Grogu

#sw #themandalorian #thechild #babyyoda #handmade #diy

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 12. 01., k – 12:51

ez ilyen animoji dedó szint, nem? kisgyerekek verik magukat ilyen Disney szarokra ha jól tudom

Hol a "recept"? Ráállítom a nagyit! Mikor kicsi voltam sokat nyaraltam a nagymamámnál. Párszor mutatta hogy kell.

Nem vagyok nagy Star Wars rajongó, láttam mindegyik részt, de nem fogott meg annyira. A Mandalorian viszont nagyon tetszett. Várom már a következő évadokat.

Van nekem gyengédebb oldalam is (jó, kötni és horgolni nem szoktam), például szeretek és tudok is főzni, sütni. Ezt sem rejtettem véka alá. Egyesek szerint a főzés, sütés női biznisz, szerintem meg fogalmuk sincs, hogy a világ legjobb séfjeinek túlnyomó része férfi.

Az "erőt kell mutatni" részt nem igazán értem. Miért kellene erőt mutatni? Nem mutatok semmit. Alapból ez vagyok, én nem alakoskodok az interneten. Korábban igyekeztem politikailag korrektebb lenni a kommentjeimben. Egészen addig, amíg a világ ki nem fordult és a poll. korr. emberek és szervezetek el nem kezdtek túllőni a célon. Onnantól eldöntöttem, hogy teszek én is erre.

trey @ gépház

Egyesek szerint a főzés, sütés női biznisz

Ismerek olyan harcművész egoista macsót, aki nem hajlandó a koszos edényt még csak betenni sem a mosogatógépbe, mert szerinte az olyan férfi papucs. :(

például szeretek és tudok is főzni

Ez nem férfiasság kérdése. Nagyon hasznos dolog. Meg amúgy sem baj, ha egy férfi nincs ráutalva a nőre.

Az "erőt kell mutatni" részt nem igazán értem. Miért kellene erőt mutatni? Nem mutatok semmit.

Én megmondom. Empátiát. Gyakran érzéketlen vagy a kommentjeidben. Pl. Covid mizéria, egészségügyi dolgozók kapcsán. Senkinek nem kívánok rosszat, de csak kerülj be a korházba a Covid miatt az intenzívre, ne legyen semmi bajod, csak hogy lásd mi van ott, aztán talán elő jön érzelmi téren is a női oldalad. Lehet, hogy utána még adományoznál is. Mit számít egy Rolexszel kevesebb, vagy több.

az sw univerzum már rég halott, nyugodjék békében. 

No rainbow, no sugar

Hú bazz. Én azt hittem ezeket Te is kötötted. Szerencsére nem. Mert akkor nem az lenne a kérdés felnőtt vagy-e, hanem milyen nemű.