Aux-os BT adapter kocsiba

Fórumok

Sziasztok!

 

A lenti BT adaptert használom 3 éve, viszont abbahagyta a telefon töltése funkciót. Simán rendelném újra, főleg a kocsiba beragasztott mágneses tartó miatt. Zenehallgatásra tökéletes, telefonálásra ok. Lenne a blaunkpunkt rádióhoz gyári modul 20k -ért, de akkor kormányban is kéne gombot cserélni stb.

https://www.gearbest.com/fm-transmitters-players/pp_009534642270.html?w…

Van esetleg jó tapasztalatotok hasonló eszközzel? Fontos hogy NE FM transmitter legyen.

Köszi!

Hozzászólások

nem igazán lehet ezekkel mellélőni, kb. pontosan ugyan az van mindben ;) Ha neked fontos, hogy legyen nyomkodó és egy extra usb port, akkor nyugodtan vedd meg

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

"Nem tölt" problémához: próbáld meg érintkezőtisztító sprayvel megtakarítani az aljzatot. Könnyen lehet, hogy csak eloxidálódott. Illetve próbáltad már másik kábellel? Nálam a kocsiban az olcsóbb kábelek szokták idő előtt feladni a harcot.

Nekem az i30-ba egymás mellett van a jack meg az usb alj. És lehet kapni olyan kis kockát ami ide belemegy. Az usb-ről kapja a tápot a jack-ra adja a hangot. Viszont nincs benne mikrofon így telefonra nemjó. Viszont a telómat be lehet úgy állítani, hogy a hívás ne itt menjen ki. Szóval hívásnál a telefon saját kihangosítóját használom.

Simán jó így