Sputnyikban nem bízna az orosz lakosság?

Hozzászólások

Nem először van zavar a rendszerben, nemrég nem volt hazai kapacitás, mert mindent a vakcinadiplomáciába toltak.

Az, hogy a balibsi médiákban profibb véleményformálók ülnek, az csak annyit jelent, könnyebben elérhető számukra az olyanok megtévesztése, akik valamilyen, - akár személyes, - szempontból egy adott politikai környezetben elégedetlenek.

Tizedét sem tudjuk megítélni, információ hiányában, hogy kormányszinten egészen pontosan mi történik, ki kinek van elkötelezve, stb. Olyan szinten működik a balliberális globalista hazugsággyár, hogy az egyén számára csak az előadás profizmusa dönti el mi az igaz, mi nem(?). - De ennek magyarként totális hiba bedőlni.

Egy globálisan vezérelt tudatformáló kampány részesei vagyunk a világban mindannyian. Okosokra, szkeptikusokra, butábbakra, és mindenkire hat. Azért mert ebbe a projektbe óriási pénzeket nyom a globalista tőke. - Orbánnak soha nem lesz annyi pénze, hogy ezt a médiatúlsúlyt kiegyenlítse, hiszen sokkal több pénzért "eltérített emberek" ontják ránk a szart.

A baj csak az, hogy amikor professzionális módon, 80% média-túlsúllyal sugalmaznak egy "kabátlopást", egyszerű aggyal mindenki, - de még az okosabbja is, - lépre megy!!!  Pedig a hazád, az identitásod, a kultúr-gyökereid elvesztése lesz ennek a szuper profizmusnak az eredménye. (pl. Gulyás Marci, stb.,) Az emberek nem látják a fától az erdőt.

Az amatőr nem feltétlenül igazabb, de leginkább azért nem, mert az is rendesen "szopóágra" van véve. Ezzel az "úthengerrel" még Kína vagy Orosz o. is nehezen birkózik. (Szerintem hosszabb távon nem is fog.)

"A kevesek számláján több pénz" esélyesebb a győzelemre, pedig monopol-pénz-(bank)-oldalról tekintve ezt a megvalósítandó globális világkontrollt, semmi jó nem sül ki belőle a kontrollált egyénekre nézve.

Gondolkodó embereknek e csipollai magaslatok mögé illik látni... - Mert minden csatát önmagadért kell megvívnod, helyetted nem foglya megvívni Rothschildék csapata. Ebben pedig csak a nemzeti oldal tud segítségedre lenni. Most kell kihasználni, mert pár évet még nyerhetünk vele.

Globálisan csak az AI fog kormányozni, - jobb ha belegondolunk, - ez a csak a pénzéért megmozdulni hajlandó globalista elit, a magyarokért, de bárki "kisemberekért" is a kisujját sem fogja megmozdítani. De sanszos, hogy a szolgálatukban az AI is világméretekben csak a nemzeti konfliktusok elkenésére lesz programozva, meg a profit maximalizálására. Azaz, egy világméretű és profitelvű "rabszolgatartás" stabil megvalósítására.

A kormányzati kommunikációs amatőrség persze nem mentség semmire. De attól, hogy hihetően olvassa le a házadba beengedett közüzemi számla-leolvasó a mérőórádat, azért mégis érdemes gyanakodni.

A mi életünkben nem lesz jobb az a massza, amit most gyúrnak a világon élő egyszerű emberek számára. Óriási visszaesés lesz, talán 300 év múlva, - sok véres cirkusz után, - a megmaradók elindulhatnak ismét felfelé a jövedelmi ranglétrán. Addig a világkormány szerepét betöltő globáltőke élvezni foglya, a jelenlegi afrikai, - egy főre eső jövedelemre, - világméretekben kalkulált béreket. Ez itt a jelenlegi, "óriási profizmussal" takargatott cél! - És egyébként biztosan ez az emberi civilizácó "fejlődésének" a tőke által kikényszerített útja, de nem nekünk, a gyermekeink, unokáink számára kedvező ez az út..., - kérdés, megéri ezért Orbán ellen harcolni?

(Majd ha Orbán is a "Nyílt Társadalomért" kampányol, akkor biztosan. Mert akkor az azt jelenti, a globalisták lenyelték keresztben...)

"viktor is pont pont hogy a globális világtőke ellen küzd...," ???????

Miért küzdene, mi értelme lenne? (leírtam fentebb, a tények makacs dolgok, profi politikus nem szokott ellenük küzdeni...) - A nemzeti tőke védelmében fellépve, valószínűleg keleti (is, globál is,) tőke-támogatást kénytelen használni. De ha szolgálja a nemzeti érdekeket, az ördöggel is szövetkezik, mint egy professzionális politikus a kitűzött politikai célokért, jobb és ball oldalon mindenütt.

Valószínű, hogy már a történéseket is másképp értelmezzük, ezért nem biztos, hogy érdemes ebbe belemenni. Nagyon bele van a ballib oldal ebbe feszülve, de ez tetszik nekem, mert a választópolgár nem ezt tartja fontosnak, így amíg a ballib elit ezt kommunikálja, addig nyerni sem fog választást. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Sokszor leírtam, hogy a lopás örök. A lopás olyan, mint a prostitúció. Van. Létezik. Tetszik, nem tetszik, axióma. Ebben nincs különbség a különféle politikai oldalak között, mert érdekek mindig vannak, a támogató gazdasági csoportok benyújtják a számlát a támogatásért cserébe.

Következésképpen a kormányok egyéb teljesítménye nálam a rendezőelv. Amin te pörögsz, az már csak azért sem lehet rendezőelv, mert abban épp semmi különbség a politikai alakulatok között.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Te hogyan értelmezed azt, hogy állami vagyont ellenszolgáltatás nélkül magánkézbe adnak?

Ennyi volt a kérdés. Menj bele: mi ebben a nemzeti érdek? Mi ebben a magyar emberek (nem egyesek, hanem az összes magyar ember, hiszen nemzetről beszélünk) érdeke?

Ha huxitra kerülne sor, én viszont mennék

Ezzel mindenképpen szívességet teszel az itt maradóknak, főleg azoknak, akik EU nélkül is el tudnak képzelni egy szabadabb, emberi léptékű, kevésbé rohanó és nem erőltetetten növekedő magyar jövőt. Ha mással nem, akkor azzal, hogy nem fogod belülről bomlasztani a rendszert, nyugatbuzi ábrándokat kergetve.

onnan már egyenes az út Kubáig

Vadkapitalista FUD. Semmi több. Annak idején, a kommunista időkben is sokkal jobban éltünk, mint Kuba vagy Észak-Korea. A valósághoz semmi köze ennek az ok-okozati kapcsolatnak, amit a nyugatfüggő, reklámokon nevelt agyaddal felállítottál.

nem vagyok fletó hívő

Ezzel annyit mondtál el magadról, hogy egy IQ ponttal jobb vagy a kézivezérléssel irányítható reakciós mélybirkáknál és szegfűnyuggereknél, akik inkább szavaznak egy bukott politikusra, aki eladta, tönkretette, eladósította az országot, csakhogy ne a Zorbánra kelljen.

érdekes, hogy még pl a Partizánt, sem a baloldali sajtót nem perelték szarrá, ha állandóan csak hazudnak

Máskor meg azon hisztiztek, hogy nincs jogállam™, meg szólásszabadság™. A magadfajták kiáltanának leghangosabban koncepciós pert, meg ellehetetlenítést, ha tömegesen indulnának a perek.

A magadfajták kiáltanának leghangosabban koncepciós pert, meg ellehetetlenítést, ha tömegesen indulnának a perek.

Ha megáll a vád a bíróságon és elítélik, akkor miből gondolod, hogy koncepciós pert kiáltanának? A direkt hazug sajtó nem sajtó, így hulljon a férgese, oldaltól függetlenül. De pl. legutóbb mégis csak az Origónak kellett 2 millió Ft-ot fizetnie, mert _direkt hazudott_. Szóval abban megegyezhetünk, hogy ha valamiről a bíróság mondja ki, hogy:

Az alperes az újságírás szakmai szabályai által megkívánt objektív tájékoztatási kötelezettségét meg sem kísérelte teljesíteni és elmulasztotta az elvárható körültekintést is akkor, amikor a felperest a közlés előtt meg sem kereste, számára nem biztosított lehetőséget a valótlan tények, következtetések cáfolatára.

akkor az a valami ne foglalkozzon újságírással? :)

Igen, egészen addig legitimek™ a bíróságok és nem számít, hogy televannakazokisfideszesekkel™, amíg a nyugatbuzi, balliberális elemeknek ad igazat. Onnantól, hogy ez nem teljesül, lesz koncepciós™ per™, meg a sajtószabadság™ eltiprása™.

Persze, most már a magadfajta Origórolólehúzást-bezárást sürget, de azért visítva sipákolt, amikor a Népszabadságot zárták be, pedig évtizedekig balliberális intellektuális médiaterrort folytató hazugsággyárként üzemelt, ahogy pl. a Nap Kelte is.

Nagyon túltolod a retardált stílust.

Tudnál akkor mutatni egy olyan jogerős bírósági ítéletet, amikor egy nem-KESMA médiát kaszáltak el hasonlóan (a bíróság mondta ki, hogy szándékosan hazudtak) de ennek ellenére a többi nem-KESMA sajtó koncepciós perre panaszkodott?

Nagyon túltolod a retardált stílust.

Ó nem. Én csak a korlátolt balliberális elme asszociációit és rendkívül bugyuta ítélkező mechanizmusát vázoltam fel.

Tudnál akkor mutatni egy olyan jogerős bírósági ítéletet, amikor egy nem-KESMA médiát kaszáltak el hasonlóan (a bíróság mondta ki, hogy szándékosan hazudtak) de ennek ellenére a többi nem-KESMA sajtó koncepciós perre panaszkodott?

Tudnék, de nem akarok.

de nem a származása miatt

Az antiszociális, identitás nélküli balliberális elemek, mint amilyen Pixel5 Mérnök Úr, továbbra is cigányozhatnak, zsidózhatnak. Gond csak akkor van, ha olyan cigányozik, aki számára az, hogy "nemzet", "haza", "magyarság", "nemzeti identitás" stb. jelentenek valamit, vagy neadjisten jobboldali. Na, akkor meg végképp.

Engem jobban zavar, hogy a baloldalon törpéznek, a többit hagyjuk is (Karácsony elszólása). Szerintem zabosak még a Horn miatt. Túl kéne lendülni már ilyeneken, mert különben lejáratják magukat, nekünk választóknak meg marad szavazáskor a melyik karunkat rágjuk le életérzés.

Kedves hajbazer

Tudod, orbán viktor, mint politikus az életemre sajnos komoly befolyással van. A befizetett adómat ellopja, vagy hagyja, hogy azt mások lopják el. Emellett, hogy ne ragozzam túl, orbán egy öntelt, diktatórikus, hazug, simlis senkiházi. Ebből következően, de más okból is, számomra ő egy, a munkáját szörnyen rosszul végző, közönséges tolvaj.  Ami viszont a lényeg, én szabadon illethetem kritikával, amit ő tűrni köteles.
Nem TE, hanem Ő köteles tűrni. Te itt szóba sem kerülsz. Nem tudom, hogy is magyarázzam? Nem akarlak megsérteni, de szeretném, hogy értsd.
Szóval, neked ahhoz magyarán szólva: kuss, hogy én milyen véleménnyel vagyok orbánról. Mint ahogy például mészáros lőrincnek is kuss ahhoz, hogy Fekete-Győr Andrásnak, vagy más magyar állampolgárnak, mondjuk Soros Györgynek milyen véleménye van róla. Pedig mészáros még csak nem is politikus.   

Látom, minősítgettél, különféle jelzőkkel illettél engem, anélkül, hogy ismernél. Akit én nem ismerek, azt nem minősítgetem. Szerintem te se tedd ezt.
Olyan szavakkal meg végképp ne minősíts senkit, amelyeknek még a jelentéstartalmával sem vagy tisztában.

Mészáros Lőrinc becsületsértésért feljelentette az őt bűnözőnek, strómannak, tolvajnak nevező Fekete-Győr Andrást

"A feljelentésben sérelmezett kifejezések egyrészt jövőbeni események állítása (»előzetes letartóztatásba kerülhet«; »vádlottak padján fog ülni«; »bíróság fogja elítélni«; »lesz jogalap fellépni«), másrészt pedig egy kifejezésbe sűrítések (»bűnöző«, »széf«, »stróman«, »ellopja az akkori fiatalok jövőjét«), melyek jogilag így nem a tényállítás, hanem a feltételezés, illetve az értékítélet kategóriájába tartoznak, és ekként alkotmányjogi védelmet élveznek.”"

Szerintem hájblézer egészen pontosan trey házi bohóca/udvari bolondja/kattitntásgenerátora vagy csak olyan spanja, akit nem akar azzal megbántani, hogy kirakja innen. Mást nem tudok elképzelni - ezzel a hozzáállással, vita(anti)kultúrával maximum az index polidilijében lenne megtűrve, bár némely megnyilvánulása ott is moderatúra - közlemények rovatban megjelenő rövid hírt :) generálna.

Tudod, Gyurcsány Ferenc, mint politikus (és a brancs, aminek tagjaként kiemelkedett a Wallis-profittengeréből) az életemre sajnos komoly befolyással volt 2002 és 2010 között. A befizetett adómat ellopták, vagy hagyta, hogy azt mások lopják el (multik külföldre lapátolják trükkök százaival vagy IMF-hitel törlesztőrészletként). Emellett, hogy ne ragozzam túl, Gyurcsány egy öntelt, antidemokratikus, hazug, simlis senkiházi. Ebből következően, de más okból is, számomra ő egy, a munkáját szörnyen rosszul végző, közönséges tolvaj.

Nem akarlak megsérteni, de szeretném, hogy értsd.

Értem. Semmivel nem ér többet a te Orbán-gyalázásod, mint az én véleményem az ellenzékről. Mondhatjuk úgy is, hogy pont ugyanannyi jogom van itt lenni és elmondani az ellenkező véleményem, mint neked és ezt te - még ha szóba sem kerülsz - köteles vagy tűrni, vagy ha nem tetszik, eltakarodni Londonba a többi, nyugatbuzi, megélhetési Orbángyűlölő közé, vagy csak szimplán nem látogatni a fórumot.

kuss, hogy én milyen véleménnyel vagyok orbánról

A kuss odáig terjed, ha én erőszakkal próbállak rávenni a véleményed megváltoztatására. Odáig nincs kuss, hogy elmondom, akár az ellenkezőjét annak, amit te gondolsz. Az ugyanúgy megillet, mint téged az Orbán-gyalázás joga és a beteges, mégis burkolt nosztalgiázásod olyan bukott politikai szárnyak iránt, akik a megszorítások, az IMF hitel, a nemzeti vagyon elherdálása, a stratégiai szektor külföldi kezekbe árusítása, a gázáremelés, a villanyáremelés, a monopolhelyzetben lévő szolgáltató multik piaci™ árai, a balliberális médiaterror, a konzervatív-keresztény beállítottságúak rasszistázása, a nemzeti öntudat megszégyenítése bűntudatkeltéssel, a bűnözők megélhetésiekként való mosdatása, a migránsok betelepítése, a vonagló buzik, a feminácik és mindenféle arrogáns, hangos kisebbség szuperpozitív diszkriminálása a többséggel szemben rendszerét teremtették és teremtenék meg.

Fegyőr pedig egy modern divatpojáca, akinek több keresnivalója lenne az Instagramon, vagy a Youtube-on influenszerként, mint a politikában. A politikáról és egy ország vezetéséről halvány momentumlila fingja nincs. Ez kiderült már a párt megalapításakor, a Partizán interjús felsülésében pedig be is bizonyosodott.

Kedves blézer, Önnek joga van tudni, hogy,

> engem halálosan nem érdekel, hogy milyen intenzíven szidja gyurcsányt, torgyánt, orbánt, petur bánt vagy a bánk bánt.
> az IMF az országok bankja, és a tag, valamint kvótabefizető állam bármikor kamatmentes hitelre kaphat az IMF-től kölcsönt a kvótája 300 %-át kitevő összegig. Ezen túl is az IMF a globális hitelpiac egyik legolcsóbbika, legalábbis a tagok számára. Magyarország is az IMF tagja. Éppen ezért.
> a "gaz, álságos" multik nélkül ma ez az ország egy romániára irigy nyomortanya lenne[maholnap így is az lesz], mert ide a multi hozott világszinvonalú logisztikát, vállalkozáskultúrát, pénzt, ellopható, és el is lopott know-how-t. Egyébként, ha ez nem tűnt volna fel, orbán elég aktívan szopogatja a multikat.
> a multi nem dolgoztat feketén, jól fizeti az alkalmazottait és meg is becsüli őket. Ellenben, a magyar vállalkozó ott lop ahol tud*, meglopja még a saját alkalmazottait is, feketén vagy szürkén foglalkoztat ha erre módja van, elvárná, hogy az alkalmazottak ingyen, vagz megalázóan kevés pénzért dolgozzanak neki és magasról sz@rik rájuk. *Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
 

"a migránsok betelepítése, a vonagló buzik, a feminácik és mindenféle arrogáns, hangos kisebbség szuperpozitív diszkriminálása a többséggel szemben rendszerét teremtették "

A migránsok betelepítése fidesz előjoggá és intenzív gyakorlattá az elmúlt 11 évben vált. Orbán bandája be is nyelt néhány száz milliárdot ebből a bizniszből, adómentesen.
A vonagló buzik is emberek. Mondom ezt 100 %-ban heteróként. Aki nem ember, csak egy magát embernek vélő parádés majom, az a senki, aki büntetne másokat olyasmiért, amiről azok nem tehetnek.
A többség egyébként mindenféle hangos és kevésbé hangos kisebbségből áll. Ugyanaz a jog illeti meg ezeket a kisebbségeket, mint a többséget. Ezek a kisebbségek egyébként nem a többséggel, hanem olyan, primitív majmokkal állnak szemben, akik eddig azt képzelték, hogy itéletnapig bánthatják, megfélemlíthetik, megbélyegezhetik, kiközösíthetik őket, büntetlenül. Ezek általában olyan senkik, akik csak attól érzik valakinek magukat, ha találnak másokat, akikbe ilyen-olyan indokkal belerúghatnak.

Vigyázzon, kedves blézer, mert talán az Ön közvetlen közelében is tartózkodik egy ilyen utolsó senki.

az IMF az országok bankja, és a tag, valamint kvótabefizető állam bármikor kamatmentes hitelre kaphat az IMF-től kölcsönt a kvótája 300 %-át kitevő összegig. Ezen túl is az IMF a globális hitelpiac egyik legolcsóbbika, legalábbis a tagok számára.

 Elfelejtetted kibontani az igazság minden részletét. Ennek az „olcsó” hitelnek az az ára, hogy az IMF beleszól a belügyekbe, azaz feltételeket szab, tehát bábkormányt csinál a kormányzatból. A népszerűtlen intézkedéseket nem az IMF hozza meg, az IMF a háttérben marad, a piszkos munkát a kormányra bízza, ezzel ezt a kormányt elhasználva, koncként a nép elé dobva.

Annyira olcsó ez a hitel, mint amennyire ingyenes a Facebook vagy a Google. Nem véletlen, és helyes az a döntés, hogy Orbán inkább drágábban vett fel hitelt a piacról, de megtartotta az ország gazdasági és politikai szuverenitását.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Persze, hogy nem... Csak ha a bevételt nem termelő kínai egyetemre felvett hitelt, amiből ők építenek itt maguknak egyetemet nem tudjuk visszafizetni, akkor ráböknek valamire, hogy akkor azt kérik a hitelért cserébe. És nem, nem a mostani oligarcháknál lévő vagyonra fognak mutogatni, hanem a még megmaradt állami tulajdonra...

 Elfelejtetted kibontani az igazság minden részletét.

Nem mondanám,
inkább az a helyzet, hogy te nem ismered az igazságot, mert elfogult vagy és szélsőséges hülyék buta irományaiból "tájékozódsz".
Az IMF egy pénzügyi szervezet, amely krízis-hiteleket folyósít.
Az IMF tagjainak meg az a fontos, hogy a felvett hiteleket képes legyen az adós visszafizetni. Így az IMF igenis kiváncsi arra, hogy a visszafizetést miből fogja az adós ország finanszírozni. 

 

Annyira olcsó ez a hitel,

Annyira olcsó az a hitel, amennyire csak lehet. Ugyanis az IMF egy NONPROFIT szervezet.

Mert a piac szeretné elbukni a pénzét? Dehogy! Az IMF a politikai-gazdasági befolyásolás trójai falova. Attól, hogy mentegeted, semmivel sem szebb a valóság. Igen, a szabadságnak ára van. Ezért volt jó döntés az Orbán-kabinettől, hogy piaci hitelt vettek fel IMF-hitel helyett.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Az IMF a politikai-gazdasági befolyásolás trójai falova.

Szörnyen ostoba ember vagy. Az ilyeneket, mint te, vezeti az aktuális politikai kurzus az orránál fogva, neki a falnak.

Ezért volt jó döntés az Orbán-kabinettől, hogy piaci hitelt vettek fel IMF-hitel helyett.

Orbán nem vett fel hitelt 2010-ben, az ÁFA-t emelte meg, ellopta a nyugdíjalapot és új adókat vezetett be, ha nem vetted volna észre.
 

 

Huszonnyolc új közteher 2010 óta

A Fidesz választási ígéretei közül az adórendszer átalakítására vonatkozó tervek kétségkívül világosak voltak: Orbán Viktor a kampányban és azt megelőzően is azonnali és nagyarányú adócsökkentésről, illetve az adórendszer egyszerűsítéséről beszélt.

A Policy Solutions ezért évekre lebontva összegyűjtötte a 2010 tavasza óta bevezetett új adókat, járulékokat és egyéb új közterheket. Bár új adók már a kormányzás első hónapjaiban is megjelentek, 2012-re azonban végképp lemondhatunk az egyszerűsítés vágyáról: az Orbán-kormány idén eddig 17, a kormányzása kezdete óta pedig összesen 28 új közterhet vetett ki vagy jelentett be későbbi bevezetéssel.

Na ezek vagytok ti, ostoba fideszesek.

A rohadó belű, közpénzen kihízott, potrohos Narancsnok minden lépését megideologizáljátok, magatoknak. Feltétel nélkül imádjátok a tolvaj senkit.
Imádjátok, mint a bigott vallásos hülyék a legfőbb vallási vezetőiket. 

Ti megmagyarázzátok mészáros lopásait, orbán apjának lopásait, orbán feleségének lopásait, orbán vejének lopásait, orbán barátainak lopásait. Sőt, szerintetek orbán nem is lop,
vagy ha mégis, akkor azért teszi, hogy nektek jobb legyen.

Meg vagytok vezetve, majmolva alaposan. 
Pláne, amikor még a baloldallal is riogat benneteket a dakota narancsnok.
Önálló, kritikai gondolatotok egy betűnyi sincs. Soha nem is volt. Szerencsétlenek.

 

 

Nem magyarázom meg senkinek a lopását. Tudniillik nem érdekel. Rengetegszer mondtam már, hogy miért. Azért, mert ez nem rendezőelv, ez nem különbség a politikai oldalak között. Ami a szerencsétlenek megjegyzést illeti, egyelőre te feszengsz ezen, nem én. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nem magyarázom meg senkinek a lopását. Tudniillik nem érdekel.

Hát most is éppen azt teszed, te szerencsétlen.

Nektek orbán a jóságos jedi lovag, aki szembeszáll a ti ősellenségetekkel, a gaz imperialista, globalista f.szomtuggya kikkel. 

Orbán a jóságos jobboldali, a nemzeti érzelmű félisten, közben meg egy hataloméhes kis köcsög, aki először ultralibsi volt, majd libsi lett, aztán polgári közép, végül jobbos, majd a széljobbnál is jobboldalibb. Legalábbis pofázásban, papíron. 

Amúgy meg egy elvtelen szar, tolvaj senki, aki azon röhög a legjobban, ahogy az uszításait, a leghülyébb dumáit is szemrebbenés nélkül benyaljátok, mint árvagyerek a földről felszedett egygombócost. 
A bármikor, bárki ellen mozgósítható, bevethető farhát kommandó.

Téged azért "nem érdekel" a lopás, mert nem tudod orbán tolvajlásait megmagyarázni. Még magadnak sem. Védhetetlen.
Amúgy érdekel, nagyon is, mert másért ugyan miért politizálnál? 
Hogy visítoztál, amikor a baloldal lopott, tized ennyit..
Emlékezz csak.
Vagy keressem ki neked a saját hozzászólásaidat?
 

 

 

Nem a lopást magyarázom meg, hanem azt próbálom értésedre adni, miért nem érdekel. Az meg végképp vicces, amikor annyira nem látsz a gyűlölettől, hogy felruházol olyan gondolatokkal, tulajdonságokkal engem, amit én nem mondtam, amilyen nem vagyok. Persze szép dolog a fantáziálgatás, sivárabb lenne az élet nélküle. :)

Azt is írtam, hogy tetszik nekem ez a fajta ellenzéki gondolkodásmód, mert ez garantálja azt, hogy az ellenzék nem nyer a választásokon. El ne engedjétek ezt az Orbán mindig lop narratívát, mert ameddig ehhez ragaszkodtok, addig még akár Fidesz 4/5 is lehet. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

mert ez garantálja azt, hogy az ellenzék nem nyer a választásokon.

Azért jósnőnek még ne menj el.

engedjétek ezt az Orbán mindig lop narratívát,

Nem mindig lop. Néha alszik is.
Amúgy meg, ha majd csak téged lop meg, akkor szólj.
Azután, igérem, nem fogom a büdös tolvajt még csak szóba sem hozni.

amikor annyira nem látsz a gyűlölettől,

Lol. Tudod, a normális emberek undorodnak azoktól, akik meglopják őket. Pláne, ha a bizalmukkal is visszaélnek. Nem mindenki olyan hülye, hogy természetesnek vegye, ha egy politikus meglopja őt. 
Orbán egy cigány. Ezért sem lenne szabad lopnia, mert azzal csak a cigányokkal szemben meglévő amúgy nem alaptalan sztereotípiát erősíti.  
Nálatok mondjuk nem, mert ahogy már említettem, ti megmagyaráznátok talán még azt is, ha ez a köpcös féreg a szeretteiteket semmizné ki.
 

"ez nem különbség a politikai oldalak között. " - Akkor a hőn szeretett Viktátorod miért nem vágta már börtönbe mindazokat, akik nem az ő oldalán lopnak? talán csak nem azért, mert ha borítaná a bilit, annak a bűzös tartalmából rájuk is fröccsenne jócskán...? (Ahogy az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát sem erőlteti 0. Viktátor... vajh, miért...? )

Várható volt. Nem tudjuk milyen hosszú védettséget ad. Az oltás költsége (főleg AZ-val) valószínűleg sokkal kisebb mint egy esetlegesen nagyobb (mert hogy lesz, az már biztos) negyedik hullám kezelési költsége. Ha szerencsénk van, nem fog újra lassítani a gazdaság őszire.

Szputnyikot a talpamba is,

de legalább

kettőt!

Vagy csak egyszerűen nem félnek a vírustól.

Értelmetlen hozzáállás, - örülni kéne mindenkinek, hogy ingyen erősítik az immunrendszerét..! (Pandémián kívül ez személyes, zsebre menő költség lenne.)