2021-es újévi fogadalmak

Folyamatosan frissül:

  • részemről itt a pártpolitika* kommentálása befejeződött
  • offtopikra nem reagálok
  • trollokat ignorálom
  • ...

(Kíváncsi vagyok, meddig tudom tartani, de hát mire valók az újévi fogadalmak, ha nem arra, hogy megszegjük őket? ;)

(* javítva: egyértelművé téve, hogy a politika szó itt a pártpolitikát és annak vetületeit jelenti)

Hozzászólások

Pedig annyira jók voltak a Trey féle ellenzéki flamebait topicok. RIP.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

mar csak az a kerdes, hol fekszik a politikai kommunikacio hatavonala

Az elv olyan mint a fing. Társaságban az ember tartja amíg tudja. :)

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Off: a 2020-as HOVD csak késik/elfelejtődött/kivételesen elmarad? Vagy már nem csinálsz többet? Mintha valami rémlene...

Egyszer már elmagyaráztam:

  • Kezdetben (első HOVD-okon) anon szavazás is volt - sokan szavaztak
  • Aztán évekig nem volt anon szavazás - kevesebben szavaztak
  • Tavaly megint volt anon szavazás is - megint többen szavaztak

Nincs ezen semmi látnivaló 🙂

trey @ gépház

Beszállok én is:

—Igyekszem szeretni még a trollokat is mert a Gonoszság ellen csakis Jósággal lehet hatékonyan harcolni, amint hiába adunk egy negatív számhoz hozzá akármekkora negatív számokat, azzal nem tesszük azt nullává, azt csak az ellentétével azaz pozitív szám hozzáadásával érhetjük el. Márpedig a Gonoszság ellentéte a Jóság és Segítőkészség.

Tudom hogy ezt gúnyból írtad, valójában azonban mégis igaz valamennyire, amennyiben a lelki vívódást (bocs ha e szót netán rövid i-vel kéne írni...) a fel/megvilágosodás, általában a jó útra térés kezdetének tekintjük.

És miért is ne tekinthetnénk annak?

Rád is ráférne amúgy... de nem akarok egyelőre nagy energiát belefektetni a győzködésedbe mert bár mindenki megjavulhat ezt erősen hiszem, szóval ez neked se lehetetlen elvileg, de gyakorlatilag szerintem még messze vagy ennek lehetőségétől, minden bizonnyal amiatt mert túl fiatal vagy még.

Semmi baj, az Idő nekem dolgozik, s persze neked is, ilyen értelemben...

Tény hogy e téren Trey maga is vezércsillagos, de azért akadtak még bőven rajta kívül is.

És nem csak a fideszpárti politikai topikok törlését szeretném hanem MINDET, pártállástól függetlenül!

Az pedig hogy megteszi-e nem rajtam múlik, én csak kifejtettem, e téren mi a vágyam. Tudod, visszajelzés, feedback meg ilyesmi.

És nem csak a fideszpárti politikai topikok törlését szeretném hanem MINDET, pártállástól függetlenül!

Ez elég nehéz lenne, hiszen rengeteg közéleti kérdés politikai. Alapvetően a politika nem egy megvetendő fogalom, a pejoratív jelentését leginkább talán a megélhetési politikusoknak köszönheti. 

Ráadásul nemcsak egyes topikokkal lenne gond. A direkt ilyet azonnal lehet törölni, de ahhoz is folyamatosan, ugrásra készen kéne lesni a fórumot.

Viszont mi lesz azokkal a topikokkal, amik szakmainak indultak, csak éppen kivirágzottak bennük politikai szálak is? Ott az egész topikot nem lenne szabad törölni, hanem...

 

Biztos utálja treyet, és állandó munkát kíván neki az új évre. 

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Arra gondoltam, a "direkt ilyet" kéne csuklóból törölni, azonnal. És nem kéne ugrásra készen lesnie ehhez a fórumot. Amikor észreveszi, törli és kész. Aki kommentelt már bele, így járt és kész.

Viszont mi lesz azokkal a topikokkal, amik szakmainak indultak, csak éppen kivirágzottak bennük politikai szálak is?

Ez egy egészen más eset, elismerem hogy ez súlyos gond. Ezt meg lehetne beszélni, ötletelni hogy ilyenkor mi legyen. De ha csak a "direkt ilyen" topikokat törli amint észreveszi, az máris nagy haladás volna.

Biztos utálja treyet, és állandó munkát kíván neki az új évre.

Ne gonoszkodjál már megint! Látod most a benned élő Gonosz azonigyekszik hogy összeveszítsen engem Trey-jel. De nem fog sikerülni. Minek is lenne bajom Trey-jel, ő sosem trollkodott velem. Ha mindenki úgy viszonyulna itt hozzám mint Trey, nem volna itt semmi baj.

Hamarosan újra meg fogom szavaztatni az egy évvel ezelőtti politikai kontentekre vonatkozó opciókat és annak megfelelően járok el.

Ugyanis, régen az volt a kotta, amit írtál. Törlésre kerültek a politikai tartalmak. Akkor az nem volt jó egyesek szerint, legyen politika. Lett.

A tesztév letelt. Most, egy évvel később megnézzük, mi a vélemény.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 01. 02., szo – 02:42
  • részemről itt a politika kommentálása befejeződött
     

Ide se lesz érdemes járni többé ;)

Szerk:

vajon ezzel az erővel az Apple flame-t is befejezed? :)

A szakmai flamet és a flamet úgy általában miért fejezném be? A rinya itt a politikai flame miatt ment. Igazából azt is csak azért fejezem be, mert noha rendkívül szórakoztató, de kibaszottul kontraproduktív. Szeretném az időm idén valami hasznosabbra fordítani.

trey @ gépház

de kibaszottul kontraproduktív.

Így igaz! De hadd tegyem hozzá, rohadtul stresszelő is.

És félre ne érts kérlek, én tudom hogy politikailag te meg én teljesen ellentétes táborba tartozunk, de kihangsúlyozom hogy AZOKAT a politikai topikokat is szeretném ha automatikusan törölnéd amiket az „én” táborom „érdekében” nyitottak, tehát a liberálisos/stb topikokat is!

Ettől hogy ezt írom, még nem változtak meg a politikai nézeteim, én csak szeretnék elkerülni minden efféle mocskolódást az oldalon amit az ilyen témák kiváltanak.

Ha mégse törölnéd őket, kérlek legalább dugd el a fórum legmélyére huszonhat almenü mélységbe, hogy csak hosszas keresés után lehessen rájuk lelni. (én nem fogom keresni az biztos...)

A "mocskos Apple" "fos Android" az politikai komment vagy vallási? :)

Politika == közéleti dolgok megvitatása, aminek kapcsán szerintem voltak értelmes bejegyzések amiket szívesen olvastam, még KV témában is.

Pártpolitika == pártpreferencia szerint, a központ által hangoztatott dogmák szajkózása, illetve a másik "fél" ekézése. Ez a része rém zavaró volt. Trey esetén nem tudom mennyi volt a görbe tükör és mikor gondolta komolyan, de ettől függetlenül kellemetlen volt belenézni az aktívabb témákba. Ha úgy alakul, nem fog hiányozni.