OnePlus Band szemrevételezés

A OnePlus nemrég jelentette be, hogy fitneszkarkötővel bővíti termékkínálatát. A fenti videón a OnePlus Band felhasználói felülete látható működés közben. Részletes szemrevételezés itt.

Hozzászólások

A OnePlus 5 support-bol itelve pedig soha tobbet OP. Kiadtak egy napi hasznalatra alkalmatlan Android 10-et, ket service release-el sem sikerult orvosolni a sulyos hibakat (COVID-ra hivatkozva nem volt idejuk ra), a user-ek meg vartak, vartak majd Januarban bejelentettek, hogy koszi szepen de tobb update nem lesz. Ha jol hallotam ugyanezt jatszottak el a 3-as modellel is. Rohadjanak meg.

Szerkesztve: 2021. 01. 25., h – 10:57

Messze vagyok még Hajbazertől, de ezek a fitnesskarkötők... Kíváncsi lennék hogy az eladott fitneszkarkötőkből hányat használtak 0.5-1 évnél tovább. Csak a szűken vett környezetemben legalább 10 emberről tudom, hogy vett legalább egyet, de egyiket sem látom hordani már.

Nekem vannak ilyen futás edzéseim, erre hasznos, hogy látod az időt, mennyi ideje futsz.

Egy jóideig nem volt olyan app, ami a fülembe búgta, hogy most kezdj el gyorsabban futni, meg hogy ~20 másodperc múlva hagyd abba - azóta van, de maradtam az óránál az egyszerűbb esetekben, mert az nem szakítja meg a podcastet.

Szerkesztve: 2021. 01. 25., h – 12:35

nagyon szép óra! legalább olyan szép mint egy rolex! (vagy szebb is) az apple watch azzal a nagy krumpli kijelzővel amiről egyszerre sokkal több adat is leolvasható most tanulhat valamit ebből! így tovább egyplusz<3<3<3

Évi 58% hasznot hozó marhaságot rég láttam. Mondjuk, szerinted a Bitcoin is marhaság. Végül is, az a befektetésem is "csak" 340%-on áll jelenleg :D

A OnePlus fitneszkarkötő valóban szemét. Az Apple Watch-csel együtt. Csak idő kérdése, hogy mikor kerülnek a kukába.

trey @ gépház

csak engem zavar hogy ez ennyire lagzik? elhuzza az ujjat aztan majd valamikor tortenik valami...

vagy csak apple-nel divat hogy ahogy huzod ugy megy az ujjaddal egyutt a kepernyotartalom?