Időterv készítő

Fórumok

Sziasztok,

Lehet, volt már téma, de nem találtam a keresővel. Keresek olyan időtervkészítő programot, ami több szintű tervet képes kezelni, tehát lenne egy alap terv, ami a fő mérföldköveket tartalmazza, és ebbe beágyazhatóan, vagy ebből kiindulva alsóbb szintű terveket lehet készíteni, pl.: a különböző részfeladatokon dolgozó csapatok saját becslést készíthetnek. Ha valami módosul, annak a hatása jelenjen meg a felsőbb / alsóbb szinteken is oda vissza, stb.

Persze lehet Excel-t, Google Sheet-et is használni, de azok nem igazán erre valók. MS Project pedig nekem egyszerűen nem áll kézre. Legjobb lenne valami online verzió, lehetőleg ingyen, vagy olcsóbban ;)

Rengeteg időtervkészítő alkalmazás van, ti melyiket használjátok, vagy melyiket ajánlanátok?

Hozzászólások

Köszönöm a válaszokat, mindegyik jónak tűnik!

Mi trello-t használunk ilyen 'lightweight project management' célra.

Egyszemélyes (tehát semmilyen online elérés, felhasználókezelés, stb. nem kell), kanban boardot tudtok esetleg, ami megy linuxon és nem webes? Hányni tudnék tőle, hogy minden ilyen vacak magának követelne egy egész webszervert és még szinkronizálni sem tudom a gépeim közt, mert server-side valami... Egyébként van erre egy bejáratott LO Calc táblázatom, szép post-it-es designal, csak hátha van valami okosabb/praktikusabb.

A fent említett programok közül tud esetleg valamelyik olyan gantt-chartot is amiben külön kezelhető a tervezett és a tényleges projektlefutás? Időnként jó lenne tudni mi volt eredetileg a terv és hol tértünk el tőle, persze lehet ezt by-design a gantt-chart sem tudja (nem vagyok én manager, hogy mindenhez is értsek), csak jó lenne látni, a Planner-t használom, abban eddig nem találtam ilyesmit.