[KV] első oltás...

... ma délelőtt megvolt, Moderna jutott. Egyelőre semmi extra, közepes intenzitású fájdalom a bal karban. 

5 hét múlva második.

Hozzászólások

Nem 4 hét? Nekem annyi van írva.

Szerkesztve: 2021. 04. 22., cs – 08:28

Föl "diadalra"! - Lényeg, hogy védjen..! Akár a Windows, - (egyébként a kérdőjel, itt is ott jelenik meg az ember fejében, hogy mi ellen is??? - Az nem vita, hogy valószínűleg kiváló védelemmel bírnak mindketten..!) - mostanában hetente lesz egy-egy újabb kollégám CovID pozitív beteg, és ha több-kevésebb szerencsével eddig át is vészelték, - azaz nem "fordultunk" tragédiába, - még senki nem bagatellizálta utólag a betegágyas történéseit. Viszont más ismerőseimtől egyre többször hallom, - ez is, az is, kórházba kerülve már nem lehetett segíteni rajta, pár órán belül meghalt. (Tegnap is konkrétan.., egy közeli családban a feleségen mutatták ki először, majd a férj is beteg lett. Asszony 10 nap alatt meggyógyult, a férj, - akinek ez idő alatt nem voltak erős tünetei ápolta, - majd a végén pár óra alatt leromlott, úgy hogy kórházba kellett vinni és bent meghalt.)

Nem lehet ezt a "mocsok dögöt" félvállról venni. Idegenek között és főként zárt helységekben használd továbbra a maszkot, az oltás mellett is, - mintha nem is kaptál volna. Egy-egy "keményebb fellépés" után hazaérve, én javaslom a "mosószeres" arc-szem-orr mosást. (Tudom, Szlávikék a kézmosást emlegetik és ezt nem mondják, de nekem logikusnak tűnik.) - Persze, egészséges hypohondria esetén. :) - (Ezt talán a temetkezési dolgozók immunrendszere bírja..., - (van most sajnos kontaktom velük..,) - jó ég, mekkora terhelésnek vannak kitéve az "összecsomagolás"-szállításokkor... (Még akkor is, ha halott nem köhög.) - Mondjuk, nálunk "ufót" nem viseltek, maszk volt csak.

"használd továbbra a maszkot, az oltás mellett is, - mintha nem is kaptál volna. "

Innen is látszik, hogy mennyire hatékony a védőoltás. Tök ugyan ez van a gyermekbénulás esetén is, a gyermekek megkapják a pólió vakcinát, aztán nem ihatnak tejet.

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

"Innen is látszik, hogy mennyire hatékony a védőoltás." - si tacuisses philosophus mansisses. A védőoltás a súlyos, (gyakran halálos) következmények ellen véd, jellemzően igen magas biztonsággal. Nem attól, hogy fertőződj, illetve tovább tudd adni (bár bizonyos oltóanyagoknál a továbbadás mértéke is drasztikusan csökkent a kutatások szerint).

"A védőoltás a súlyos, (gyakran halálos) következmények ellen véd, jellemzően igen magas biztonsággal. "

Mondanám, hogy megkérdezem erről apámat neki mi a véleménye mert megkapta az oltást, de őt már nem tudom, mert a föld alatt van. A család többi tagja aki nem volt oltva ( és apámnál nagyobb rizikócsoportba estek) viszonylag enyhe tünetekkel megúszták. de volt rálátásom az elmúlt időszakban arra is, hogy a kórházakban kezeltek majdnem a fele oltott volt és amig a nem oltottak klasszikus, általában enyhe tüneteket mutattak, addig az oltottak igazán súlyos állapotba tudtak kerülni, sokszor olyan tünetekkel, ami teljesen megmagyarázatlan volt.

Amúgy alapvetően liberális vagyok és az az elvem, hogy mindenki azt csinál amit akar, de sajnos egyre inkább úgy látom, hogy ősszel majd a normális nem oltottak is szívni fognak, amikor az őrület kezdődik előről, alapvetően a kisérleti egerek miatt, de majd oltatlanokat hibáztatva.

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Köszönöm!

Én azt láttam, hogy a környezetemben alapvetően az oltás után kb.másfél-két héttel kezdtek kidőlni az emberek. Nagyon sokan, orvosok is kezdik azt kapisgálni, hogy talán azért van/volt ez a nagy halálozás itt Magyarországon, mert az emberek az oltópontokon fertőzik össze egymást. Itt meg megint előjön a dilemma, hogy azoknak higgyen akkor az ember akik ezt képtelenek voltak leszervezni normálisan? 

De az sem világbajnok ötlet, hogy bumm egy járványak a csúcsán oltunk nagy tömegben embereket. Az influenza oltást sem véletlenül kora összel adják, amíg még nincs flu szezon. Az az érzésem, hogy lehet most éppen az oltással erősítenek fel az emberben még éppen csak jelen lévő kórokozót vagy éppen az oltás miatt kissé legyengült immundrendszer hajlamosabb megfertőződni, és egy bármilyen banális fertőzé súlyossá válhat. És ez csak a rövid pár hetes hatás.

Hosszú távon meg teljesen borúlátó vagyok. Az az érzésem, hogy a most kisérleti oltást kapók sorra fognak hullani mint a legyek bármilyen banális náthát okozó koronaívrustól az ősszel ( feltéve ha nem kapnak megint a banális koronaívrusra mRNS alapú oltást, ami az adott törzs/mutáció ellen véd. ) Oké a jelenlegi változat ellen lehet nagyon fasza és szép és jó az oltóanyag 90%-os a védettség, de többen rebesgetik, hogy az oltás a immunrendszered koronavírust természetes felismerő képességét gyakorlatilag kikapcsolja és ez nem csak egy vad teória, el kezdtek szállingózni az ezt megerősítő hírek is:

 

https://index.hu/techtud/2021/04/12/pfizer-del-afrikai-varians-kutatas/

AZ OLTOTTAK KÖZT ÖSSZESEN NYOLCSZOR OLYAN GYAKRAN FORDULT ELŐ A DÉL-AFRIKAI VARIÁNS, MINT AZOK KÖZT, AKIKET NEM OLTOTTAK BE. 

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Pont magad írod, hogy hosszabb távú megoldás az oltás. Hosszú távon meg mit számít az a 2-3 hónap. Itt hamarosan a tavasz vége, a nyár lehet beoltani az egész populációt ( addig oltónyagból se lenne hiány ), ja hogy akkor ugyan úgy járnánk mint tavaly, hogy magától megszűnik a járvány, mert a nyári időjárás nem kedvez neki és a gyakorlatilag nulla esetszám miatt senki nem oltana. Így meg lehet verni a mellünket, hogy az oltások miatt csökkennek az esetszámok. Értem én ...

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Egyetértek minden szavaddal az összes hozzászólásodnál!

Sajnállak amiatt, ami édesapáddal történt, részvétem!

Számomra a legrosszabb, hogy nagyüzemben hirdetik az oltás, maszk és lezárás szentháromságot, miközben a kételynek hangot adó professzorok, tudósok cenzúrázva vannak minden jelentősebb felületen (Facebook, Twitter, Youtube, ...).

Ha csak egyik oldal állításait ismered, akkor semmi esélyed, hogy helyes következtetésre juss.

Sajnos a mi családunkban is a hivatalos álláspontot hirdeti mindenki, így nekem is nagy a félelmem, hogy mi lesz velük.
Nagyon sokan oltatták magukat, édesanyám, anyósom, sógorom, még a húszon éves egyik gyerekük is.
Persze ők is féltenek minket, nem oltottakat, még úgy is, hogy rajtunk nagyon enyhe tünetekkel ment át a vírus, még az autoimmun feleségemen is. Érthető, és nagyon jó érzés, hogy aggódnak miattunk, a rossz az, hogy csak egyik oldal állításait ismerik.

Szerencsére legalább a D vitamint szedték nagy arányban, így remélem, hogy az oltást is átvészelik.

Köszönöm a részvétnyílvánítást!

Sajnos elkeseírtő a helyzet. Az én ismerősi körömben  is ez megy: volt aki enyhén átesett a víruson, aztán utána meg elment génterápiára. Volt aki egy háztartásban volt hetekig kovidosokkal, úgy hogy ő nem betegedett meg, aztán az első dolga a karantén után az volt, hogy felvette a génterápiás kezelést. Agybaj a köbön. 

Jó anyám is szedi két marékkal a fehérköpenyesek által felírt mérgeket a krónikus betegségeire, anélkül,hogy bármilyen kérdés felmerülne benne, de én hónapokig győzködtem,arról ,hogy kezdjen el D-vitamint szedni legalább kis adagban. Aztán, amikor apám megbetegedett, szinte könyörögtem neki, hogy legalább napi 7000NE D-vitamint szedjen. Aztán ő is elkezdett gyenge tüneteken produkálni vittem neki Lizint, ami bizonyítottan hatásos a Kovid ellen.

( https://wholefoodsmagazine.com/columns/vitamin-connection/lysine-report… )

Órákat könyörögtem neki, hogy legalább napi 1 grammot szedjen be ( a terápiás adag napi 3 gramm ), el is kezdte szedni az állapota stagnált, aztán amikor pozitívra tesztelték és a háziorvos Favipiravírt írt fel, azt a kisérleti gyógyszert gond nélkül beszedte a lizint meg nem szedte tovább, mert hogy "lehet ütközik a gyógyszereivel, nem meri tovább szedni.." el is kezdett romlani az állapota és kórházban kötött ki. De szerencsére -szerintem a D -vitamminnak köszönhetően - viszonylag enyhén megúszta és felépült.

Véd a génterápia a megfertőződéstől? Nem.

Véd a génterápia a fertőzés továbbadásától? Nem

Véd a súlyos lefolyástól? Elméletileg Igen.

Lehetnek súlyos mellékhatásai? Igen.

Ugyan akkor, vannak vitaminok és táplálékkiegészítők amelyek gyakorlatilag 99.99%-ban megvédenek attól, hogy a betegség lefolyása súlyos legyen. Mellékhatásuk pedig elhanyagolható.

Oké a krónikus betegek a nagyon idősek a kockázatot mérlegelve alávetik magukat a génterápiának, azt mondom ez az ő döntésük, nem értek egyet, de el tudom fogadni a döntésüket. Na de életerős fiatalok, most már meg akár 16 évesek, aztán meg kisgyerekek? Mi a fasz folyik itt? 

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Részvétem apukád miatt. Üdvözöllek a felébredtek között, persze a másik oldalról nézve alusapkás laposfödhívőv vagy, gondolom te is megkapod ezeket. Sajnos a történetedhez hasonló beszámoló igen sok van a Tamaisék weboldalán, ahol gyűjtik őket, jó részük szinte szóról szóra ilyen. A tudományista hívők viszont, ezt annyira nem akarják tudomásul venni, hogy itt a hupon is hallottam már olyat, hogy rákérdeztek milyen kutató állította. Ja ő megbélyegzett, oltásellenes, akkor hazudik, mondák ezt úgy, hogy magát az állítást meg sem voltak hajlandóak hallgatni.

Gyakran eszembe jut a Dűne című könyv egy része:

- Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. Hagyom, hogy áthaladjon rajtam, fölöttem. És amikor mögöttem van, utánafordítom belső tekintetemet, követem útját. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(Bene Gesserit - Félelem elleni litánia)

Ezt a gyilkos módszert használja most a politika és működik, az embereknek elment a maradék esze is.

Egy, Egyből Kettő, Kettő meg Egy. Ez minden mérték alapja, minden élet csirája, számok, nevek építőköve.

Köszönöm!

 

Igazából már pár éve felébredtem, miután rájöttem a tudomány nem tud segíteni rajtam :) A történet nagyon dióhéjban: Gyermekkorom óta nem volt rendben az egészségem. Alapvetően 2 tünet kísért végig: migrén és szívritmuszavar. Vakon bíztam a fehérköpenyesekben, minden lézető vizsgálatnak alávetettem magam, de az állapotom csak rosszabbodott. Pedig 4 évet egészségügyi informatikában dolgoztam ( akkor azért már kicsit kezdtem szkeptikus lenni a "szaktudásukkal" kapcsolatban ). 5 éve eljutottam oda, hogy a lépcsőn nem tudtam felmenni, 20 méter séta után meg kellett állnom. Kardiológia sürgősségi: olyan betegségem van, amivel kb. még 5 évet élhetek. Egy marék gyógyszert kell szednem életem végéig. Nem fogok azzal tovább élni, de enyhíti a tüneteket. Na akkor vettem kézbe az irányítást. Napokon keresztül tudományos publikációkat, közleményeket olvastam. Rájöttem végül mi a problémáim alapja. Magamat kezelem. Tökéletesen érzem magam, letelt az öt év ( kb egy hónapja ) erőnlétem olyan mint 20 éves koromban, futok, focizok, gyakorlatilag fáradhatatlan vagyok. Gyógyszert csak alkalmanként szedek a kb. 2 hetente jelentkező migrénemre ( az addigi heti 3-4 helyett ) egy kis kalmopyrint, ami amúgy is kötelező már 40 felett. 

Szedek viszont egy csomó vitamint, táplálékkiegészítőt például. Egy időben a családban én voltam a legbetegesebb. Képes voltam augusztus közepén több hétig lázasan feküdni.Mindenféle hasmenéses dolog is állandóan utólért. Na ezeknek is utána mentem, ezekre is találtam egy csomó módszert. Most ha a szűkebb családban mindenki beteg körülöttem ( ami ritka, mert őket is én látom el tanácsokkal ) én akkor is egészséges maradok, néha egy kis orrfolyást, torokkaparást leszámítva.

És igazad van az emberek kifordultak magukból, teljesen elment az eszük. Én már az idiótákkal nem is vitatkozom. Minek? Ha a 65 év alatti, egészséges, nem elhízott korsztály számára gyakorlatilag az influenzánál veszélytelenebb vírusra ők mindenáron a kisérleti génterápiát tartják a legjobb megoldásnak, akkor azt hiszem tényleg nincs miről beszélgetni. Még leírni is szörnyű.

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Gratulálok és kitartást :) Ha tudnád hány ilyen embert ismerek, az egyik legdurvább eset egy lányé, akinek olyan szívbetegsége volt, hogy még a gyaloglást sem ajánlották neki, műteni akarták, marék gyógyszer és pár év. Ez volt a diagnózis, jó rég. Megunta a dokikat, most spartan race versenyző és nem is rossz. Az én családomban a legnagyobb pusztítást az orvosok vitték véghez... Szoktam is mondani, hogy az orvosok mindent meg tudnak gyógyítani, ami amúgy magától is meggyógyulna, de ha ők csinálják úgy tovább tart. A hisztigépeknek már most jelzem, hogy ez részben vicc. Részben meg nem.

Ami a nyugati orvoslásban tabu, az a megelőzés. Most sem foglakozik vele senki. Meg nem vizsgálják ezerrel azt, hogy miért van olyan ember akire gyakorlatilag nem hat a vírus? Mitől ellenálló valaki? Ja, mert esetleg kiderülne, hogy nem is kell gyógyszer? Amin rendszeresen rugózok, az a kubai paradoxon. A legcsóróbb országban a legjobb az egészség 0 pénzből. De ők hülyék, mert a megelőzésre gyúrnak.

Most azt látom, hogy elképesztő dolgokat művel a félem az emberekkel. Annak a vizsgálata is tabu, hogy ez mennyit ront az esélyeiken, mert a stressz gyilkosabb mint ez a vírus. Még a végén kiderülne... És az is probléma, ha egy kis reményt, vagy vigaszt akarsz adni, nem is próbálják meg átgondolni amit mondasz simán lehülyéznek, mert félni akarnak. Az sem számít, hogy 50 évesen még nem láttam belűről kórházat (betegként) és több mint 20 éve voltam utoljára a körzet dokinál, igazi gyógyszert sosem szedtem, ez nem számít. Viszont 2000-óta szedek naponta, nagy dózisú vitamint.

Ez van erővel senkit sem lehet megváltani.

Egy, Egyből Kettő, Kettő meg Egy. Ez minden mérték alapja, minden élet csirája, számok, nevek építőköve.

az embereknek elment a maradék esze is

Pontosan. Van egy influenza nagyságrendű halálozású vírus (<1%), amitől rettegni kell, de az ismeretlen halálozási rátájú, főleg hosszú távon, kísérleti, génterápiás szert meg boldogan, gondolkodás nélkül adatják be maguknak.

Én még a gén módosított élelmiszertől is ódzkodom.

Mondjuk ilyen szintű agymosás is régen volt.

" influenza nagyságrendű halálozású vírus (<1%)"

 

bocs, de ez nettó hazugság, az influenzáé sokkal kisebb ,a koronavírusé valamivel nagyobb. 

és miért nem lehet már végre megérteni, nem csak a halálozás a baj, hanem a gyors és könnyű terjedés! EGYSZERRE kerül SOK ember korházba!

 

mond beszéltél te mostanában olyannal , aki látott COVID osztály belülről ? 

“Luck Is What Happens When Preparation Meets Opportunity" - Seneca

Az persze nem számít, hogy megszűnt a körzeti orvosi rendszer és egy sima köhögéssel is szalad mindenki a kórházba, ahol csak egy osztály van a COVID. Utána nyomnak egy WHO szerint is szar tesztet és jól félrekezelik az embert egy sablon alapján, semmi egyedi vizsgálat, és a kezelés végén 80-90% a  halálozás.

Egy, Egyből Kettő, Kettő meg Egy. Ez minden mérték alapja, minden élet csirája, számok, nevek építőköve.

Egyben biztos vagyok, a legjobb védelem egy vírus, (vagy több ellen...,) az ha nem találkozik senki vele. - Az edzett immunrendszer sem mindig megoldás, bár a munkáltatók szeretik az olyat. (Bármiféle betegség elleni védelem társadalmi oldala eszerint kalkulálható.)

Nem. A legjobb ha a lehető legtöbb virális megbetegedésen esel át gyermekkorban úgy hogy túléled őket :) és lehetőleg természetes úton felesleges lázcsillapítók és tök felesleges antibiotikumok nélkül.

Számtalan feltételezés és megfigyelés van arról, hogy a gyermekkori virális megbetegedések csökkentik a későbbi rákos és autoimmun betegségek kiakalulását.

 

Persze értem én a mostani gyerekeket be kell zárni a négy fal közé monitort bámulva 0-24-ben, aztán a milliárdos koronavírus teszt és védőoltás üzlet mellett lehet majd őket kezelni szintén miliárdokat hozó antidepresszánsokkal, kedélyjavítókkal, aztán meg majd  felnőtt korukban autoimmun betegségek és rák miatt is. Természetesen akkor már mRNS technológiával. 

Az emberiség valaha volt legnagyobb tévedése a dízel személyautó...

Biztos te is kellően régi vagy, azért ModernAzáltak :-)