21. századbeli romantika

Címkék

Hozzászólások

Szerintem is aranyos, de szigorúan szerintem csak az ezüst készüléket dobja fel a piros SIM fiók, a pirosban az ezüst számomra nem pozitív.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerintem meg már szánalom / facepalm kategória, Apple-fanok / iPhone sznobok ha összejönnek, akinek a nagy szerelem közepette csak az iÉletérzés tölti ki az egész életét, mint tartalom. Szépen látszik, a háttérben is ott van közszemlére téve, hogy a laptop is Apple, mert szarral nem gurigáznak, ez egyértelmű, mindenkinek látnia kell, hogy nem csak szeretik egymást, de jómódúak. Egy Apple Watch-t még feltehetett volna a csuklójára, meg a háttérbe betolhatott volna még egy 1000 dolláros monitorállványos iMac-et is, mert anélkül nem élet az élet, akinek nincs komplett Apple-ökoszisztémája otthon, az nyilvánvalóan csóró lúzer vagy technológiailag szakavatatlan.

“I didn’t start using Linux so I could have friends.” (Luke Smith, 2019) 🐧

Mindeközben, a jelenlegi gazdasági körülmények között csak az nem kap áruhitelt, akinek nincs pulzusa. Kvázi hitelből, egy postás bevételi szintjéből is tud magának venni új/használt iPhone-t, MacBookot és 1000 USD-s monitorállványt is akár, és érezheti magát a klubban.

It is our choices that define us.

tbh my wife has no idea I did this. She hasn’t even activated her phone yet. it is not a gesture of our undying love, it’s a fucking sim tray.

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

És ha a feleség vesz egy Droidot, akkor elváltak..

Erről jut eszembe, el kell vinni az asszony telefonját a szervízbe.

Kösz, hogy szóltatok!

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Az Apple perelni fog a jegygyűrű áráért. Vagy valamiért.

És kártyával együtt cserélték vagy csak a tálcát?

Mert ez így kb. olyan, mint amikor a szénsavas vízre rakod a rózsaszín kupakot, és fordítva... 2 másodpercig funny, de igazából semmi jelentősége.

"Sose a gép a hülye."

Fantasztikus, hogy mik vannak? :)

Ez hír?

robyboy

Kapcsolódó érdekesség, itt északon egyszerűen lehet sok mindent online intézni. Pár dolog az utóbbi évekből amihez nem kellett elhagynom a billentyűzetemet: lakásbérleti szerződés, munkaszerződés, hitel szerződés, jármű és ingatlan adásvétel. De házasságot nem tudok online kötni amin meglepődtem.

Meg a nevvaltoztatas is ilyen, es akar az illeto tudta nelkul is mukodik, Pirate Ponten tudna rola meselni. Azert szerintem nem baj, ha bizonyos ugytipusokhoz megbizonyosodnak az ugyfel kileterol.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Szerkesztve: 2020. 11. 27., p - 15:13

Lefogadom, hogy ez a kettő Hevi és evone. :)