Parler backup

Úgy tűnik nem vesztek el a Parleren tárolt adatok, mikor azt az Amazon lelőtte, előtte a nagy részét sikerült lementeni. A törölt posztokat is. Meg a fényképek/videók GPS koordinátáit is...

Bővebben: https://gizmodo.com/every-deleted-parler-post-many-with-users-location-…

Hozzászólások

Ez azért nagyon merész húzás volt. Úgy látszik csak a liberális véleményeknek van helyük a közösségi médiában. Úgy halgattatnak el nekik nem tetsző véleményket, ahogy csak akarnak. Szomorú. Olyan világban élünk sajnos, hogy ha valakire rásütik a gyűlöletkeltő, rasszista, náci bélyeget az onnantól kedzve nem számít.

Tom Morello szerint a náci életek nem számítanak: https://i.imgur.com/vFMhkHSl.png

Van-e joga egy embernek így itélkeznie egy másik felett? Tom Morellonak van joga bárkiről azt állítani, hogy náci? Nem az a demokrácia, ahol minden vélemény számít.

Nálam most telt be a pohár. Tudom, hogy csak egy csepp vagyok a tengerben, de innentől kezdve szép lassan át fogok térni alternatív megoldásokra.

Elon Musk pl a Signalt ajánlja: https://twitter.com/elonmusk/status/1347165127036977153

De egyébként rohadt jól kitatlálták ezek a tech multik. Brutálisan függünk a szolgálatásaiktól. Ott tartunk, hogy akinek nincs Facebook fiókja az nem is létezik. A Google a termérdek ingyenes alkalmazásával, Androidjával, Play Áruházával láncolja magához az ügyfeleit. Ezekért pedig úgy fizetünk, hogy észre sem vesszük. Fizetünk az adatainkkal, preferenciáinkkal, szokásainkkal.

Ha meg esetleg felébrendél, akkor megtesznek mindent, hogy a lehető legjobban fájjon.

Ez komolyabb függőség mint a drog.

Amúgy meg mindenkinek tisztának kellene lennie, hogy a média a negyedik hatalmi ág.

Vilégméretű háború van, csak most más fegyverekkel vívják a csatákat mint eddig. 

[Falu.Me]==>[-][][X]

Azt nem tudom mennyi interjun voltal, de nagy valoszinuseggel lesz majd ilyen kerdes - vagy lesz, ahol be kell irnod CVbe mi a profilod, mert onnan szeretnenek elozetesen monitorozni. Nehany esetet mar tudok mondani, es a “nincs facebookom” valaszra szinte azonnal jon a “mieeeert nincs” kerdes.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

De nagyonis gonosz vagy, épp e postod is példa rá, mert lám, azon gúnyolódol hogy az Alkotás szót én többnyire nagy kezdőbetűvel írom, megtisztelendő ezen tevékenységet mint nemes eszmét. Pedig ez cseppet se szokatlan, mert hiszen valakinek a személynevét kis kezdőbetűvel írni tiszteletlenség iránta, ehhez hasonlóan tehát a nagy kezdőbetűvel megtiszteljük azt illetve amit így írunk! Te azonban ezen gúnyolódol. És reméled felbosszantasz ezzel.

Hát nem sikerült, ellenben mélyen sajnálkozom azon hogy ekkora még a gonoszság hatalma rajtad.

És tudatlak hogy az, hogy valaki gonosz-e, nem attól függ van-e Facebook accountja. E nézetemre bizonyság az is hogy én semmi esetre se vagyok gonosz, annyira biztos nem mint te, de nekem sincs Facebook accountom.

Azért annyira nem sötét a helyzet. A Parlert lehet, hogy lelőtték de a Gab meg alig győzi az új szerverek beindítását. Ha meg azt is betiltják akkor meg ott a minds. Kicsit olyan a helyzet mint annak idején az illegális letöltésekkel, mindig van egy új technológia a sorban.

Nem értem amúgy a szabadságharcos OV-t és FIDESZ-t: van saját honlapjuk, TV-jük(M1-Mx), de a bejelentéseiket az FB-n teszik??? Nyilvánvalóan ki lesznek onnan ők IS hajítva, hiszen az USA elnökét is ki lehetett. És ha az FB jól manőverez, akkor csak jövő januárban. Klúni meg Svarci után Obama is belénk szállt és amíg Biden van azt fogja mondani, amit Obama ír a súgógépre és Harris se lesz jobb. Majdan jönnek a választások, majdani stílusban, gondolom.

OV-ék sehogy sem tudnak jól kijönni ebből. Ha nyernek, nem fogja elismerni az USA meg Brüsszel sem, mert biztos csaltak, vagy legalábbis gondoltak a csalásra. Ha vesztenek, akkor meg vesztettek.

OV vagy nem OV, GYF vagy nem GYF, vagy akár maga az ördög, szóval a lőtéri kutyát nem érdekli ki fogja élvezni elsőként a szabadabb levegőt.. de az ilyen általad vázolt forgatókönyveknek sürgősen elejét venném a teljes európai színtéren. Megbecsülhetetlen torzulásokat eredményezhet (szerintem eredményez is), legfőképpen idegen hatalmi játszmák mentén. Van itt nekünk elég bajunk már Európában is, én pl. nem szeretnék kártyaparti tétjeként élni, nem beszélve a gyerekemnek mennyire nem szeretném az ilyet.

Ahogy írtam máshol: az USA most lehetne egy intő jel. Még a német boszor Merkel "mama" is érzi, hogy ez nem volt süti. Az már valami, ha ő is érzi. Ez most viccen kívül. Én ebben most egy pici lehetőséget látok, lehetne lépni valamit, mert utólag nehéz lesz magyarázni a reakció hiányát, mondjuk az utánunk következő generációnak már most is nehéz.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Monopol dolgok monopol szemleletet szulnek. Ez ilyen egyszeru.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Az az igazsag, hogy ezzel most tulleptek egy hatart.

A szolasszabadsag neveben korlatozott szolasszabadsag, a demokratikus elvek menten eltaposott demokratikus elvek. Pusztan azert, hogy megfeleljenek a Biden adminisztracio kivanalmainak, tuzzel-vassal irtjak ki magukbol az un. demokrataknak nem tetszo tartalmakat. Pont azok a cegek, amelyek vinnyogva bizonygatjak, hogy ok maguk a zinternet szabaccsaga.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nagyon jól látod, sajnos. Tűzzel-vassal. Épp ma olvastam egy cikket a templomosok végéről. Erős déja vu-érzés. Ami régen a szent inkvizíció volt, az ma a woke és PC csürhe.

És még távolról sincs vége. A többi tárhely szolgáltató is kitilthatja a Parlert, ha az alkalmazottaik fellázadnak. Aztán jönnek a payment processorok és a bankok aztán a domain registrator és az ISP-k.

Pluszban: Mozilla/FF kevesli a cenzúrát. Lépni fog. Ha chromium/chrome meg safari is, akkor kész.

Ez olyan, mint a BLM hiszti. Mindenki meg akar felelni a górénak, ez tisztán látszik. A parlert 1998 -ban regelték, valószínűleg régebben sem voltak mások, mint most. 
Két dolgot tudok elképzelni: 

  • Rettegnek az uj adminisztrációtól/be akarnak nyalni
  • Trump valami értelmessel tényleg alá tudná támasztani a vádjait -ahogy eddig nem sikerült- ezért most minden média óramű pontossággal elkezdi kitakarítani a csávót, vagy bárkit, akinek köze lehet hozzá.

Ugyanakkor mindkét eset borzasztóan káros. Ez nem olyan, mint nálunk a Nincsmásik -ból lett vanmásik káefté, meg az SZFE -s műhisztik. Trump nagyon tolta a médiaszereplést, ezért elhallgattatják. Nekem abszolut unszimpatikus a csávó - csakúgy, mint a demens utódja, de ez a módszer semmilyen formában nem vet jó fényt az USA demokrácia felfogására.

Már csak az a kérdés, ki áll ennek a háta mögött, miért kell ilyen arroganciával kezelni a dózert.
Bár én mindig röhögök ezen, de nehogy tényleg I. (Tervnélküli) György legyen mögötte - mert akkor Orbánnak megint csak igaza lesz. És nem egyszer igaza volt már.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerkesztve: 2021. 01. 11., h – 20:57

Meg mielott (a mostaninal is nagyobb) kozeleti-, elore programozott deformaciot hoznanak akar itt az ilyen elozetes agyremek, csak’megneznem milyen nemzetbiztonsagi kockazatot jelent egy kulfoldi IT-monopol multi (helyi) torvenyeken feluli szolgaltatasa. Ebben pl mindenki osszefoghatna, mert ami ma kedvez Xnek, az holnap talan Ynak nem fog.. es akkor-ott o is tehetetlen lesz.

Ez epp az a szituacio, amelyben a kormanynak nem ellensege semelyik hazai ellenfele, es ugyanez forditva. Sot, ebben akar a legtobb orszag egyeterhet. Csak azert irom, mert egy 8 millios orszag kicsi pont, de mondjuk 20 hasonlo orszag egyutt mar erezheto lenne, marmint hasonlo uton jarva.

Csak vizsgaljuk meg, egyelore mast nem keerek.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ezek a cegek elertek, hogy ok legyenek az elsodleges kommunikacios platform. Bizonyos koltesi szint -vagy annak igerete- miatt azt is elerik, hogy a szamukra kedvezo -lasd pl. a google esetet kinaval- brigadot tamogassak meg a hatalmi celjainak elereseben. A helyi direktivak emiatt semmit nem ernek, mert mire azokat vegrehajtanak -lasd a magyar birosagok tempojat-, mar az altaluk preferalt erok visszamenoleg is megvaltoztathatjak azokat.

A jelen statuszbol pedig latszik, hogy eroteljes nyomasgyakorlas van a felhasznalok iranyaba, Majd ok megdemokratizaljak a demokraciat.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

2. kezdetnek (vizsgálati eredményekre hivatkozva) adott orszagban szep nagy piros kezdooldalra lehetne kotelezni oket. Az allna rajta pl. hogy akar egyoldaluan, torvenyek felett allva cenzuraznak, ill. a szubjektiven ertelmezett szolasszabadsag altal alkalmasak a politikai kozelet; es a gazdasag idegen erdekek menten torteno megvaltoztatasara. Aztan lenne egy felsorolas, ahol a hasonlo eredmenyre juto orszagok listaja lenne. Ez nem jo? Van meg otletem. 

Ui lehet nem is kell tobb otlet. Ez a megoldas a reszvenyek arfolyamanal gyorsan es tartosan lecsapodik. Ezert pedig ennel is gyorsabban faszra huznak nehanyakat. Mivel a penz egy kozos nyelv, talan az ertheto lenne mindenkinek.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az elkovetkezo 4 evben ezek a cegek a joceg™ kategoriaba esnek majd az USA -ban, ahol pedig esetleg nem, ott az USA majd terjeszti a demokraciat, ahogy szokta is. Az EU -ban is joceg™ lesz, miutan a vedovamokat az USA iranyabol megszuntetik. Ide a rozsdast, hogy hirtelen nem lehet majd oket megadoztatni sem, mint ahogy sok EU tagallam teszi jelenleg, A RFE/RL, Inc. Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselet meg majd megmondja nekunk, mi a szitu, nincs mese. Vagy veszunk meg tobb fegyvert toluk, a demokracia jegyeben.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ebbol meg lehet valami:

https://www.bitchute.com/video/kDD5gKUnQMc/

A Parler beperelte az Amazont, es siman megallhat (szerzodesszeges, monopolium, kartellezes)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Monopol? Lássuk csak
Van még hasonló műfajra a Google Cloud (nemtom most épp mi a neve), van Microsoft Azure, van Digital Ocean, van Rackspace, van OVH, csak hogy az igazán nagyokat említsem. Bár lehet, hogy ezek se engednének olyan tartalmat, mint ami a Parler felhasználók posztjaiban jelent meg - és jócskán volt ott olyan, ami nem felel meg a "freeze peach" legtágabb értelmezésének se.

Ezért aztán átköltöztek egy olyan szolgáltatóhoz, ahol olyan mélyen demokrata, humanista, krisztusian emberszerető tartalmak vannak, mint a Stormfront - ami ofkorz nem náci, hanem "rassz-racionalista", vagy mi a rákfasznak nevezik mostanság radikálisan szókimondó nempécéül. Egy ideig az 8chan is ott volt, de egy ideje már csak CDN szolgáltatást nyújtanak nekik, mert gyerekpornót mégis nehéz eladni szólásszabadságként. Bár nemtom, a CDN, mint cache, szerintem szintén necces, de whatever.

Az Amazon Cloudja a legnagyobb, es a Twitterrel kozeli partner. Ha kidobja az utobbi konkurenciajat, akkor johogy perel.

Amugy SJW tartalom boven van mindegyiknel, es nincs nagy kulonbseg koztuk, es a Stormfront kozott. Ld. azt a jatekot, amit egyszer Sargon is bemutatott (reddites gyujtes, szerintem hatalmas). Az 8chan-es "gyerekporno" egeszen veletlenul nem valami anime volt? Mert a gab anno amiatt akadt ki. Amig rajzrol van szo, es nem rontottak meg gyerekeket a letrehozasahoz, leszarom.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?