szánalmas.hu

Terheléses támadás blalbalbab. Mikor az ember már előre ezen röhög... és tényleg bedobják. Szánalmas.

Hozzászólások

És tényleg bedobták 😂 

Még az kéne, hogy balliberális oltásellenesek voltak, esetleg valami háttérben meghúzódó Gyurcsány szál…

Szerkesztve: 2021. 04. 30., p – 13:07

Magyarországon minden problémáról mások tehetnek.
A zsidók, a kommunisták, a liberálisok, a baloldaliak, Soros, Gyurcsány, az UFO-k, a New York - Tel-Aviv tengely, Brüsszel, az ateisták, a nemzetietlenek, az internacionalista imperialisták, a környzetvédők, a biciklisták, az egyetemisták, az újságírók, és legfőképp a nép, aki merészel egyszerre többször lehívni egy weboldalt.

De ők, ők nem tehetnek róla, hogy a Jani unokaöccse friss egyetemistaként mégsem olyan jó programozó, mint kellene. De hát ő a Jani unokaöccse, mégis megérdemli azt a párszázmilliót szegény gyerek, hát miből lesz neki tihanyi villája? A Jani unokaöccsének az jár.

Biztos itthon nem volt sosem olyan balfasz, aki egy weboldalon scripteket futtatott azért, hogy regisztrálni tudjon valamire. Én sem hittem el, amikor azt hallottam, hogy egyetemisták úgy vettek fel tantárgyakat, hogy a Neptunon ilyet csináltak. Ezek legendák. Tehát, ilyen sosem volt. Aki ilyet tesz, az a nép szerint nem rosszindulatú abuser, hanem magyar találékonysággal felvértezett zseni. 

Ha már ennyire belelendülsz.

trey @ gépház

hat mondjuk de. ha a neptun nem balfaszul lenne megirva es nem rohadna le nehany ezer logintol, akkor nem kene script, vagy a script pikk-pakk elvegezne a feladatat es leallna. masok helikoptert reptetnek a marson, mi meg egy szaros jelentkezo oldalt nem tudunk megirni... :/

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ezt a dolgot nem támadásnak hívják. Támadás az, amikor szándékosan kárt akarok okozni, ezekben az esetekben pedig a cél az volt, hogy sikerüljön mások elé tolakodni a sorban, nem pedig a rendszer ellehetetlenítése.

A "támadás" szó használata szándékos félrevezetés.

Biztos volt ilyen, akár itt is lehetett, nem tudni. De nem ezt szokták terheléses támadásnak nevezni. De ha már találgatunk: vajon az általad feldobott scriptelés a valószínűbb eset, vagy az, hogy egy bejelentésre (csak most, csak ma lehet regisztrálni egy sokak által vágyott vakcinára, utána majd csak hosszabb idő múlva ismét) sokan akartak jelentkezni?

Látatlanban sokkal több az esélye a második verziónak, ez esetben a 'DDOS' elindítója egyértelműen a bejelentő volt, vagyis OV alkalmazta az albán botnetet humán erőforrással.

Ennyi. Szimplán csak regisztrálni próbáltak. Meg eleve balfaszul van megcsinálva az egész, a legelső választási lehetőségnek az oltóanyag típusa kellett volna legyen. Nem,  végig kell böngészni az egészet, és mindenhol megnézni, h van-e pfizer. Hát, nem csoda, h lerohadt.

Tudtam hogy megindul majd a csubakkavédelem :)) Biztos vagyok benne hogy a magyar ugaron userek százezrei ütötték össze a scriptjeiket amikor a reggeli fap-fap után olvasták aindexen hogy pfizer regi van.

Véletlenül sem a rendszer alultervezettsége. De erről már beszélgettünk....

 

"Biztos itthon nem volt sosem olyan balfasz, aki egy weboldalon scripteket futtatott azért,"

Felelőtlen emberek okozták a terheléses támadást. Bocs, de ezek balfaszok. Csak használni szerették volna azt a q oldalt, amit nem voltak képesek csilliárdokért osszelapátolni. Tényleg szánalmas.

Btw reggel 6:20-kor már le volt rohadva.

Lehet benne valami, mert a prohardver is leallt.

Talan ugyanaz az infra szolgalja ki ?

4 millio az negy millio, ha kattint akkor annyi.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Tanúsíthatom, a Dél-Pesti Centrumkórháznál is sok-sok utcasarknyi sor állt. Nem is értettem h mi lehet! Oké az nyilvánvaló volt, h oltásra várnak, de h hogy francba tudtak ennyien összegyűlni azt nem tudtam elképzelni, meg most se nagyon értem.  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Viberen, messengeren, telefonon ment a hir, ismerősi, kollegás körben is. Az egyik kollegánk nagyon pfizert akart a nemzetközi utazásai miatt (egyébként elfogadott volna mindent), és a győzködés hatására odaszaladt és meg is kapta.

Igy ment ez ma.

Professzionális egy nap volt...

"Gyorsan elterjedt a hír, hogy az is megkapja az oltást, aki időpont nélkül elmegy az oltópontra. ... Mindenki lázas telefonálgatásba kezdett, futótűzként terjed a hír, hogy aki délig ideér, az még talán beállhat a sorba."

Milyen sok a patrióta hozzáállású állampolgár, akik csak a magyar fejlesztésű vakcinát fogadják el. (:

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Nem értem a topic címadást. Még mindig:

örökre befejeztem, na szevasztok
voltmár()

Pedig már reménykedtem :(

Ha támadnak valamit, az túlterheléses támadásnak nevezi a szakma, és attól áll le. Ha terhelésre leáll, azt meg balf@szságnak, nem jól skálázódónak, rosszul felmért várható érdeklődésnek...

Terheléses támadás miatt halt meg a regisztrációs oldal, de volt más alapbetegsége is.