[Megoldva] DHL Express magyarország Kft. EKÁER száma

Sziasztok!

Tudja valaki a fent említett cég ekáer szállítmányozási azonosítóját?
(vagy hol lehet cégnév alapján megtudni?)

Köszönöm!

(Reggel óta próbálom megtudni. A telefonos ügyfélszolgálat azt sem tudja mi ez, a kapcsolattartó képernyőképet kért arról, hogy hol kell ezt megadni, mert ilyenről még nem is hallott. A NAV felületen csak számot lehet megadni, akkor kiírja, hogy kié.)

Upd: Köszönöm a segítséget mindenkinek

Hozzászólások

Hi!

 

Google első találat szerint: 139681225

Hármas........alá............kettes.........................egyest írtam be.

Szia!

Nem jól teszed fel a kérdést, azért nem kapsz választ. A DHL-nek nincs EKÁER száma. EKÁER száma egy adott fuvarnak van, amit végezhet a DHL, vagy a Pistike fuvarozó BT is, vagy akárki is. Meg van határozva, hogy milyen szállítmányok mekkora érték felett EKÁER kötelesek. Meg még biztos sok minden más is meg van határozva. A spamlap.hu-n levő szám biztosan nem az amit keresel.

https://ekaer.nav.gov.hu/

Szia!

Ma csöppentem bele, nulláról küzdök. Kell egy szállítmányozói azonosító (hasonló, mint az adószám, valóban ez a helyes meghatározás), hogy kit bízol meg és ezt követően lesz ekáer számod a fuvar regisztrálásával. A fenti szám jó, csak azt nem értem, hogy a DHL oldalán miért nem szerepel ordító nagy betűkkel és miért nem tud erről semmit az ügyfélszolgálat és a kapcsolattartó. Passz.

Továbbá, hogy a NAV oldalán miért nem lehet név szerint kikeresni a céget, csak a számot lehet megadni és akkor mondja meg, hogy ki van mögötte. Ááááh

A fenti szám jó, már rögzítettem is a TNT mellé a regisztrációnkban.

Neked szerintem EORI / VPID szám kell...