilvánosak, egy gugli kereséssel lehet ellenőrizni, hogy kinek mikor volt, sőt ma már az összes egyetem feltölti a disszertációkat valami publikus repóba még DOI azonosítót is adnak hozzá. Az én disszertációm is fent van, bárki elolvashatja (bár angolul írtam, így eléggé leszűkül a lehetséges olvasói kör :D). Minek hazudna erről, ha triviális ellenőrizni? A másolt disszertáció már nehezebb téma, ott meg kell találni az eredetit és lassú, egyetemi bizottságok hoznak döntést. A bajszos szar -1. köztársasági elnöknél ezért tartott olyan sokáig.

Vagy Nógrádi György, akinek valahogy bekerült az életrajzába, hogy az amúgy nem létező ausztriai Európa Egyetem rektorhelyettese eléggé megkönnyítette az elkövető megtalálását, tekintve, hogy ő maga nyilatkozott erről az életrajzról, hogy úgy, ahogy van, teljesen hiteles :D

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ilyen, amikor a Párbeszédben nincs párbeszéd.

:)

Szerkesztve: 2021. 05. 19., sze – 07:50

– Köszönjük, levettük, mert nem helyesen szerepelt – üzente lapunknak a politikus, amikor a Párbeszéd honlapján feltűnt doktori címről faggattuk.

Magyarul: hazudtak

trey @ gépház