Elindult a Pesti TV

Konzervatív TV? Az meg mi? Létezik olyan???

Ha már napok óta fent van a főoldalon telex vagy micsoda, akkor informáljuk már a népeket arról, hogy van egy új konzervatív tv. Csak azért, hogy a fékek és ellensúlyok rendben legyenek. :)
Laza, fiatalos, jópofa. Szuper !!!

https://pestitv.pestisracok.hu/videok/

Hozzászólások

Egy adást bírtam megnézni belőle.. Onnantól száműztem az IPTV csatorna listából.

Ez a HuthGergely fazon nekem nagyon tenyérbemászó volt. Valami "beszélgetés" volt asszem, egy régi HirTV-s riporterrel / moderátorral + ezzel a Huthal... katasztrófa volt az egész. Gyakorlatilag csak támadni tudott, csak közbevágni, csak a mantrát mondani. Kiábrándító volt.

Napkelte by “mszmp” / szadesz. Nem is tudom mi bajod vele :D volt ido boven hozzaszokni a retkek idejeben az ilyesmihez. Soot akadt, aki meg is siratta a szentseges NK musort, amint eltunt. Jaajajaj ahhhhajjjajaj bruhuhu, meg az a getzi Fábry is hogy elkuldte Űűket hhe. Haaat, amit az akkori konyhaban osszpenzi ossznepi dicseretert csereben kotyvasztottak, nos a minimum, hogy most is megizleled. Jo etvagyat!

Gyengebbek kedveert: https://m.youtube.com/watch?v=elUgrOmexSo

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Pedig azt tényleg oktatási céllal kéne vetíteni, ahogy Huth vs akárki. Puzsér, Dévényi István, a legutóbb a Szilivel való beszélgetése volt az eddigi legfogyaszthatóbb, de még az is épphogy nézhető. Pedig úgy kéne valaki, aki jó ellenpont a 444-nek.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Direkt végighallgattam a Puzsérral való vitáját (nem az volt), úgy, hogy próbáltam kapaszkodni az ő nézőpontjába. Az a legnagyobb baj, hogy szerintem ott tart a vitakultúra, hogy ez a jó, gotcha, visszavágás, takedown, miegymás, nem a tartalom a lényeg, hanem az, hogy okosnak hangozzon, és mosolyogjon, fölényesen. A másik oldalon meg pont arra játszanak, hogy felháborodni elég, az maga a tartalom (mondjuk a Puzsér, és a Dévényi aztán nem a másik oldal).

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Összevetve a Huth vs Dévényi és Huth vs Puzsér vitát, előbbi sokkal jobban felmos Huth-al. Én egyedül Huth-on érzem, hogy ténylegesen gonosz, rosszindulatú ami egy lényeges különbség a kollégáihoz képest ott a PestiTV-nél. Rohad sok Sajtóklubbot láttam és bevallom Bayer Zsolton sem érzek ilyesmit, pedig szerintem ő a legvéresszájúbb a csapatból. 

A Dévényi vitában szerintem sokkal jobban kijött, hogy a Huth-nak van 30-50 panelja, de lehet ebből csak 10-et használ, és igazából semmire nem válaszol, semmire nem reagál, csak terel, és csúsztat. És hivatkozik az előző rendszerre, 10 évnyi FIDESZ után, mintha az felmentene bárkit is, hogy az előző egy rohadék volt. Akkor nekünk is lehet?

Nekem az a tapasztalatom, hogy kétféle ember van a harcolók között: a hithű és a tolvaj. Huth nekem sose tűnt hitelesnek, de nem ismerem annyira, lehet az, csak béna vitázni, csak ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy ha velem nem tudja elhitetni, hogy nála az igazság, akkor magával hogy tudja?

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Szerkesztve: 2020. 10. 06., k – 18:07

Ide korábban hülyeséget írtam, kitöröltem.

Belenéztem, a Jeszi műsora egy az egyben a Louder With Crowder másolata, nagyon kreatív :). De szurkolok nekik, hogy valami értelmes legyen, ne maradjon meg a 444 szintjén, ha már elvileg az a rossz.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Mit jelent az a szó, hogy konzervatív?

Attól függ a hagyma melyik rétegét nézed. Régen volt a szimpla nekockáztassunk, aztán a sosevolt dicső múltat visszakívánó, minden változást pusztán változás mivolta miatt ellenző kihaénnem. Aztán volt pár verziója ennek még, mire megérkeztünk a mostani rohadtul üres verzióig, ahol kb. annyi a definíció, hogy "nem libernyák". És a definiálást ők maguk végzik, magukról, és mindenkiről.

(Mielőttmég: a másik oldal talán még nagyobb sz@rban van elnevezéssel, mert a liberal meg a libertarian meg a ... mind keveredik országról országra menve, a szabadságpártiak akarnak a fasizmus ellen minden eddiginél több törvényt, szóval semmi nem jelent már semmit.)

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Lesz Budai TV és Vidéki TV, Tanyasi TV is?

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Értem az iróniát, viszont többször is elhangzott az induláskor, hogy PestiTV szeretné az egész ország lakosságát megcélozni, nem csak BP-t. Csak pár műsort láttam eddig de nekem ezekből nem jött le hogy ez miben nyilvánul meg, mert egyébként örülnék ha lenne 1 darab vidéki problémákkal és emberekkel foglalkozó médium. Nincs ilyen ma. 

Szerkesztve: 2020. 10. 06., k – 20:53

Ja, a suttyók kamerásdit játszanak! Ez ugyan az index-tahó színvonal, csak épp nem bal, hanem [állítólag] jobbmenetes , de minden más lényegi tulajdonsága, mint menetemelkedés, menetszám stb  teljes  mértékben kompatibilis vele. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem emlékszem, de valamelyik nagyobb figura mondta közelmúltban (kb. 1 éve), hogy nem az a gond, hogy hazudik az index, hanem hogy ez hatékony. Ezzel egyetértek. Úgy látszik rájöttek a következő lépcsőre, miszerint a legtöbb olvasó átverhető, ellenben intelligenciát növelni azt nehéz (lehetetlen?). Úgyhogy, igazodtak a piaci igényekhez, a balos médiatúlsúly (kacc) ellenére is harcosan, ha még aljasan és ócskán is, de kiállnak az értékei... jó eddig bírtam.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Én alapvetően jobboldali beállítottságú fazon vagyok. A bal/neo/stb liberális eszmék tőlem távol állnak. Nagyon vártam a PestiTV indulását. Csalódtam benne. Pár műsort néztem csak meg, de azok annyira eröltetett, színvonal alatti minőségűek voltak, hogy inkább nem nézem.

Jeszenszky Zsolti, mint műsorvezető? Bogár Dani s szájfényével? Ambrózi? Ugye ezeket nem gondolták komolyan?

Olcsó, izzadtságszagú.

Egyébként meg mi a túrónak van rajtuk mindig fejhallgató?

[Falu.Me]==>[-][][X]
Szerkesztve: 2020. 10. 07., sze – 08:33

<3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Szerkesztve: 2020. 10. 08., cs – 21:18

TV? Így 2020-ban?
Ja értem, "konzervatívok".

Jeszenszky Zsolt-al most mi lesz? Elmegy MZP-hez pökhendiség  tanácsadónak? Hogy lehetné még tahóbb?

Sose szavaztam a gyurcsány félékre, de ez az ember rendkívül irritáló.