BREAKING: Bant kapott a TheVR Twitch csatornája!

"Jani elmondta, hogy szerzői jog megsértése miatt érkezett a ban, egymásután három strike-ot kaptak az Apple tartalmait kezelő cégtől. A szükséges lépéseket megtették, még folyamatban az ügy tisztázása."

Forrás, bővebb infó -> 

 

UPDATE

A Twitch feloldotta a bant, hétfőtől újra láthatóak a srácok! :)

Bővebb info ->

 

Sz.v.sz.: Elég gáz, hogy azért banol az Apple, mert kvázi ingyen reklámozza a szutyok termékeiket valaki. Más gyártó ezért még fizet is streamereknek!

Hozzászólások

nyilván azért hogy ezzel bebizonyítsák hogy ők akkora fontos emberek, hogy nem ismernek magukon kívűl semmit és senkit és nincs idejük erre.

azért.

update: na meg azért is hogy bebizonyítsák hogy képtelenek használni az internetes keresőket.

Van egy érzésem, hogy én már akkor is internetes keresőt használtam, amikor te még gondolatban sem voltál :D

Nem kell ám magad felhúzni ilyeneken. Én azért jöttem ide hogy hátha kiderül, miről van szó... Sajnos a bejegyzésedből nem derült ki. Erre próbáltam reflektálni.

Elolvastam a forrást, bővebb infót, és továbbra sem tudom, hogy mi van...

"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods

Ja, semmi konkretum egyik copyright strike-rol se a harombol. De meg arrol se, hogy ok maguk tudjak-e miert kaptak copyright strike-ot. Semmi nem derul ki ami fontos es ami alapjan velemenyt lehetne alkotni.

De hogy peldat mondjak: zenesszel talalkoztam, akinek volt kiadva zeneje, amit letiltott a Facebook live-ozas kozben, mikor o maga jatszotta, mert "a copyright holder nem jarult hozza live streameleshez". Elegge meg vannak bolondulva ezek az automatizalt copyright rendszerek, es sokszor maganak a szerzonek az akaratat sem tukrozik.

Bant kapott a TheVR Twitch csatornája

A hír sajnos igaz. ..... Kaptunk három copyright strike-ot egymás után

Jani elmondta, hogy szerzői jog megsértése miatt érkezett a ban...... egymásután három strike-ot kaptak az Apple tartalmait kezelő cégtől.

Imádom: A semmiből valamit újságírást.

érdekes én nem láttam még egy nőt se (itthon se külföldön se) akinek evone lenne a keresztneve. googleba rákeresve se látok ilyesmit.

Nekem van egy "képek" funkció ("fül") a Google keresőben. Biztos neked is van. Ha a neved mellett használod a girl kifejezést, kb. csak nőket mutat. A hivatkozott oldalak közül párat megnyitva vagy Evone nevű nő szerepel a Google találat képén, vagy a szövegben szerepel Evone nevű személy, amelyre rákeresve szintén nő(k) képét mutatja a Google. (A neved tedd idézőjelek közé, hogy a Google ne üsse fel hasonló hangzású nevekkel a találatokat.)

Egyébként mindez szükségtelen, hiszen a magánhangzókból is látszik, hogy női név.

a neved elárulja hogy bolond vagy

Igen, a nicknevem eléggé ráutaló.

értem honnan jön ez a hülyeség.

A nyelvész(kedő) társaink talán meg tudják mondani, hogy az E betűre (néma E hangra?) végződő nevek hány százaléka női név.

:)

Azért azt tegyük hozzá, hogy tisztában voltak vele, hogy 1 copyright strike-ra voltak a tiltástól, és azzal is tisztában voltak, hogy nem szabad restreamelni az eventet és megkapják érte a harmadikat.

Ha jól emlékszem, itt nem az történt, hogy egy strike-ra voltak a tiltástól, és mégis streameltek, hanem hogy a Twitch állítgatott valamit az algoritmuson, és visszamenőleg osztottak strike-ot. De fixme, nem követtem annyira a témát.

(Btw nem 1:1 restreamelve voltak az adások, hanem élőben beszélték ki az eseményt, és bevágták a streamet / háttérben ment a tévén / mittudomén)

Lehet, hogy Apple-szerűen akarják reklámozni magukat.

:)

Szerintem nagyon rossz irány, hogy a fair use határai egyre szűkülnek.

Hogy értsd, most éppen (lehet, hogy) azért baszódik szét valakinek a 6-7 éves munkája, mert egy három múltbéli élő eseményhez kommentárt csináltak. Szóval ja, ha meg nem is halunk tőle, azért engem nagyon aggaszt az ilyen mértékű cenzúra.

#mindmeghalunk

Bárki fellőhet egy Twitch csatornát. Hajrá!

Sokan meg is teszik a nagy pénz és népszerűséget várva, aztán le is lövik egy hónap múlva, mert rájönnek, hogy mégis csak többet kell csinálni annál, mint hogy játszol ;-)

Hidd el, nem egyszerű fulltime streamernek lenni és abból megélni! Magyarországon alig pár ilyen ember van akinek sikerült.

Szerkesztve: 2020. 10. 22., cs - 12:36

Lehet őket fikázni, meg "kik ezek", viszont kevés olyan ember (tartalomgyártó) van a magyar interneten, aki random időben inditott live-al simán összeszed 2500-3000 egyidejű nézőt. a TheVR-t többen nézik mint a Közmédiát....

Hivatásos pitiáner
neut @

Ezt a mondatod odateszem a mellé, hogy a vizes VB került annyiba mint az egész space x mars misszió fog jelen tervek szerint (amit amikor ez feljött itt hup-on, akkor még tartott is a space x, nem tudom azóta hogy állnak). Kb. olyan, mint amikor a CNN esti műsorát kevesebben nézték főműsoridőben, mint Alex Jones rant-jeit. De még itt is volt olyan, aki kőművesezik, eznemmunkázik, büszke arra, hogy nem tudja miről van szó (és nem tudja használni a google-t).

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Mivel látom, hogy nem tudjátok kik ezek a srácok, ezért belinkelem az egyetlen videót, aminek ismerete bőségesen elég ahhoz, hogy képbe kerüljetek mind a srácok eddigi munkásságát, mind pedig a jelenlegi copyright strike-ot illetően. Sőt, ebben a 2014-es alkotásban bőséggel kiveséznek minden fontos filozófiai kérdést ishttps://www.youtube.com/watch?v=geZU5zHMaQE

Szívesen!

"képbe kerüljetek [...] a jelenlegi copyright strike-ot illetően"

Ja, ebbol a Cat Mario/Syobon Action gameplay-bol aztan vegkepp kiderul, hogy az Apple melyik 3 ponton erezte azt, hogy serult a copyrightja (nem).

(Amugy en is csak ezt az egy videojukat lattam)

Nem mintha vedeni akarnam oket, de azert tobb evnyi munkat bemutatni egy videoval, ami raadasul 6 eves, nem tul etikus. Szerintem te sem szeretned ha egy 6 evvel ezelotti egyetlen munkadrol itelnenek meg. Az ilyen jellegu rage gamek nem mindennapos naluk, raadasul ott vannak a tech videok, meg a reggeli  beszelgetos adasok, amik abszolut mas kategoriab esnek, mint az altalad linkelt video. 

http://szoftvervasarlas.co.hu - szoftverek legjobb áron

ooo, ez nem uj dolog, ytn az osszes apple repair csatornat akarmit megtalaltak mar tobbszor, azutan a yt unta meg es kuldte el oket a pbe.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.