Biztos, hogy nem itt ...

... fogok megfertőződni. Edzőtermem telítettsége ma reggel 8 körül. #worksforme

Hozzászólások

Itt meg akkora az igény rá, hogy előre kell foglalni és egy nap egy órás session van csak. Abba beleszámítják az öltözést is. Egy óra eleve kevés, szóval rohadjanak meg. Better, UK.

LOL

Majd Gyuszk véleményére leszek még itt kíváncsi, a kigyók kigyóznak Pfizer-ért után. Milyen veszélyt lát itt rám és közvetetten a társadalomra nézve.

Érdekes megfigyelés:

Azt hittem, hogy ~ 5 havi "semmittevés" után jobban le leszek lakva, de meglepően tapasztaltam, hogy a power bennem kb. 85%-on van.

trey @ gépház

Itt szintén elmondom, hogy nem beszélgetek veled, mindent elmondtam amit akartam, vagy megértetted vagy nem.

Ne csináljuk a hülyét egymásból, az üres konditeremmel természetesen nincs probléma, de ezt leirtam máshol is. Ahol ennyire nem fognak a szavak, ott semmiféle értelme nincs a beszédnek.

Mi közöm hozzá? Mondom, veled erről (és semmi másról) nem vagyok hajlandó egyetlen szót sem beszélni, mert téged két dolog jellemez:

- az általad felépitett világképhez történő massziv ragaszkodás

- a vita 8 éves gyerekekhez méltó folytatása: addig hisztizek, pocskondiázok, amig nem lesz igazam, vagy a másik fél el nem fárad

Szerintem ennek igy nincs értelme. Nem vagyok hajlandó veled beszélni. Semmiről. :) Rossz indulat jellemez a beszéldben, kommentálásban, és veled ellentétben engem nem szórakoztat ez, hanem végtelenül fáraszt. Menj játssz másokkal.

Szerintem a magyar ember a kocsmát részesíti előnyben, egy olyan helyről kellett volna képet küldeni...

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Meg is látszik:

Emberéletek ezreivel fizetünk az életmódunk miatt

Forster Tamás kardiológus egyértelműen fogalmazott az Indexnek: a magyarok kiemelkedő elhízottsági szintje hozzájárul a magas Covid-halálozási arányhoz. Falus András genetikus pedig levezette nekünk, hogyan teszi tönkre egy kövér ember szervezetét a SARS-Cov-2-es koronavírus. Fontos, ritkán javasolt gyógymódot is ajánlott. Nevessünk, és segítsünk másokon!

trey @ gépház

És ezt már tavaly télen lehetett tudni. Havi kényelmes 2-4 kilót le lehet fogyni. Azaz évente, hihetetlen, de 40 kiló is leugorhat. És mégis, mi történt? Amcsik valami átlag 8 kilót szedtek fel a télen. Itthon is hasonló lehet az arány.

Nem a maszk véd meg a vírustól, hanem a helyes életmód.

Engem a maszk és a távolságtartás védett meg (utóbbi időkben már erősebb maszkot vettem fel, valamint remélem most már a második oltás után az is hatni fog), két szintén nem vékony ismerősöm meg egy hét alatt leküzdötte, köszönik jól vannak. Már unom ezt a kövérezést az indexen, nekem ez tette be a kaput az új indexnél. Az meg hogy ráírják az alapbetegségre, hogy túlsúly a halottaknál, hát inkább már a tanácstalanság, mert nem tudnak mit odaírni, és ha megnézitek, van akinél már ezt se írták, mert ezt se lehetett. (Indexre visszatérve,bezzeg ha kövéreznek azt még trey is elfogadja, de ha a kormányt szídták, az hazugság, meg vörkszformí)

 A másik, én tudtam hordani az utcán is a maszkot, nem kellett öt percenként levenni, hogy betoljak egy kólát vagy egy szendvicsetz. Bezzeg a bagósok, ahogy szálltak le a buszról, már első dolguk, maszk le és rágyújtani.

Valamint az is el lett mondva, hogy a maszk nagyobb részben a másikat védné. Aki meg másokat ennyire leszar az megérdemli a közmegvetést és a bírságokat, valkamint aki gyúrni jár, ne sírjon a maszk miatt, mint egy fürdős k..., hogy nem bírja. 

Már tavaly márciusban meg lett mondva, h az öregség után a kövérek a legveszélyeztetettebbek. És ami a legsúlyosabb, h csak szimplán kevesebbet kellene enni, csak még erre is képtelenek a fene nagy falánkságukban. Döbbenet. Haver orvos szomszédja már tavaly tavasszal mondta, h a lélegeztetőre került emberkék 90%-a kifejezetten dagadt. De nem egyszerűen, hanem 20-30kg túlsúllyal.

Semmi gond nem lenne itthon, ha mindenki figyelne magára, és nem sivalkodna, h védjenek meg. Első körben tegyen meg mindenki a saját egészsége érdekében mindent, és majd utána mehet a sírás, h mentsenek meg. Képtelen lefogyni, zabál, és majd az egészségesek opjanak miatta, ez teljesen nonszensz.

Aki kövér, annak folyamatosan gyulladásban van a szervezete, kezdődő vagy kialakult inzulinrezisztenciája van és még lehetnek egyéb problémák is.
Szóval, akár tetszik, akár nem, minden kövér beteg, amit helyes táplálkozással nagyon könnyű gyógyítani a legtöbb esetben.

Kár, hogy annyi eszed volt csak, hogy egy világjárvány kellett a dohányzásról való leszokáshoz. Azt hittem, hogy magukat értelmiséginek tartó emberek el tudnak jutni 20 éves korukra oda, hogy a dohányzás ön- és közkárosító tevékenység és eldobják. De meglepődve látom, hogy orvosok közt is gégerákosra dohányzott egyed.

Sose értettem ezt.

trey @ gépház

Én meg azt nem értem miért kell paraszt módon beszélni az embertársainkkal. Mindenkinek megvannak a maga nyitott kérdései. A magam részéről sikernek könyvelem el hogy leszoktam harmincas éveimre. Akik annyit dohányoztak mint én (~15 év), általában belecsúsznak az életfogytig tartó dohányzásba.

Holnap én is tervezek elmenni 'edzőterembe'. Ebben a napos időben Vértes vagy Gerecse lesz.

Majus 1 szomat reggel 8 edzoterem ez olyan csillagallas, hogy kulon aszcendense sincs.

Itt tegnap olyan buli volt a parkban, hogy egymas hegyen hatan osszeborulva unnepeltek a fiatalok atomi szintu rezges allapotaban.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Pénteken már délután voltam. Az 500nm-en voltunk 3-an. Ja, péntek még illegál volt, bocs. :) De szerintem a hétfő sem lesz másképpen. Ilyenkor már hétvégén nem edzek, jó idő van, kert, bicaj, túrázás.

Lazán nyomod. :) H-k, cs-p. Minden hajnalban 45 perc bicaj, ha van legalább 8 fok, és nem esik/vizes az út. Plusz asszonnyal az időnkénti elmaradhatatlan séta. Ja, meg ha a bicajos haver rászánná végre magát, akkor minden hétvégén egy eröltetett 80km-es sprint.

Mert én csak fitneszezek, nem gyurmázok. Ott hagytam abba, amikor nem találtam magamra rendes ruhát, mert ami bicepszben és mellben jó volt, az a keskeny derekamon lógott, ami meg a a derekamon passzolt, mellben nem tudtam begombolni :D

Szóval, mivel nem szeretnék rendszeresen ruhatárat cseréni, inkább maradok a sportosan atletikus célnál és semmi esetre sem megyek el a testépítés irányba.

trey @ gépház

Ma lekaszáltam 800 nm-t, kikapáltam, felástam 30-at, vetettem, palántáztam. Még nem tudom, hogy fitnessz, kardio, vagy szálkásítás kategóriába soroljam.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Szerkesztve: 2021. 05. 02., v – 12:06

nemide

Na megvolt nekem is az első edzés :) Pár ember lézengett a teremben. Innentől 2 hét bemelegítés / átmozgatás következik minimál súlyokkal, mielőtt komolyabban nekiállok. 

"trendi" súlytartókon már nincs szám"

Itt van a tartókon is számozás. Általában miden a helyén van, de néha befigyel 1-1 jóképességű, aki összekeveri :) Meg néhány súlyzóról hiányzik a szám (a képen is látszik pl a harmadik), így azokkal néha előfordul keveredés (ha pl egy számozatlan 12-es meg 14-es van egymás mellett, sosem veszed észre :) A tárcsákkal több a baj, meg a rudakkal.

Szerintem az emberek 90%-a felveszi a retardált stílust, amikor terembe megy. Ha van egy tartón 3 db 20kg-os, egy másikon 3 db 5kg-os, hova fog visszatenni egy 20kg-ost? Persze, hogy az 5-re. Vagy a végén nekitámasztja a gépnek, amikor kb. 10 centit kéne emelni rajta, hogy a tartóra tegye. Remélem ezek közül sokan nem jönnek vissza edzeni már (eszük alapján talán oltásellenesek is).

Szerkesztve: 2021. 05. 03., h – 10:50

Én tegnap kaptam meg a második Sputnikomat. Az oltóorvos utasitása alapján 2-3 napig hanyagolni kell az edzéseket. Azt hitte valami komoly gym program van, pedig csak futni szoktam és a 15 kilós kutyát napjában háromszor fel-le cipelem ölben 4 emeletet. Úgy látszik az is ráment a felkaromra :)