Ugyanaz a baba/kisgyerek ruha éveken keresztül?

Használ ilyesmit bárki is?

Mosás/tényleges használat utáni gyakorlati tapasztalatokat keresek csak h. jó-e v. nem.

elsőre jó ötlet, másodjára hülyén néz ki, de jó lenne ismeret csere :D

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 05. 10., h – 10:32
  • ugyanaz != ugyan az
  • a blog nem fórum
  • ...

trey @ gépház

És ki is tart évekig? Nem szakad el, nem lesz benne moshatatlan (30 fokon!) folt, stb.?

Valami nulla forint költségvetésű sci-fi forgatásánál még nagyon jól jöhet.. meg ha valami halvérű gyereked van, aki ül otthon a kanapén csendben és olvasgat vagy egy helyben legózik és késsel-villával eszik.  Erre az esély persze ZÉRÓ, de azért adjunk neki egy lehetőséget.

Szerkesztve: 2021. 05. 10., h – 12:00

A lidi-ben "fillérekért" ott a Lupilu, pamut cuccokkal, ha meg az a bajod, hogy ki kell dobni, akkor el is lehet ajándékozni, vagy el is lehet adományozni, vagy épp a következőnek tartogatni, valamint a pamut body-k tényleg nagyon rugalmasak, ezért nem egy hónapig jók, hanem picit tovább is :D. 

PS: Ránéztem az árakra. Hááááát, naggyon környezettudatos jómódú nyugatiaknak való...

PS2: Ha ködös albionból írsz, azt néztem, ott is van lidi és ott is futtatják a babás sajátmárkát, bár konkrétan babaruhát nem láttam a két heti újságában, de a hasonló árukészlet miatt gondolom, ott is előfordul.

Water and windproof: akár nejlonzacskóba is tehetnéd a gyereket, nem?

 

A trükk az, hogy sok gyerek kell, használt ruhákat ingyen kell kapni, és a végén tovább kell adni. Így fajlagosan nem kerül sokba, és a környezetvédelmi jóérzés is meg lehet.

Gyúrósoknak lehetne ilyet gyártani: nem kell folyton új pólót venni, ahogy túlnövik az izmok az előzőt :-)

Esélytelen, reménytelen. Van kettő, 7 éves gyermekem (1 fiú, 1 lány, 2 petéjű ikrek), lassan nem tudom mi lesz egyszerűbb/olcsóbb - öltöztetni vagy etetni őket... :) Ruháikat kb. 2 havonta növik ki, lányom most hord 36-os Decathlon-os túracipőket és felnőtt női S méretű ruhákat... :P (mondjuk termetre én is vagyok 2m/130kg asszony meg nem egész 1 fejjel alacsonyabb...)

A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

Én is, most hogy nagyobb, Dekás cipőket nézem a gyereknek is, meg magamnak is. Nem sok árkülönbség van sajátmárkás és kínai áruházas között, mondjuk a minőségkülönbség se sokkal nagyobb, de ár/értékben nem rosszak a dekás cuccok. Olcsó hátizsákban viszont a Decathlon magasan vezet mindenki előtt.

Jó ötlet, csak eléggé furcsa vasaló kell hozzá.