A Bing mostantól Microsoft Bing

A Microsoft rebrandelte keresőmotorját, ami mostantól nem Bing, hanem Microsoft Bing. Az átalakulással új logó is érkezett. Részletek a Microsoft bejelentésében.

Hozzászólások

/off

Nagyobbik fiam (4éves) mostanában folyton ezt a mesét nézi (Bing Bunny), kíváncsi lennék hogy boxolta ezt le annak idején az MS, hogy a keresőjük is Bing és a mese is maradt Bing.

Eddig még csak olyan eseteket láttam, mikor az egyik megszűnt, de ezek szerint úgy is lehet, hogy megmarad mindkettő? Vagy ez az eltérő területek (kereső vs. mese) miatt lehet?

Szerkesztve: 2020. 10. 06., k – 11:04

Microsoft előtaggal mindjárt jobb lesz.

Annyi különbség azért van, h. a gugöl konkrétan egy keresőcégből nőtte ki magát azzá a behemótta, ami most, szóval ott van értelme h. a saját főoldaluk konkrétan a keresőt hozza be. Yahoo detto (amúgy róluk azt hittem már rég megszűntek létezni, a keresőjüket 96-97 körül használtam utóljára). A mikroszoftnak a kereső csak egy (erőtlen)  próbálkozás volt elejétől fogva, h. ballmer megmutassa ők is tudnak olyat mint a gugli (aztán 11 éve alatt nem jöttek rá, h. mégsem). Ja, meg olyat is mint az apple, de ez a csapásirány már évek óta hivatalosan döglött.

Nem számít, hogy hogyan alakult így, az az érdekes, hogy merre érdemes menni. A kereső fejlesztését nyilván nem akarják elengedni, ha most rebrandelik a cég nevével. Lehet, hogy azért, mert sok embernek nem volt tiszta, hogy ez Microsoft termék, és ezt hangsúlyozni akarják, vagy lehet, hogy azért mert a Bing nevet akarják kevésbé hangsúlyozni, mondjuk, azért, hogy átnevezzék megint. Majd meglátjuk.

Jó ez a sok csicsás ikon, de jobban örülnék ha a Cortana nem azt írná hogy a régióban nem elérhető, a WebKit IE pedig támogatná a hang alapú keresést. 

A rebrand azt is jelenti, hogy annyi  releváns keresési találat lesz, mint a Google-nél?

Nevetségesnek tűnik, de most mit tehetnének, ha nincs jobb ötletük mit kéne csinálni, ez nem kerül sokba, ha mást nem hoz pár sajtó megjelenést.

Eddig a Google Binget használtam. Megvette az MS?

Oh... annyira jó.. Eddig nem volt hiteles.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓
Szerkesztve: 2020. 10. 07., sze – 01:20

Microsoft Bing...?

"A Microsoftnak harangoztak"?

"Ütött az utolsó órájuk"?

"Nekik már kicsengettek"?

Mondom kamu, de azert leellenorzom.

 

bing.com, keresobe:

"joe bidden ina"

 

joe bidden inappropriately touching

joe bidden inappropriately touching video

joe bidden inappropriately

joe bidden inappropriateness

joe bidden inability to talk on debate

 

Nem samli:)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ha már semmihez nem értő szenilis vén barom leszek pár évvel a nyugdíj előtt, jelentkezek a mikroszofthoz átnevező menedzsernek.

Na ennek vegtelenul sok ertelme volt. Persze, par saleses biztos elelvezett ettol, nahat, benne van a cegnev, milyen kiraly - de az atlagemberek szamara marad ugyanugy Bing. Mert az atlagember egy szot kepes megjegyezni. Coccolino, GMail, Yahoo, Facebook, Bing. 

Blog | @hron84

valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával 

via @snq-