[MÁR MŰKÖDIK] Digi lefedettség-keresés nem működik?

Sziasztok!

Több böngészővel is használhatatlan a https://digi.hu/ajanlat/internet/lan oldal.

Nálatok esetleg megy?

(A város nevek kezdőbetűit végigzongorázva mindösszesen 3-4 teleülésnevet ajánl fel. Még azt sem, ahol vagyok digi hálózaton...)

Előre is köszi a válaszokat.

Hozzászólások

Barmi eszembejutott, felajanlotta. Probaltam Budapest, Debrecen, Szeged, Gyor, Kecskemet, Miskolc szavakat. Jobb lenne, ha konkretabban kerdeznel, peldaul elarulnad a tesztesetet, amivel tapasztalod a hibat.

Szia,

Igen, nálam működik, le is teszteltem a sajátomat. (Tatabánya)

Kép

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek.
Úgy tűnik, ez az oldal tegnap reggeltől ma délutánig nem volt jó.
Az érdekesség az volt, hogy tegnap reggel egy ismerősöm megnézte: még megtalálta a címüket, aztán már délután nem.
Kb. akkor javították ki, mikor Trey két tesztelés között volt.
Remélem, a Dignél olvasták ezt az oldalt. :-)

Köszi, még egyszer mindenkinek.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Azért, mert nem jól működik. Nálam nem a mi utcaneveinket sorolja, hanem valami másik települését. Firefox és Chrome ugyanaz a helyzet. Onnan tudom, mert március óta hetente ránéztem ,és ezek bizony nem a mi utcáink. 
Hál istennek most már nem kell néznem, mert múlt hét pénteken bekötötték. Nálam általában 500/300 -at tud a gigás csomagjuk. A szerződéses minimumnál több, de nem gigabit. Egyszer kétszer mértem 850/300 körül de most csak 320/300 (ilyen kevés még nem is volt). Péntek óta kétszer volt probléma vele. Egyszer 60% packet loss az internet szinte használhatatlan és mindkét tv nézhetetlen, tegnap csak pár csatorna volt nézhetetlenek, az internetre nem volt panasz(nem voltam itthon, aki használta nem vett észre semmit sem). Szóval így pár nap után nem tűnik túl megbízhatónak. A router amit adnak egy fos, de a megrendeléskor odaírtam, hogy publikus ip-t kérek és nem is tettek nat mögé. A upc(voda) -nél a 80-as portot nem tudtam forvaldolni itt az is működik.

Remélem, a Dignél olvasták ezt az oldalt. :-)

Ha igen akkor az űrlapon az inputokra egy autocomplete=off nem ártana, mert eltakarja találatokat.
 

Kicsit off:

Tudjátok hogy működik ez a címválasztó? Nem akartam elhinni.

Pest környéki településen megjelent a digi. Egy telken, egy házszám alatt két ingatlan. Hurrá, rendeljünk. A digi közli, hogy ott már van szolgáltatás, nem tud kötni. A telken lévő másik ház már kötött szerződést. Egy címen csak egy szerződés lehet! Olyan nincs, hogy két előfizetőnek ugyanaz a szolgáltatási címe. Üsz: felé a kérdés. Mit lehet tenni? Kérjenek telekmegosztást! :) Ennyi, nincs más megoldás.

Digi szerelő éppen kötött a közelben, mit lehetne tenni? - kérdeztük őt is. Nevetett, majd a következőt mondta:
Ne foglalkozzunk az üsz-tal. Bemegy és felvesz oda egy új címet. Telefonál ha kész és rendelhetjük. Pár óra múlva készen volt az új cím. /1 és /2 lett a címen. :D

Ha valahova kihúztak kábelt, ott vannak az utcában, akkor beírják a szerelők és választható lesz.

Sehogy. De mivel akkor telepítettek, majd minden utcában lehetett velük találkozni napközben. Szerencse is volt.

A PRtelecom is pont ilyen. A településen nadrágszíj telkek vannak, több házzal. Nem mindegyik megosztott. A számlázó rendszerük ezt nem tudja kezelni. Aki előbb kötött annak volt PR-je, a másik Tcom-hoz mehetett csak. Ha volt harmadik vagy több ház is, akkor osztották egymás közt, ha jófejek voltak. Egyébként meg mobil net.
És csak ennyin múlik, hogy felvisznek egy /A/B/C címet a számlázójukba.