freemail probléma

Ide is beteszem, mert a "blogbejegyzés"-kontent nem jelenik meg:

"Rácsatlakoznék, ugyanez a probléma a feleségem freemail-fiókjával, napok óta nem tud weben keresztül belépni, mert a login page loopolva lép be, majd kidobja és ismét be-ki-be-ki, amig aztán 10 perc után újra megáll a jelszó ablaknál (sikerült lestoppolni, az url végén valami xmldataerror van). Pop3-on lejött, ami még fent volt a szerveren, de új levél nem érkezik be, de a rá küldött levelek látszólag elmennek. Ez így vidám, mert valószínűleg az új levelek a /dev/null-ba mennek. Ma reggel óta nálam is ugyanez a hiba. Tudom, ingyenes...

--

most kaptam egy mailer daemon-üzenetet egy tegnap ilyenkor tesztként a fiókra küldött levélre, aszondja: "451 qq trouble creating files in queue (#4.3.0) (in reply to end of DATA command)" -látszólag elfogyott a hely, de nem over quota van, a mailbox szándékosan le van ürítve pop3-al. Tegnap még felvették a telefont és hibajavításra hivatkoztak, ami tegnap estére befejeztek volna. Azóta viszont már az én mail-boxom sem megy. Összedőlt a freemail? Más nem tapasztal ilyesmit?"

-- update

Jelenleg éppen működőnek látszik...

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 12. 05., szo – 13:16

ez valami perverzio nalatok, hogy 2020-ban freemailt hasznaltok?

Több mint 20 éve használtam. Mikor elkezdtem, akkor az ilyen gipszjakab@datanet.hu meg hasonlók mentek. Nekik azóta 5X változott az email címe. Nekem pedig eddig működött amit gimiben csináltam. Annyira nem rossz. Át volt irányítva automatán egy jobb kliensre és simán jó volt. Néhány éve a lényeges dolgok regjét leszedtem róla, valahogy éreztem, hogy lefelé megy. Kár érte.

Bocsanat, de a fo problema itt az, hogy barki Freemail-t hasznal.

Tisztában vagyok vele, levélszemétre jó, az asszony viszont nehezen válik meg tőle. A probléma egyébként az is, ha mondjuk egy partner ilyet használ, mert a ráküldött levél látszólag kézbesített, de aztán csak kiderül később, hogy sehová sem érkezett be.

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Hetek, talán hónapok óta rossz. A probléma a váltással a sok régi kapcsolat, aki csak ezen keresztül talál meg. Fokozatosan szoktatom át őket a gmail címemre (válaszcímben), de az még kis idő. Ilyen-olyan regisztrációnál is freemailt adok meg, a következményként jövő spamet is ott fogadom...

TOR-on keresztül működik a regisztráció, utána már normálisabb webmail (pl. Protonmail) regisztrációja is működik telefonszám megadása, avagy alternatív e-mailcíme megadása mellett. Csak erre használom. A 20 éves leveleket már régen lementettem.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Vagy ket honapja folyamatosan elojonnek ezek. A parod valoszinuleg jopar levelet nem kapott meg...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Valószínű. Ebben pedig az a legroszabb, hogy sosem lehet tudni mit NEM kaptál meg. Mert ha vársz egy levelet, akkor hívogatot a küldőt "Elküldted???? (2020 :facepalm)", de ha nem tudod, hogy fontos leveled jött (jöhetett volna!), nem is keresed...

"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Annyit azért hozzátennék, hogy hullámzó, mert, egy ismerősömnél a múlt héten még jó volt, tegnap óta viszont megint elmaradnak a levelek, de ez is szelektív, mert a pl. a gmial-től megkapja 5 percen belül, máshonnan, (pl: webáruház visszaigazolás) meg egyáltalán nem.

Nem lepődnék meg ha feltörték volna őket. Van egy ősrégi fiókom náluk, át van irányitva máshova. Múlt héten be akartam lépni, nem sikerült.

Generált, egyedi, sehol máshol nem használt erős jelszó. Kértem jelszó resetet, saját fiókba küldést (átirányitás miatt megkapom), nem fogadja el a kiküldött kódot. (ez mondjuk inkább rendszerhiba lehet, többször, több napon próbáltam)

Tegnap meg már kaptam oda visszapattant spam leveleket, amiket a fiokból küldtek, azaz valaki küldözget onnan levelet.

Különösebben nem érdekel a dolog, inkább érdekes.