[HK] Pályázat a "Leszarom" szmájli megalkotására

Az alább következő pályázat nyertese megkapja majd a Nagy Virtuális Neszesemmi-Fogdmegjól Érdemérmet! Ami azt jelenti, hogy jogosan dicsekedhet majd azzal, hogy ő találta ki és fel ezt a szmájlit/emojit.

Na és most a pályázatról. Ahogy blogolgatok, ugye jönnek rám a trollok mint dögre a legyek, tudja ezt itt mindenki. Persze néha másokra is rászállnak. És az senkinek se jó ha akkor az embör gyermöke beír egy hosszas postot, ami feleslegesen pocsékolja az Univerzum bitjeit és energiáját, növelve az entrópiát, meg pocsékolva az Olvasók idejét is. Pláne ha a válasz tl;dr -re sikeredik. (Nálam ez gyakori, magam is elismerem).

Erre néha a megoldás az ha semmi választ nem írunk. De emocionálisan ezt nehéz megállni. Annak olyan zöngéje van mintha az embert legyőzte volna a troll.

Ezen töprengve arra a következtetésre jutottam, jobb ha ilyenkor csak annyit válaszolunk:

Leszarom.

Ami ugye azt jelenti, leszarom azt amit az ipse írt fentebb, amire válaszoltam. Az engem nem érdekel. Az illető véleménye nem érdekel. Ő maga se érdekel. Illetve csak olyan minimális mértékben érdekel, hogy e postommal azt azért jeleztem, elolvastam amit írt, tehát tudom, mi az ami nem érdekel. Tudom hogy mi az amit leszarok.

Igenám, de az nem jó ha egy blog tele van "leszarom" postokkal. Túl durva. Nem szép, na. Nem úriemberhez méltó. Szóval ki kéne erre találni valami frappáns rövidítést, olyasmit mint a mosolygásra a kettőspont-csukókerekzárójel, meg hasonlók.

A pályázat lényege tehát az, hogy kizárólag ASCII karakterekből állítsunk össze valamiféle „emotikont” vagy minek nevezzem, ami ezentúl (itt a HUP-on legalábbis) azt jelentené, hogy „Leszarom”. Polkorrektül kifejezve:

—Engem ez nem érdekel.

—Hidegen hagy.

—Nem izgat.

—Mit érdekel ez engem!

—Oszt' mi van akkor ha ezt írtad, ecsém?!

—Te most tényleg azt hitted, ez engem érdekel/izgat?!

és hasonlók.

Követelmény még, hogy ne kelljen sortörést alkalmazni benne, mert az is bonyolulttá tenné a beírását. Azaz egyetlen sorba férjen ki. Az megengedett, hogy a jelentését csak akkor lehessen „kitalálni”, ha bal vagy jobb oldalról szemléljük, ahogy az a már említett mosolygós szmájli esetén is így van.

Annak érdekében hogy a rövidítés elterjedjen/elfogadottá_váljék_széles_körben, fontos hogy ne legyen maga is tl;dr azaz érdemesebb legyen ezt használni mint a „leszarom” szót, azaz, hosszúsági korlátot is be kell vezetni: álljon tehát maximum 4 karakterből.

Kérem ebben a nagy és korszakalkotó kezdeményezésben ( :-) ) minden jóérzésű hupper alkotó közreműködését!

Várom az ötleteket, a „pályázati anyagokat”!

Note: én is benevezek eggyel, de ez semmi esetre se jelenti azt, hogy már előre ezt tartanám a legjobbnak:

)-

Azaz csukó kerek zárójel és egy mínusz jel. A zárójel jelképezi a segget, a mínuszjel a belőle kilógó hosszú fekáliát. Előnye hogy tényleg nem hosszú, mert csak 2 karakter. De mondom, nyugodtan lehet még ötletelni!

Hozzászólások

Akinek tetszik a )- szimbólum mint a "Leszarom" rövidítése, kérem pluszegyezze e postot.

Ettől azonban még tényleg várok más ötleteket is!

Szerkesztve: 2020. 12. 18., p – 05:38

Biztos, hogy leszarod, ha ennyire foglalkoztat, hogy bárki értésére tudd adni, hogy leszarod?

Amúgy meg 3~

Szerintem.

3~0:

^ ezt így szájba tolja! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Én ezt szoktam:

¯\_(ツ)_/¯

Persze nem az én ötletem volt.

Nekem inkább olybá tűnik mintha valaki felemelné a kezét és repülni próbálna vele...

Amúgy meg igenis hosszú és unfathomable. Efféle szimbólumsorozatok inkább a Peri nyelvbe illenének - ha a huptársnak e szimbólum tetszik, nem fogom fel mi a baja a Peri szintaxisával?!

 

     (   )
  (   ) (
   ) _   )
    ( \_
  _(_\ \)__
 (____\___))

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Amikor mégis elgondolkodtat a dolog:

 

          _____
         /      \
        (____/\  )
         |___  U?(____
         _\L.   |      \     ___
       / /"""\ /.-'     |   |\  |
      ( /  _/u     |    \___|_)_|
       \|  \\      /   / \_(___ __)
        |   \\    /   /  |  |    |
        |    )  _/   /   )  |    |
        _\__/.-'    /___(   |    |
     _/  __________/     \  |    |
    //  /  (              ) |    |
   ( \__|___\    \______ /__|____|
    \    (___\   |______)_/
     \   |\   \  \     /
      \  | \__ )  )___/
       \  \  )/  /__(
   ___ |  /_//___|   \_________
     _/  ( / OUuuu    \
    `----'(____________)

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Ez már tényleg igazán művészi, gratula érte - de, fájdalom, írtam hogy ne legyen hosszű, és sortörés se legyen benne...

De tényleg nagyon szép, az biztos. Minden elismerést megérdemelsz érte, ha te csináltad.

Csak nézem, nézem, és „a sziszegő szagos szótlanság szava szájon szédít”.

💩

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

┐( ̄ヘ ̄)┌

 

¯\_(:|)_/¯

 

(  ̄_ ̄)

 

t(-.-t)

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

A kör a fejét szimbolizálja, a négyes pedig a testét egy wcn ülő figurának. Ha megtalálom a mémet akkor linkeken. Mondjuk egy ponttal lehetne fokozni, valahogy így:

.4°

Kicsi képzelőerő kell hozzá.

Szerk, megvan:

https://images.app.goo.gl/xjJx1AvrKTh2K9qW7

vannak gondok... pszichológust már tényleg nagyon fel kéne keresned szerintem.. :(

sajnos nem tudom mit jelent ez, de szerintem ezzel is erosited a fenti hsz-em. 

 

javaslom egyébként ne írj dolgokat a netre ha nem akarod hogy őszinten reagáljanak az emberek. azért vagy faszfej mert ide hányod a baromsagaidat aztán ha kényelmetlen lesz a dolog te csak leszarod. 

latod, semmivel nem lett jobb az eleted azzal hogy más országba MENEKÜLTÉL TM. 

A 3- szimbólum pont azt jelenti hogy „Leszarom”. Itt fentebb valamelyik hozzászólásban javasolta egy hupper, ha jól emlékszem így fejből, LittleBuddha volt az, ha mégse ő akkor bocs meg medve.

latod, semmivel nem lett jobb az eleted azzal hogy más országba MENEKÜLTÉL TM.

DE, határozottan jobb lett az életem azóta! Anyagilag mindenképpen, de sok más szempontból is. Például igenis szert tettem (új) barátokra. Elismerem, nem sokra, de néhányra nagyonis. Hátrányuk hogy nem beszélnek magyarul; ez azonban előny is mert így én gyakorolom az angolt...

Egyáltalán, azóta megtanultam angolul. Az írott angol megértése már egészen szépen megy; a beszélt angol (akár én beszélem, akár megérteni kell) félelmetesen „nyomorék” a színvonalat illetően, de akkor is, legalább a HASZNÁLHATÓ szintet megüti, ami máris valami, jaj de sok egykori magyar honfitársam megirigyelne ezért!

Megjelent 3 könyvem is angolul, sőt írtam is azóta még többet ha magyarul is, s ezek nem születtek volna meg ha nem jövök ki. Egyáltalán, amilyen állapotban voltam a kiutazásom előtt, sanszos hogy mostanára öngyilkos lettem volna. Voltak korábban ilyen próbálkozásaim, tudod. Most erről szó sincs!

És amúgyis megdöglöttem volna, mert mélyen hiszem, nem éltem volna túl a Covidot, ha nem fogyok le az utolsó pillanatban, épp mielőtt elkapott engem is az a járvány! De nem fogytam volna le, ha maradok Orbanisztánban, mert fingom se volt ott ezekről a dolgokról, mindent az egészséges életmódról ITT tanultam meg, az USA-ban, javarészt angol szakirodalomból!

AZAZ ÉN AZ ÉLETEMET KÖSZÖNHETEM AZ USA-NAK, SZÓ SZERINT!

Persze hogy imádom ezt az országot!

Nem azért mintha tökéletes volna. Ó, dehogyis az, rohadtul távol van a tökéletességtől! Regényeket írhatnék tucatszámra arról, mi minden szar dolog van itt, miért szar, stb. Szóval tökéletességről véletlenül sincs szó. Ha korábban ezt hittem is volna róla, e véleményem abban a pillanatban darabjaira hullott amint képesek voltak Trumpot megválasztani! És e nézetem még tovább repedezett (volna) azáltal hogy Biden oly nehezen tudott nyerni, egy hajszálon múlt neki!

Szegény USA-m aztán igazán minden csak nem tökéletes!

De MÉG MINDIG JOBB, MINT BÁRMI MÁS ORSZÁG. És hatalmas előnye, hogy akármilyen baromságot is műveljenek a polgárai, de legalább képesek tanulni a múlt hibáiból!

MAGYARORSZÁG — Ő __NEM__. Magyarország az 1800-as évek vége óta kísérletezik a demokráciával, de sose sikerül neki, újra meg újra visszahullik az ilyen vagy olyan diktatúrába, tekintélyuralmi rendszerbe!

Szóval van bőven ok amiért szeretem az USA-t. Általában, mindenki szeretni szokta azt akinek/aminek az életét köszönheti...

Naná hogy jobb lett az életem tehát, hiszen legalább MEGMARADT!

És akkor még nem is említettem az olyan viszonylag lényegtelenebb dolgokat hogy itt volt végre lehetőségem (akár csak azzal hogy volt rá szabadidőm) úgy megtanulni a programozást hogy végre képes lettem megalkotni egy saját programnyelvet! Lehet cikizni azt a nyelvet, de teljesen mindegy, mert azért mégiscsak működik hisz naponta használom, s nekem réges-régi vágyam volt hogy legyen egy SAJÁT programnyelvem. Na ezt az életcélomat is itt az USA-ban értem el!

Hohó, nagyonis megérte kijönnöm!

Mint a mesékben, tudod: A kis kondás, a falu legmegvetettebb legénye, elment világgá, szerencsét próbálni... ÉS MEGCSINÁLTA!

A postod alapján te baromi irigy vagy rám ezért. Esetleg össze kéne szedned a bátorságodat ahhoz, hogy te is átkelj a Nagy Vizen túlra... Mert ez amit most művelsz, csak a gyávák, nyámnyilák, beszarik hitvány fröcsögése a náluk érdemesebbekre...

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Nemcsak ez...

 

"Ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba vele."

Igénye van a társaságra, hogy elismerjék, felnézzenek rá. 

De csak akkor, amikor kéri. Máskor mindenki maradjon kussban.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Igényem van az értelmes beszélgetésre. Arra igen. A trolkodást, terelést, egymás fikázását, a másik megalázására történő próbálkozásokat nem tartom beszélgetésnek, értelmes beszélgetésnek pláne nem, humorosnak és szellemesnek se tartom, így arra nincs igényem.

És ha valakinek csavart kell?

)@

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.

Oldalirányú szarópóz cipőben:
?-.

Ugyanez darabosan:
?-.

ßrutális görbeszar madártávlatból kontúrseggel:
ß~

Kis seggű beduinszarás (hosszú, mint a Szahara):
Ԇ

Az az igazság, hogy belemélyedtem a történelembe jelen probléma kapcsán.
Már az ókori görögök, egyiptomiak is használtak emotikonokat, különösen a ,,leszarás'' szimbolizálására.
Pl. amidőn Odüsszeusz kiköté magát az árbóchoz (igen, hosszú ó, mert az MTA-ban elgurult a gyógyszer) és csontra leszarta, ki énekel neki...
A görög ábécében az alsótoldalékolt kis omega remekül szimbolizálja a hátat fordító segg alsó sziliettjét, amint épp kilóg belőle alant valami. Ez megfelelő lenne:

Szerintem dislike ikonnak applikálni lehetne ilyeneket a hupra is. Egy leszarás -10 normál dislike pontot érne.
Akinél meg már annyi összegyűlne, hogy szippantós autó kéne a posztjához, azt felfüggeszteni, virtuális kalodába rakni a jobb oldali margó aljára...

A 3- is nagyszerű, de sajnos horizontális, amely egy megalázó ágybaszarásra (vö. ágytálas székletürítésre) utal, amely arról tanúskoDIKK, hogy aki leszarja a másikat, azért teszi, mert beteg, ágyhoz ragadt ember.
Nem így kéne. Szóval javaslom az ókori görögöket leszarásra alsótoldalékolt omegájukkal.

Valahogyki csak ki lehet csalni klaviatúrával. ból. Ha nem, akkor meg csontra ῳ.
Jut eszembe:
-- Papír...?

Character: ῳ U+1FF3
Name: GREEK SMALL LETTER OMEGA WITH YPOGEGRAMMENI
Annotations and Cross References
Equivalents:
ω U+03C9 GREEK SMALL LETTER OMEGA ͅ U+0345 COMBINING GREEK YPOGEGRAMMENI
General Character Properties
Block: Greek Extended
Unicode category: Letter, Lowercase
Various Useful Representations
UTF-8: 0xE1 0xBF 0xB3
UTF-16: 0x1FF3
C octal escaped UTF-8: \341\277\263
XML decimal entity: ῳ

10-féle lény van:
-- aki ismeri a bináris számrendszert,
-- és amelyik nem.