[Eladó] Stokke Balans felújítandó szék, háttámlás

Eladóvá vált egy Stokke Balans szék, ami 10+ éves, de lehet, hogy már 14 is megvan, így erősen felújítandó, azaz gyakorlatilag a váz eladó. A faszerkezet színe cseresznye (ha jól emlékszem és látom) és eredetileg szürke szövettel volt, de az mindenképp cserés.

Lényegében újra kell kárpitoztatni és a vázra is ráfér egy csiszolás és lakkozás, szóval csak megfelelő elszántság vagy ismeretség esetén javaslom megvenni. A háttámlás kivitel, de itt még sima fa rúd a háttámla, gondolom ha már kárpitozás jön, akkor a mester meg tudja oldani. Van olyan csavarja is ami hiányzik, de könnyen pótolható imbuszos darabok.

Irányára: 20 000Ft (jelenleg akciósan a támla nélküliek újonnan 90e+áfáért vannak a weblapjukon, a háttámlásat USD 400-ért találtam guglival).

Kidobni nem szeretném, mert ha jól tippelem, akkor felújítással együtt kb. féláron kijöhet egy kvázi új szék annak aki szeretne ilyet, és természetesen én sem leszek szomorú, ha pénzt kapok érte.

Átvétel Óbudán a Vörösvári úti rendelő intézethez közel. A szék könnyen szétszerelhető, azaz könnyen csomagtartóba tehető.

Hozzászólások