[COVID] Hivatalos, hogy orbán is, müller is hazudozik, félretájékoztat

Hazugság, amit Orbán Viktor mondott. Hazugság, amit Müller Cecília mondott

– jelentett ki a szakértő. Mint azt felidézte: a járvány elején ők maguk függesztették fel a boncolást, mely során meg lehetne állapítani a halál okát. Kásler Miklós utasítása szerint, akinek amúgy is volt olyan betegsége, amiben meghallhatott volna, akkor azt a betegséget kell a halál okaként megjelölni, a koronavírus-fertőzést pedig csak kísérőbetegségként.

A szakértő úgy fogalmazott: a magyar járványkezelés kapcsán gyakran felmerül a kérdés, hogy a kormány vajon „tényleg ennyire amatőr”, vagy van valami „tudatos hátsószándék” az intézkedéseik mögött. Kunetz szerint a kormány ezzel a mostani táblázattal sem a járvány ellen beszélt, hanem mellette: az oltásellenesek táborát erősítette. Úgy véli egyébként, hogy ha ez a táblázat igaz is lenne, akkor is „nagy baj” van, mert akkor viszont azonnal be kellene zárni az országot.

A terasznyitás kapcsán szerinte ugyancsak felmerül az amatőrizmus-hátsószándék kérdése. Kunetz egyébként megérti azokat az embereket, akik a hétvégén a teraszokon megjelentek, már csak azért is, mert szerinte a legtöbbjüknek fogalma sincs arról, hogy valójában mi zajlik a kórházakban. „És ez megint a kormány bűne” – tette hozzá. Arról, hogy mindez elindíthat-e egy negyedik hullámot, azt mondta: az sem biztos, hogy a harmadiknak vége lesz.

forrás: 24.hu

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 05. 02., v – 19:04

Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii van ide írva?

Széttépték testük; vér folyt a kőre; díszvacsorákon ettek belőle  //Kormorán

Ez sok mindent megmagyarázna a túl rossz magyar statisztikán, hogy negatív irányban hamisítják a számokat. Nem tudom ki ez Kásler, de ez is hiába kritizál, teljesen nem jó mondja. Akkor kell covid halottnak tekinteni, ha a covidba vagy vannak valami közvetlen következményében hal bele (szepszis, szervi leállás, stb.). Az nem elég, hogy volt olyan betegsége (pl. rák), amibe egyébként is meghalt volna, de később. Ha covid viszi el, akkor az a halál oka, ha a rák viszi el előbb, akkor meg a rák. De nyilván másik oldalról se lehet hamisítani, ezt már én is hallom több országból, hogy emberek halnak meg autóbalesetben, műtéti szövődményben, stb., de mivel a covid is kimutatható náluk, ezért a covid számlájára vannak írva, ami megint hazugság. Kína ennek az ellenkezőjét játssza, egy csomó covid hallottat eltitkol, nem jelent le. Az ilyeneket azonnal ki kéne zárni a nemzetközi statisztikából, így hiába jelentenének le akármilyen hazugságot, nem lennének feltüntetve, figyelembe véve, hanem az lenne feltüntetve a táblázatba, hogy valótlan adatközlés miatt nincs figyelembe vett adat. És ebben az a szomorú, hogy ezek a statisztikák azért lennének, hogy a kutatók nemzetközi szinten összefüggéseket keressenek, környezeti hatás, genetikai hatás, egyéb hatások kiszűrésére, de ha maguk a számok vannak jobbra-balra hamisítgatva, így időpocsékolás. Akkor inkább ne jelentsenek le semmit.

“I didn’t start using Linux so I could have friends.” (Luke Smith, 2019) 🐧

"nem tudom ki ez Kásler, de ez is hiába kritizál, teljesen nem jó mondja." - Azért... "Kásler Miklós Széchenyi-díjas magyar onkológus, tanszékvezető egyetemi tanár, az orvostudomány kandidátusa, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, 2018-tól az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere. "

Aki nem tudja, igazgatja. Erre nem tudok mit mondani. Az amit eload egeszsegugyert - is - felelos miniszterkent, az szembekopese mindannak, amit a kintuntese es korabbi pozicioi alapjan kepviselnie kellene. Nagyon erdekelne, hogyan nez tukorbe reggelente.

Blog | @hron84

valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával 

via @snq-

A víz nedves, az ég kék, a politikus hazudik. A csávó is az, aki írta ezt a cikket. Nem hiteles sajnos. Egyik sem. Pl. Zsombi sem, meg Viki sem. Csak Zsombi most bosszús, mert még mindig nem dőlt el, hogy Klári minisztert csinál -e belőle '22 -ben, ezért irkál ilyen vehemensen. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Széchenyi, Deák, Baross, Tisza, Horthy -és mostantol lettem náci-, stb. államférfi volt, nem politikus. Ne keverjük már a megélhetési politikusokat össze azokkal, akik tettek is az országért.
A parlamentben ülő, illetve oda készülő figurák ~90%-a egész egyszerűen 4 év garantált fizu ~0 munkáért, + ilyen-olyan juttatás, + mentelmi jog + befolyás kombó miatt mennek, Zsombi is magasról szarik a fejedre, megnyugtatlak. :)

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ne keverjük már a megélhetési politikusokat össze azokkal, akik tettek is az országért.

Én jobbat mondok, ne keverjük a politikusokat a tolvajokkal. Mert ezek nem politikusok, hanem tolvajok, hazaárulók.
Széchenyi, Baross, Tisza István és Deák politikus volt, Kossuth egy orbánhoz hasonló, machiavellista szélhámos, Horthy meg egy hülye.

A tolvaj, stb. jelzok amugy a haverjaidra is vonatkoznak, csak felteszem, abban az idoszakban meg homokoztal, amire  emlekezni kellene, vagy szimplan a politikai emlekezeted nem terjed tovabb 3 honapnal.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A tolvaj, stb. jelzok amugy a haverjaidra is vonatkoznak,

Na ez az.
Ti olyan szinten vagytok bekábítva, meghülyítve, hogy nem is csodálkozom, ha úgy érveltek, hogy "de a tieitek is loptak. Csak azt elfelejtetted".

Hát nem. Nekem nincsenek politikus haverjaim. Én mindig is ellenzéki voltam. Tüntettem gyurcsány ellen 2006-ban, amikor az amúgy békés ünneplőket rendőrökkel verette szét -  míg a sunyi dakota szép csendben elhúzott a páncélozott járművén - és tüntettem a sunyi, tolvaj dakota ellen, amikor az a 27 %-ra emelt ÁFA és a sok egyéb, tehát tranzakciós adó, chips adó, KV adó, stb. mellett az internetet is meg szerette volna adóztatni. Szerencsére jól meg lett szopatva. 
Szóval, ennyit a haverságról, meg a te haverjaidról.

Gyurcsány sajnos azóta is büntetlen, ahogy a demszky által még ki is tüntetett, patkányfejű csinovnyik, gergényi szintén, pedig le lehetett volna sittelni mindkettőt, csak hát amíg gergényi pintérrel haverkodik, orbánnak meg a hatalmi céljai eléréséhez jobb egy szabadlábon lődörgő gyurcsány-mumus, mint egy lesittelt, addig a rövidebbet mindig te fogod húzni. Csak az a baj, hogy miattad sajnos én is.

Tudod, olyan nincs, hogy az ember mindig ellenzeki, mert neki soha semmi nem felel meg. Azzal ugye anarchista lennel. A leirtak alapjan nem tudsz egyetlen olyan politikai erot mondani, akiben megbiznal, megis felulsz az ilyen kapitalis faszsagoknak, amit egy ingyenelo beboffent valahonnet, olyan szinten magadeva teve a velemenyt, hogy ez alapjan deklaralod azt is, hogy masok hazudtak. Komolyan erdekelne, szerinted ki lenne az a faszagyerek, akit el tudsz fogadni.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

 hátha nekem jobban megy

Hátha alapon nem igazán működnek a dolgok. Menj el egy állásinterjúra es nezd meg, felvesznek -e egy talánra. Ott is vizsgálják a multadat és ha nem sikerül, akkor marad a "Sajnos Ön nem elég tapasztalt". Fogd fel így. Nekem nem kell egy egyetemről bepottyant hülyegyerek döntéshozónak (FeGyőr); akkor már inkább Klárika néni...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Én meg ezt a hozzáállást nem tudom felfogni. Orbán is kezdte úgy, hogy egyetemista hülyegyerek volt. Azért mert valakinek nincs még politikai, vezetői tapasztalata, nem biztos hogy nem lenne jó. Persze lehet, hogy szar lesz az is, akkor jöhet más akinél még van remény. De csak emiatt egy bizonyított szart választani, mert neki már van tapasztalata? Amúgy ez a baj az összefogással is, a szar fel van hígítva fiatalokkal. Ez így fos... Lehet dönteni, a szar vagy a fos csúszik jobban. Kb. ez a véleményem az aktuálpolitikáról, elnézést kérek érte. 

Orbán is kezdte úgy, hogy egyetemista hülyegyerek volt.

Ha jól olvasom, nem is túlzottan elégedettek vityával a Kollegák :) Amúgy tök egyszerű: senkit nem veszünk fel olyan munkára, amire láthatólag nem alkalmas. Márpedig ez a sok szerencsétlen kretén itt mind állásinterjúzik egy éven belül. Egyetlen lehetősége van mindenkinek megfingatni/megtutujgatni a politikusokat, az pedig ez az időpont.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Tudod, olyan nincs, hogy az ember mindig ellenzeki, mert neki soha semmi nem felel meg. Azzal ugye anarchista lennel.

Az anarchista nem az, aki az aktuális politikai kurzust bírálja, hanem az, aki MINDEN politikai formációt elutasít.
Én nem tudom, miért lennék anarchista, amikor nem a demokráciával van bajom, hanem azokkal a politikusnak álló tolvajokkal, szélhámosokkal, akik csak a hatalmat és a pénzt akarják? 

A rendszerváltás óta a politika nagyon lezüllött, egyre nagyobb arányokat ölt a lopás, a joggal való immár kendőzetlen, pimasz visszaélés. Ennek az az oka, hogy a korábbi politikusok szemétségei jobbára megtorlás nélkül maradtak, az utódaik meg tovább feszegetik a határokat, ráadásul sikeresen. 
Ezért történhet az meg, hogy orbán pofátlanul kijelenti, hogy a kisvasútra már csak azért is tovább lesz költve néhány milliárd, annak hasznosságától totál függetlenül. Ezért, hogy orbán a parlamentre mutogat, amikor a karmelita kolostorba való költözés szükségességéről beszél és sajnos ezért tudott kiépíteni maffiaállamot is, mert eddig te, mint állampolgár nem emelted fel a hangodat, nem számoltattad el sem őt, sem az elődeit. Most meg már nem is vagy erre képes, mert egy polt péter nevű bűnöző beköltözött orbán seggébe és mint legfőbb ügyész, megakadályoz minden elszámoltatási kisérletet. Ugyanez igaz minden minisztérium vezetőjére, ők is elvtelen kiszolgálói orbánnak, legyen az belügy, igazságügy, vagy bármi más terület.
Kettőnk közül én legalább elmentem tüntetni, interjút adtam a helsingin sanomatnak, hallattam a hangomat. Te meg csak a tökeidet lógatod, itt háborogsz ellenem, tapsolsz egy utolsó szemétláda, senkiházi tolvajnak és csont nélkül benyalod a simlis, megosztó dumáját. 
Megvalósítod az álmait. Sikerült ellenem fordítania, azt képzeled, hogy én ellened vagyok. Rám haragszol, pedig rá kéne.

Végre egy tüntető!

Azt írta, minden politikus hazudik. Te is ezt írtad. Majd mindebből azt a következtetést vontad le, hogy ő tapsol egy ordenáré, büdös, szemétláda, senkiházi, szar tolvajnak és csont nélkül benyalja a simlis, megosztó dumáját.

A két bekezdés összekombinálását az unatkozó Olvasóra bízom. :D

:)

Kettőnk közül én legalább elmentem tüntetni, interjút adtam a helsingin sanomatnak, hallattam a hangomat, te meg cak a tökeidet lógatod, itt háborogsz ellenem és tapsolsz egy ordenáré, büdös, szemétláda, senkiházi, szar tolvajnak és csont nélkül benyalod a simlis, megosztó dumáját. 

Mert Te fasza gyerek vagy; én nem szeretném elmondani, miket csináltam, mert inkább nem okoznék feldolgozhatatlan csalódást. 
Mindent magadra veszel és megsértődsz, pusztán azért, mert másnak más a véleménye.  Ez a baj, kedves Kolléga.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Az bizony. Mi másért fideszesezne le valakit (akit máshol párszor már leliberálisoztak :D), aki tagadja, hogy az? Hát azért, mert ő bizony olvassa a gondolatokat. És ha nem lenne gondolatolvasó, miért vádolná olyasmivel a másikat, amit a másik sosem mondott, de még csak nem is utalt rá? Bizonyára sosem tenne ilyet, mert nincs is szüksége rá, hiszen ő egy gondolatolvasó. Kár, hogy a gondolatolvasás leköti az agya teljes kapacitását. :D

:)

>... is loptak.

Annak idején Tocsik Márta semmilyen bűncselekményt nem követett el, mégis megszívta. A szocikat meg, akik visszaosztatták vele a zsozsó egy részét, le kellett volna csukni, mégis megúszták.

Zuschlag János - megérdemelten - ült azért amit csinált (nagyságrendileg piti lopás volt a maiakhoz képest).

Hagyó Miklós nevezetes nokiás-doboza alighanem kamu volt, az ügyészség kurvára jogállami módon zsarolta meg a volt munkatársait, hogy ellene valljanak.

Polt bűnöző regnálása óta koncepciós eljárások zajlanak mo.-on.

Ez az "is loptak" nagyon is különböző dolgok összemosása.

Lopnak pesze is-is, de a Fidesz ebben profi, a többiek amatőrök.

:(

Polt bűnöző regnálása óta koncepciós eljárások zajlanak mo.-on

Érdekes, hogy Fletó, Simliske, Demszkáj sem lett még csak megemlitve sem, immár tizenéve... Egyedül szegény MZP - t bántja mindig vérbíró (az a bírótípus, amelyek ellen minden Fideszfanboi tiltakozik, mert soha nem ítélt el baloldali politikust köztörvényes ügyben)

Inkább balfaszciós eljárásokat lehetne mondani. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Engem az érdekel(ne) egy IT-jellegű portálon a topiknyitó miért nem linkelte be a félig bemásolt és szóban hivatkozott cikket? Sajnos ilyenkor egyből arra gondolok, hogy vagy az értelmi képességei nem tették lehetővé, vagy van az eredeti cikkben valami, amit inkább nem mutatna meg.

Az nem érdekel, miért hazudik (gyk. "hivatalos" kifejezés a címben), mert csak akkor lenne érdekes, ha kivételes lenne a hozzá hasonlóktól. :D

:)

Miért, én azt mondtam, hogy nem hivatkoztál a forrásra?

Nekem nem okoz nehézséget, csak hát ez egy IT-s jellegű közösség, ahol az embernek szerintem illene készségszinten forrást megjelölni. De ha nem is megy készségszinten, legalább jusson eszébe, és tegye meg. Egyrészt kedves gesztus, másrészt megkönnyíti a többiek életét. Természetesen nem várom el tőled, hogy megkönnyítsd a többi ember dolgát, ha nem akarod, hogy a többi embernek könnyebb legyen. Már a címből sejteni lehetett, hogy nem az emberek jó/jobblétéért írtad a blogbejegyzést, hanem azért, hogy a normálisak rosszabbul érezzék magukat, a faszkalapok meg jobban.

Kíváncsi vagyok, a közeljövőben törlöd-e ezt a blogbejegyzést, illetve hogy trey átrakja-e a flamebe. :D

:)

Már a címből sejteni lehetett, hogy nem az emberek jó/jobblétéért írtad a blogbejegyzést, hanem azért, hogy a normálisak rosszabbul érezzék magukat, a faszkalapok meg jobban.

Soha nem gondoltam volna, hogy Magyarországon lesz ember, aki szerint az a normális, aki üdvözít egy köztörvényes bűnzőt. Egy olyan embert, aki jóvátehetetlen károkat okozott az ország társadalmának, jogrendszerének, gazdaságának és morális színvonalának azzal, hogy rátelepedett a tolvaj bandájával együtt.
Az pedig a faszkalap, aki próbál tenni az ellen, hogy itt diktatúra épüljön ki. Mindig tanulok valamit. A legtöbbet tőletek, eszement hívektől. 

Ki üdvözítette és hol? Kérlek, mutass rá konkrétan. Már ha valóban történt ilyen.

Azt írtam, a faszkalapok jobban érzik magukat a blogbejegyzésedtől. Nem mondtam, hogy te jobban érzed magad tőle. De ha jól értem, a magadra vétellel te azt állítod, jobban érzed magad tőle. Szabad tudni, miért érzed magad jobban tőle? Tán azért, mert közöltél egy olyan információt, amit már évtizedek óta tudunk (gyk. a politikusok és bábjaik hazudnak)? És ez "hivatalos" információ, mert a bíróságok többször megállapították már, hogy politikus vagy politikai szereplő valótlant állított (ez volt az első találat, biztosan minden szava igaz). Karikó és Kunetz véleménye nem nevezhető "hivatalosnak". A "hivatalos" az lenne, ha a kormány (vagy annak képviselője) ismerné el a kormány hibáját, vagy hozná nyilvánosságra az egyértelműen hibás módszertant, ami alapján a kormány embere állításokat tett, de azt is "hivatalosnak" lehetne tekinteni, ha arra felhatalmazott entitás (pl. bíróság) mondaná ki, hogy a kormány valótlant állított. A blogbejegyzésed jelenleg egyik megtörténtére sem utal, így a címben lévő "hivatalos" kifejezés félrevezető. Az meg egy külön dolog, hogy valaki pl. hanyagságból félretájékoztat, vagy szándékosan hazudik. Köszönöm, hogy a blogbejegyzés létrehozásakor törekedtél a pontos és korrekt fogalmazásra... :D

Köszönöm azt is, hogy le lettem "hívezve" én is, bár nemrég még kikérted magadnak, hogy valaki összemosott téged másokkal.

Ebből mit tanultál? :D

Legalább a [COVID] jelölést javítsd már át, mert az a szokás alakult ki, hogy kb. mindenki a [KV] jelölést használja.

:)

Köszönöm azt is, hogy le lettem "hívezve"

:-)
Ugyan már. Világít rólad, hogy az orbán poszter ki van szögelve az ágyad fölé. :)))

 

Karikó és Kunetz véleménye nem nevezhető "hivatalosnak". A "hivatalos" az lenne, ha a kormány (vagy annak képviselője)

Neked.
Nekem meg az nem hivatalos, hogy egy alkalmatlan vén hülye, mit hazudozik össze, akit Tiszti Főorvosnak nevezett ki egy senkiházi, büdös tolvaj. 

Lehet, hogy téged kéjes örmmel tölt el az, hogy lopják az adódat és egy senkiházi, sok tízmilliós cartier gyémántgyűrűt vesz belőle egy lelakott ribancnak, de engem az ilyesmi bosszant.
Semmi gondom nem lenne a dakotával, ha csak téged lopna meg, de a helyzet az, hogy nem válogatós és engem is meglop, ráadásul sejtésem szerint engem jobban mint téged.

Belátom, hogy a komfortzónámon belül kb. semmit nem tehetek azért, hogy a politikusok jobban terelgessék az ország sorsát. Mivel a HUP a komfortzónámon belül van, a hozzád hasonlók ugatása meg azon kívül, de sajnos a HUP-on belül, ezért megpróbálom felhívni homályos figyelmeteket arra, hogy emberi hangon is el lehet mondani a véleményeteket, nem szükséges ugatni. Persze egyszer-egyszer mindenkinél elszakadhat a cérna, de nálatok valahogy folyamatosan folytonossági hiányos. Maximálisan támogatom, hogy elmondjátok, amit akartok. Örülök, ha tüntettek azért, amiben hisztek. Stb. De az ugatás nem kéne. Ha szükségetek van rá, menjetek a Mandinerre. Már ha olyan szabad még ott a kommentelési lehetőség, mint régen volt.

Szerintem téged a saját elméd lop meg leginkább. :D

:)

Szerintem téged a saját elméd lop meg leginkább. :D

Szerintem meg a te kis imádottad.
Tényleg, nem lesz neked abból bajod, ha a mélyen vallásos kubatov adagyűjtés során megtudja, hogy nincs a kéglid Szent Orbánikusz képeivel kitapétázva? 

Szent Orbánikusz a pedofilok, a köztörvényes bűnzők (Gruevszky, Pharaon) és a baltás gyilkosok védőszentje.

A hozzá lojális szegényeknek még krumplit is juttat. Olykor. Ezt magától Tarlós Istvántól tanulta el. Tarlós sok cikluson kereszül vásárolta meg krumplival az óbudai polgárok szavazatát. Bevált recept. 

Természetesen nem várom el tőled, hogy megkönnyítsd a többi ember dolgát,

Akkor meg fogd be és ne is hozd szóba, mert már kezdem unni a hülye primkó önkéntes rendőrködésedet. Próbáld megszokni, hogy nem te szabod meg, hogy mit írok és azt sem, hogy hogyan.  Sőt, a legjobb talán az lenne, ha hozzám nem is intéznél mondandót. Valahogy csak ki fogom bírni én azt. de igérem, hogy ha már nagyon marcangol a hiányod, és a szenvedésem a tetőfokára hág, akkor értesíteni foglak.

 

 

Itt egyedül a tulajdonosok és a képviselőik mondhatják meg nekem, beszélhetek-e, és miről tilos beszélnem, mivel a HUP szabályzata vonatkozik rám, nem a tiéd.

Nem rendőrködöm. Az a hős dolga, és jól láthatóan te vetted magadra a szerepét. Az önkéntes rendőr még hősiesebb, szóval azt a figurát már egy varázslatos mesebeli történetben is nehéz lenne magad helyett rám testálnod.

Nem kívánok megszabni neked semmit. Az önmagadra való igényességet akkor sem erőltethetném rád, ha lenne hozzá jogom. Sajnos eszet sem adhatok. Nem csak azért, mert nekem is korlátos mennyiségű jutott, hanem azért is, mert az adáshoz a fogadó szándéka erősen szükségeltetik, és semmi jele nincs, hogy nyitott lennél az értelem befogadására.

Ha nagyon szeretnél elnémítani, kérd meg treyt, hogy ne írhassak. Kellő mennyiségű/súlyú bejelentés után megteszi, amit kell. Volt már rá példa.

:)

Ha nagyon szeretnél elnémítani, kérd meg treyt, hogy ne írhassak.

Nem akarlak elnémítani, csak nekem ne írj, mert nem vagyok kiváncsi a hülyeségeidre.
 

Nem kívánok megszabni neked semmit.

 

Ó, de marha rendes vagy. Mindenesetre megpróbáltad. Annyira nem vagy te senki, hogy azt továbbragozni sem lehet.
Spriccel belőled a rosszindulat. Szájsprét azért használhatnál, mert a nyelved erősen orbánszagú. Engem mindenesetre, felejts el.
Köszi.
 

Csak a jegyeim voltak jók nyelvtanból, de szerintem ez felszólítás: "fogd be és ne is hozd szóba".

Azért tűnik hülyeségnek, mert nem fordulsz kellő alázattal a szellemedhez.

Nem próbáltam meg, hanem kértelek. Kár, hogy a hozzád hasonló ebadták nem értik a különbséget.

Kevered a rosszindulatot a hányadékkal.

Szerintem általánosságban kijelenthető, hogy túl közel vagy a másik emberhez, ha meg tudod szagolni a nyelvét.

Elhiszem neked, hogy tudod, milyen az orbánszag, hiszen folyamatosan szopat téged.

Nem lesz nehéz elfelejteni téged, ha egyszer véletlenül abbahagyod a vonyítást.

:)

Az a baj, hogy ha akarnék is csüngeni rajta, nem férnék oda, mert mindig a te markod és szád van tele vele. Nekem oltárt kellene építeni, hogy valahogy áldozzak neki, neked pedig már ott lakik a lelkedben, és életed minden pillanatában önmagadból áldozol neki. Szomorú.

:)

"akinek amúgy is volt olyan betegsége, amiben meghallhatott volna, akkor azt a betegséget kell a halál okaként megjelölni, a koronavírus-fertőzést pedig csak kísérőbetegségként"

Nem értek hozzá, de szerintem ez teljesen korrektnek hangzik. Amúgy ilyen legendáknak a totális ellenkezőjéről is lehet olvasni. Mi lehet az igazság?

Nekem ez az írás tetszik nagyon a témában: https://index.hu/velemeny/2021/04/21/ezek-a-problemak-a-covid-halalozas…

Nem értek hozzá, de szerintem ez teljesen korrektnek hangzik.

Szerintem nem korrekt, mert mi van, ha valaki mondjuk szívbeteg. Ha beugrik egy vonat alá, akkor beírják, hogy szívrohamban hunyt el?
Hiába van valakinek 100 alapbetegsége, azt kellene a halál okaként megjelölni, ami a halálát ténylegesen okozta. Legalábbis szerintem.

 

> Szerintem nem korrekt, mert mi van, ha valaki mondjuk szívbeteg. Ha beugrik egy vonat alá, akkor beírják, hogy szívrohamban hunyt el?

A fordítottja: Szerintem nem korrekt, mert mi van, ha valaki mondjuk koronás. Ha beugrik egy vonat alá, akkor beírják, hogy koronavírusban hunyt el?

Ezek szélsőségek. A halál oka sokszor összetett. A linkelt cikk leírja részletesebben.

¯\_(ツ)_/¯

Őszintén szólva már nagyon uncsi az egész "ki hazudik és mit" témakör. Mindenki próbálja a saját érdeke szerint megmagyarázni. Nem old meg semmit, csak hergelik az embereket. Jobb lenne, ha inkább a védekezésre koncentrálnának a kedves politikusaink meg az újságíróink, nem a politikai tőkegyártásra és a statisztikák megmagyarázására.

" amiben meghallhatott volna, "

Mit kellett volna meghallani benne?

Normális ember már nem kommentel sehol.

Müller Cecília már sokszor elmondta, hogy Magyarország, a WHO ajánlása (rendszabálya?) szerint, mindenkit COVID halottnak számol, akinek volt pozitív tesztje és elhalálozott. Nekem is van közeli ismerősöm, aki közlekedési balesetben halt meg és COVID halott lett hivatalosan.

Egészség, étkezés, ... -re pedig kellenek az alternatív oldalak.

A homeopátiás együnk gyökeret, vegyünk mágneses derékpántot meg igyunk peroxidot, mert antioxidáns és hasonló ökörségeket felvonultató tudnodkell & tsi clickbait oldalakra gondolsz?

Mert akkor noplz.