[KV] "Ön az imént megkapta a COVID-19 Vaccine ..."

197x-ből könnyen kiszámlható, hogy -tól, -ig hány éves lehetett az illető ...

Hozzászólások

Ráadásul tudjuk, hogy az illető nem ápoló egy idősotthonban!

Igen, egy gagyi szar, félrevezető kalkulátor ami a napi oltásszám alapján kalkulált valami 2023 nyarára nekem egy oltási dátumot. Másnap pedig 2021-re :D :D :D

Egyetemisták csinálták. Az ilyen munkáért 1-est kéne adni. Nem azért, mert években szór, hanem mert tök felesleges.

trey @ gépház

Én inkább letöltendőt adnék érte mintsem 1-est. Van ismerettségemben olyan aki idős, veszélyeztetett és ezért kb a létező összes szabályt betartja 1 éve (kvázi elszigetelve éli az életét). Ő zokogva hívott fel engem mert a lánya azt mondta, hogy 2022 közepére mutatja az időpontot neki (valami rejtélyes bolygóegyüttállás alapján) és hogy igaz-e ez.

Ez a pár fogyatékos tuti ráhozta a frászt már egy halom emberre

"A kalkulátor segítségével megtudhatod, hogy Magyarországon a COVID-19 vakcina beoltására várakozók közül körülbelül mikor kerül rád a sor."

Ezen mondat alapján kb. +/- 1 hónapot tippelne az ember, nem éveket

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Most elég sok vakcina kezdett el bepotyogni, nem hiszem, hogy annyira borús lenne a helyzet. Konkrétan ötféléből folyamatosan jön.

Nekem az a "félelmem" inkább hogy bepunnyadnak az emberek és elfelejtenek vagy direkt nem jönnek el oltani, és amiatt nem leszünk előrébb... pedig nyárra veszettül el kéne hagyni már a korlátozásokat, mert az emberek pszichés állapota is kritikus szinten kezd lenni. Sokakon látom. Meg magamon is.

Legalább előbb kerülök sorra, ha más hülye. Én biztos azonnal indulnék még a munkahelyemről is, ha most hívna a háziorvos, hogy valaki nem jött be és maradt még oltás.

Inkább az a baj, hogy ez a punnyadás kedvezni fog az új mutánsoknak

Nem kell bedőlni minden 444-huszárnak. Most nyilatkozott egy balatoni háziorvos, aki szerint szépen halad, éppen egy Budapesten tartózkodó páciensét hívta, aki nem a kifogásokat kereste, hanem jelezte, hogy ott lesz az időpontra. A többi páciense is rugalmas.

Nem mindenki balfasz ebben az országban!

trey @ gépház

Nem 444, személyes tapasztalat, errefelé a keleti végeken még sok idős sem jutott sorra. Elhiszem, hogy Győrben orvos polgi mellett, egy nagy polgifiaskó után másfél évvel, flottul mennek a dolgok. Itt meg akkor is megszavazzák a fityeszes polgit, ha nem haladnak flottul...

Szóval ügyes vagy Gabika megint de talán nem kellett volna kényszeríteni szegény krónikus beteg alkalmazottadat, hogy odaadja neked a propagandához az oltási igazolásást. Vagy adta önként?

Egyáltalán mit szeretnél bizonyítani ezzel a worksforme-vel? Mi a célod?

Szeretném jelezni, hogy két kollégám, aki ma megkapta az oltást, nem győri, hanem mosonmagyaróvári :D :D :D

de talán nem kellett volna kényszeríteni szegény krónikus beteg alkalmazottadat

ROTFLMAO :D :D :D :D Nem, agyonvertem, hogy adja oda :D :D :D 

Neked mi a célod azzal, hogy a becézve szólítgatsz? Szeretnél valamit? :D

trey @ gépház

Nem tudom merre élsz, de Pöstön most az a szokás, hogy 1500 Ft-ért vannak emberek akik intéznek sportorvosi vizsgálatot (persze papiron) és azzal járhatsz edzőterembe. Több csoffadt infós ismerősöm is ezt csinálja.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Mindenféle politizálástól mentesen:

Anyám 75+ évesen, krónikus betegként, elsők között regisztrálva még értesitést se kapott, nemhogy oltást....

Magyarország keleti része, kisváros.

Mivel itt reklamálják azok, akik nem kértek értesítést, hogy NEM JÖTT, jelezném, hogy ez 10 perce érkezett:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ettől a héttől kezdve már ötféle vakcina áll rendelkezésre a hazai oltási programban. Már közel félmillió honfitársunk kapott oltást, közülük több mint 200 ezren a másodikat is megkapták.
A járvány még erőteljesen jelen van, de az oltási program előrehaladása lehetővé teszi, hogy konzultációt indítsunk az újraindításról. Most Ön is elmondhatja véleményét az újraindítás legfontosabb kérdéseiről.

A konzultációs kérdőívet az oltási regisztrációnak otthont adó honlapon találja:
https://vakcinainfo.gov.hu

Számítunk véleményére, vegyen Ön is részt a konzultációban!

Üdvözlettel:
Koronavírus Tájékoztatási Központ
 

trey @ gépház

A bayerzsóti is kapott, kínait. Hogy miért, az már más kérdés.

Éjjel jött:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A tervek szerint húsvétig minden olyan honfitársunk megkaphatja az oltást, aki eddig regisztrált. Ez annak köszönhető, hogy újabb vakcinaszállítmányok érkeztek hazánkba, a következő hetekben pedig továbbiak érkeznek. Ez azt is jelenti, hogy az uniós országok közül lakosságarányosan Magyarországon áll rendelkezésre a legtöbb oltóanyag.

Magyarországon már ötféle vakcinatípussal zajlanak az oltások. A Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca és a Szputnyik mellett már a kínai Sinopharm vakcina is bevethető az oltási programban.

A gyógyszerészeti hatóság szerint a kínai vakcina biztonságos és hatásos. 18 év felett korhatár nélkül, így idős embereknek is adható. Nagy előnye, hogy erőteljes immunválaszt vált ki, így nagy védelmet ad a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyása ellen. Ugyanolyan alapon működik, mint a már jól ismert influenza elleni oltóanyagok. A szomszédos Szerbiában már hetek óta használják, a vajdasági magyarok is nagy számban kaptak ebből a vakcinából.

Az oltási programmal kapcsolatos legújabb fejleményekről a jövőben is tájékoztatást adunk.

 

Tisztelettel:
Koronavírus Tájékoztatási Központ

trey @ gépház