HO

Szombat reggel még olyan erőben voltam, hogy majdnem széttéptem a monkey bar-t az edzőteremben. Délben már éreztem, hogy valami nem 100%-os. Kettőre legyengültem. 38,x lett a lázam. Este 8-ig felkúszott 38,5-re. Majd este 10-re lement a lázhatár alá. Azóta semmi. Az orvos telefonon Home Office-t javasolt. Csütörtökön hívjam vissza. A Home Office előnye: legalább a napi nyújtást meg tudom csinálni a szünetekben :D

GYK: monkey bar ->

Hozzászólások

Jobbulást :) Amúgy ez még elég sokminden lehet amíg nem tesztelnek le, de ha jól érzed magad, elég ha otthon vagy.

Nem gondoltam semmi különösre. Mivel akkor maradok HO, amikor kedvem szottyan, most meg értelme is van, maradtam. Mondjuk én szívesebben megyek inkább dolgozni, mint HO. Annyira nekem nem jön be a HO. De ilyenkor az a biztos, ha nem megyünk közösségbe.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2020. 09. 28., h - 11:06

Ha nem köhögsz, fulladsz, ne ijedj meg. Akár E. coli (v Coli-féle,) is lehet, v. pl. Zika. - Esetleg Entero??? - Vagy csak egyszerűen ezeket is "include" gombás pizza??  :)

Próbálj koplalni, a szervezet tehermentesítése sokszor segít. Nagyon híg és sok tea. - (Egy filter 2 liter vízben. Ha kaja akkor piritós és hagyma minden mennyiségben (lila- és-v. fok- is.) :)

Gyógyulást!

Lehet az idős kollégája kínálta meg csokis pereccel (lásd Mallrats) :D

Jóbbulást! Gondolom hiányozni fognak a hideg szervertermek, a poros gépbelsők :-)

Tetszik a párnád, amúgy kitartást!

jobbulást !

nyomd az izotóniás italt, nálunk a calicinál pár éve //3 gyerek 2 felnőtt 1szerre// az segített

a széntablettától csak feketét hánytam ...