Kezd elgurulni a gyógyszer...

Fórumok

Értem én, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik és a jelenlegi rendszer csak addig életképes amíg emelik a tétet, ami most a néphülyítés meg persze a harc a liberalizmus ellen (tisztára mint a szocializmusban, ott is mindig fokózódott az osztályharc), de azért már kezdek aggódni, hogy úgy elbutul, mint a Kövér...

„Tehát javaslom, hogy készüljünk föl gondolatban arra a helyzetre,  hogy nem az életszínvonal miatt, ön ezt félreérti, hanem az életminőség miatt, ami több a jövedelemnél, beleértendő a migráció, a kereszténykultúra esélye, közbiztonság, a terrormentes élet és így tovább. Készüljünk föl rá! Sőt, gondoljuk meg, hogy nem érdemes-e erről bátrabban gondolkodnunk: hogy igen, Magyarországra, még a mi életünkben, nagy számban fognak érkezni keresztények Nyugat-Európából.”

 

https://444.hu/2020/09/21/orban-keszuljunk-fol-ra-hogy-nagy-szamban-fog…

 

 

Orbán: Libernyákok, meleg pillanatok

 

https://444.hu/2020/09/21/orban-libernyakok-meleg-pillanatok

Hozzászólások

bizonyára keresztény volt ő is és a migránsok miatt menekült ide. A keresztény értékek utat törnek maguknak máshol is:

 

https://www.valaszonline.hu/2020/09/21/origo-videa-kesma-konzervativ-me…

Ezeket a tartalmakat a felhasználók töltik fel regisztrációt követően, vagyis klasszikus megosztóplatformról van szó. Mióta letiltották a Youtube-ról, ugyanezt az infrastruktúrát használja a Pesti Srácok is. Ami a Felnőtt kategóriát illeti: ennél pezsgőbb hazai pornómegosztó kevés van, nagyjából 10 percenként felkerül egy újabb videó.

A Videa üzemeltetője és az Origo kiadója ugyanúgy a New Wave Media Group Kft., melynek tulajdonosa 2018 óta a fentebb röviden csak KESMA-ként emlegetett Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány, mely küldetéséről hivatalos dokumentumaiban így nyilatkozik: „Az Alapítvány célja, hogy a magyar tömegtájékoztatás részét képező nyomtatott sajtó, rádió, tv, online felületeinek értékteremtő valamint a magyar nemzeti öntudat erősödését szolgáló tevékenységét elősegítse.” Továbbá: „Hisszük, hogy a nemzeti, keresztény értékeinket közösen vallva, és a mai kor eszközeivel felvértezve, a jelenlegi és az előttünk álló évtizedek kérdéseire nemzeti alapon önálló válaszokat adhatunk.”

Kezd elgurulni a gyógyszer...

Azt már látjuk az itteni ténykedéseden; mostmár tényleg ideje lenne kapkodni magad, hogy be is tudd venni őket :)

Én ezt mélyen helyeslem, és támogatom, persze legjobb lenne, ha az érkezőknek kereszténységi vizsgát kellene tenniük, amikor hazánkba lépnek, mégpedig magyarkereszténységből, ilyesmi lenne: irgalmas voltál-e a szegényekhez, szenvedőkhöz, betegekhez? Mert ha igen, akkor nem vagy jó magyarkeresztény.

Szerkesztve: 2020. 09. 29., k – 01:21

Én ehhez nem értek, de a 444 olyan meglepődötten számol be róla, hogy gondoltam megkérdem... ugye nem kezdett már elgurulni a gyógyszer az EU-nál?

A korábbinál lazább, kompromisszumos javaslattal állt elő az EU soros elnökségét betöltő német kormány azzal kapcsolatban, hogy hogyan kellene a jogállamiság feltételét figyelembe venni az uniós források kiosztásánál.

...

az is kikerült a javaslatból, hogy a jogállam megsértésének “kockázatai” miatt is intézkedhetnének egy adott országgal szemben. 

...

Az is újdonság a német javaslatban, hogy a  pénzbüntetésre felterjesztett tagállam a  állam- és kormányfői tanácshoz fordulhat, ha vezetői úgy érzik, hogy nem objektív, pártatlan szempontok alapján akarja megbírságolni az EU.

Azt nem tudni, hogy a tanácson belül milyen rendszerben kellene dönteni a panaszokról...

link

Vessetek a mókusok közé, de most akkor arról volt eredetileg szó, hogy a jogállamiság megsértésére vonatkozó döntés ellen nem lehet(ett volna) jogorvoslattal élni? Egy jogállamiságot érintő kérdésben? Ha megállapítják, hogy márpedig te bűnös vagy, akkor bűnös vagy, nincs appeláta?

Remélem csak én értek félre valamit és eredetileg sem statáriálisan akartak bírságolni... ugye nem...?

https://youtu.be/LYNgoXi0DQA