Már 200 millió

Ha lemaradtál volna:
https://youtu.be/8XwgixmCU34

Ez a pali nagyon készen van. Némi sajnálkozó szánalommal írom, dehát ilyet még a világ nem baszott, komolyan. USA elnökjelölt, aki majd a világ szálait mozgatná ott, ahol csak tudja. A senki földjének integetés nem volt ennyire ijesztő, ott még röhögni is tudtam.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 09. 22., k – 23:20

HK! Erről az emberről hogyan vélekednek feléd? Szemmel láthatóan full le van épülve agyilag, ennél egy hazai 90-95 éves falusi öreg ötször fittebb fejben. Egészen hihetetlen az egész helyzet, szerintem azt sem tudja hol van.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze – 08:01

Mert a háttérhatalmak eltitkolják! :)

 

200 millió! és ez még csak New York! :P

Nem, szerinte 200 millióan haltak meg eddig covid-ban. Azt mondjuk nem mondta, hogy hol. Talán a marson.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Megelőztél :) Majdnem kiöntöttem a teám, úgy röhögtem. Király hely lesz az USA ha ő lesz a góré :)

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Egy épkézláb, koherens mondatot nem képes elmondani időnként. Például a wind turbines speech, vagy a nuclear speech. Még elolvasva is nehezen érthető, mit is szeretett volna közölni. Mire a mondat közepére ér, elfelejti hogy miről beszélt az elején.

Vagy az a jelenet, mikor elfelejti hová indult, és összevissza mászkál a reptéren.

"Everything fails, all the time."

Passz, de azt tudom, hogy ha hivatásos politikusként elnökjelölt lennék, és mondjuk felajánlana valaki pár százmillió dollárt, hogy tettessem magam szenilisnek, akkor a következő vitaműsorba már a fejemre húzott alsógatyával mennék arról beszélni, hogy a Föld valójában banán alakú. :D

Nem, a Demeknek Ő a trójai faló. Annyira lenézik az embereket , hogy azt hiszik Vele nyernek, aztán majd egészségi állapotára hivatkozva lemond, és lám ki lesz az elnök. Nő és szines.

Terv teljesítve.

Csak hát a nyeréssel van egy kis bibi.

Update: Bocs nem olvastam el HK lenti eszmefuttatását. Szóval hasonlóan gondolkozunk eben a témában. De HK-val ellentétben szerintem ott bukik az egész, hogy HK tudja, sokan, hozzá hasonlóak tudják, de többségnek riasztó ez a Faszi. Ezért KH nem lesz alelnök.

Ez valami verseny, hogy ki tud alkalmatlanabb/hulyebb embert allitani Trump ellen?

Trump tenyleg csak a hulyesegevel nyert?

Ez valami lejto egyebkent? Innen mar csak lefele vezet az ut? Alig varom, hogy 4 ev mulva kit tudnak felmutatni. :)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A demokratákról a vadászos vicc jut eszembe... "Vadász, vadász, te copni jársz ide!"

Mintha direkt veszteni akarnának.

Másik oldalon meg látják, hogy ha egyszer már megválasztották narancshajat, akkor van sansz, hogy megint meg fogják. Minek váltani a "favoritot"?

Ugyan, csak a jovobol jott es elfelejtettek upgradelni az idozonat.

Minnel hulyebb annal jobb, nem kell ertelme legyen, mert akkor keresztbetesz a hatterhatalomnak.

Ala tudjon irni. Ez mar ugy 100 eve igy megy, kapcsolatok, kez kezet mos, az adofizeto meg fizet amikor borul a bili es karpotolni kell a milliardosokat a kieso milliardokert.

Ez a netto tisztasagu eredmenye annak amire az egesz us epult ugy par szaz eve.

Nincs uj a nap alatt.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Honnan tudod, hogy mennyi ideig akart beszelni? :)

Ha valaki leesik a haztetorol, de covid pozitiv, akkor mar a virus aldozatanak szamit. Szoval ha elhuzza a beszedet legalabb 40-50 evig (ezt szemelyesen mar nem eri meg, de felvetelrol meg mehet), akkor siman kijon a 200 millio.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze – 17:00

Lehet, hogy ez egy dokumentumfilm a jövőből?

https://www.youtube.com/watch?v=sGUNPMPrxvA

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2020. 09. 23., sze – 22:17

Köszönöm szépen hogy kikérted a véleményemet, megtiszteltetésnek érzem!

Nézd én nagyon szeretem az USA-t, de ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam, itt majdnem mindenki ugyanúgy vélekedik Bidenről, mint te, vagy mint általában ebben a topikban a hozzászólók...

Nem, nem agyhalott, de valóban eléggé úgy tűnik mint aki szenilisedik. Na és hogy ezt gondolják róla itt az emberek, az nem az én kitalációm, mert külön közvéleménykutatás is igazolja, fenn van a neten, de elfeledtem hol és lusta vagyok megkeresni. Mindenesetre a közvéleménykutatás szerint az emberek azért nemcsak azt gondolják hogy Biden ilyen, de azt is, hogy Trump se teljesen komplett agyilag, épp csak míg Bidennél egyértelmű hogy ő egy a maga módján jószándékú de szenilisedő ember, addig Trump baja nem a szenilitás, hanem egyrészt hogy narcisztikus személyiségzavarban szenved, másrészt hogy megrögzött hazudozó, teljesen gátlástalan, lelkiismeretlen - és, ami ennél is nagyobb baj, FÉLELMETESEN OSTOBA!

Van is errefelé egy szólásmondás róla: „Már több könyvet írtak Trumpról, mint amennyit ő egész életében elolvasott...”

Természetesen akadnak akik nem így vélekednek Trumpról. De az egy maréknyi kisebbség. Igazából még akik teljesen biztosan rá fognak szavazni és ezt nem is titkolják, azok túlnyomó többsége is így vélekedik róla.

Egyáltalán, szerintetek Trump lehet igazán normális, amikor olyanokat állít hogy Ausztriában ROBBANÓ FÁK vannak?! Keressetek csak rá a neten... Mém lett ebből a hülyeségéből...

Vagy ő is egy szenilis hülye, vagy beteges hazudozó. Én az utóbbira tippelek.

Szóval a helyzet most itt az USA-ban tényleg kibaszottul szar, ezt nem fogom szebben kifejezni holmi polkorrektség miatt mert még ezzel is keveset mondtam. Minthogy én eléggé USA-soviniszta vagyok, magam is tudom, így ég a bőr a pofámról szégyenemben, de mégis el kell ismernem, TÖK GÁZ, hogy a világ első szuperhatalma csak két ilyen kreatúrát tudott kitermelni elnökjelöltnek!

Ettől még én Bidennek szurkolok, de csak jobb híján, a „kisebbik rossz” elve alapján. Na és ez kábé MINDENKIRE igaz aki rá szavaz. Van is valami Youtube-reklám amit pár hete láttam, ami felsorolja Biden erényeit:

—Feltehetőleg tud olvasni. Ennek legalábbis igen nagy az esélye, Trumppal ellentétben.

—Van valami homályos köze Obamához.

—Nem bulizott soha együtt azzal a már nem tudom milyen nevű pasassal akit kislányok megrontásáért letartóztattak, aztán a börtönben meggyilkolták. (Hivatalosan persze öngyilkos lett de ezt kábé senki nem hiszi, ezt sietve megjegyzem).

—És végül: Biden mindent űberelő erénye az, hogy ő egyszerűen NEM TRUMP!

Szóval aki Bidenre szavaz, lényegében e legutolsó ok miatt szavaz rá. Protest-szavazat. Nem azért lesz elnök mert olyan remek képességekkel rendelkezik, hanem mert Trump maga intézi el a viselkedésével, hogy még az is Bidenre szavaz (ha fintorogva is) aki teljesen biztos benne hogy ez egy szenilis agg.

Szavaimat fényesen igazolja, hogy miután Biden bejelentette ki lesz az alelnöke, azután HATALMAS MÉRTÉKBEN megerősödött Biden a közvéleménykutatások szerint, sőt, ami ennél is fontosabb, jócskán megnövekedett az a __pénzbeli__ támogatás is, amit kapott az e célra adakozóktól! Na mit gondoltok, miért? Hát azért, mert úgy vélik az emberek, igazából NEM BIDEN lesz az elnök, hanem az, aki hivatalosan az alelnök!

Na már most arról a hölgyről sok minden elmondható, de az az egy biztosan NEM, hogy szenilis lenne!

Teljesen mindegy tehát hogy Biden milyen, mert ő igazából csak egy báb lesz, szerintem kevesebb valódi hatalommal mint ami az angol királynőnek van. Szerepe nagyjából kimerül majd a protokolláris tennivalókban, még ezek mennyiségét is a minimálisra fogják korlátozni. Itt tulajdonképpen lesz körülötte egy demokrata csoport, és ők közösen hozzák majd meg a döntéseket, ebben azonban oroszlánrésze lesz az alelnöknek, Biden meg a józanabb pillanataiban mindent szépen aláír, és rábólint a dolgokra. És kész, ennyi!

Árulkodó, hogy Biden maga is jelezte több alkalommal, hogy ő EGY ciklusos elnök akar lenni...

Itt tulajdonképpen arról van szó, hogy szerintem titokban született egy megállapodás a demokratáknál, ami, hogy is fogalmazzak... szóval megijedtek Sanderstől. Meg Warrentől is. de egyetlen másik jelölt se tűnt alkalmasnak arra, hogy legyőzze Trumpot. Végül arra lyukadtak ki, hogy ez a Kamala Harris jó lenne, mert elfogadható a balszárnynak is meg a centristáknak is némi kompromisszummal, baj csak az hogy nem igazán ismert a választók szemében. Biden azonban ismert... (ugye, „van valami köze Obamához”...)

Tehát két legyet ütöttek most egy csapásra: felhasználják Biden népszerűségét, de valójában az „igazi” elnök Kamala Harris lesz. Aztán hogy Bidennek lejár a 4 éve, vagy ha netán előbb meghal a Covid miatt vagy az állapota miatt le kell mondania vagy ilyesmi, akkor a következő elnök már nyiltan Kamala Harris lesz.

Szerintem ez a terv. Hivatalosan nincs kihirdetve, de biztosítalak róla benneteket, ez itt az USA-ban egy NAGYON széles körben elterjedt nézet!

Tehát felesleges azon izgatnotok magatokat, Biden hány hülyeséget mondott eddig, meg mennyit fog a jövőben, mert ez errefelé MAJDNEM SENKIT SE ÉRDEKEL. Igazából azon röhögök, a Trump kampány mennyi temérdek pénzt elbasz olyan hirdetésekre ami Biden zavarodottságát meg hülyeségét mutogatja. Ablakon kidobott pénz, komolyan. Ez a választás NEM OLYAN, mint ami a múltkori volt, Clintonnal! Itt most bizonytalan szavazók nagyon kevesen vannak. Szerintem a választók bő 90 százaléka RÉG eldöntötte, kire fog szavazni, s aki Bidenre szavaz, teljesen tisztában van az öreg állapotával, és azzal is hogy ő valójában nem Bidenre hanem Harrisra adja a voksát. Ennél is inkább arra, hogy mindegy hogy ki csak ne Trump.

Szerintem ha a demokraták Biden helyett egy szamarat jelöltek volna, de amellé megmaradna alelnökjelöltnek Harris, pontosan ugyanannyian szavaznának rájuk. Mondom, itt abszolút senkit nem érdekel Biden elmeállapota, ezt csak Trump hiszi.

Ez a választás nem Bidenről szól, hanem Trumpról.

Végigolvastam. Hasonlót olvastam én is, hogy Kamala így lesz becsempészve, csak éppen nem pozitív felhanggal...

Te ugye nem szavazhatsz ott még? Azért megkérdezem, hogy neked lenne gyomrod erre, hogy azért szavazz Bidenre, hogy valójában így "trükkösen" (mondhatnánk csalással) végsősoron Kamala legyen az elnök?

Tényleg nagyon fura, hogy annyi mindenben egyetértünk, és ebben a kérdésben homlokegyenest mást gondolunk.

Hát, sajnos még valóban nem szavazhatok... Az efféle dolgok nem mennek itt egyszerűen. Mármint nem gyorsan. Na de, ugye mondják hogy ami késik, nem múlik... Különben meg nem is nagyon izgat a szavazás, mert tényleg úgy vagyok vele, van amiben a demokratákkal értek egyet, de van amiben meg a republikánusokkal... Azt például magam se tagadhatom, kétségkívül Trump volt az aki nagyon határozottan nekiment Kínának. Igaz, már korábban Obama is pedzegette ezt, de Trump volt az aki ezt annyira belevitte a közbeszédbe, s annyira tudatosította a népben mint veszélyt, hogy most már tökmindegy ki lesz az elnök, akkor is így marad legalább egy generáción át... Ez mindenképp érdeme e vén paprikajancsinak!

Na most ugye, hogy ha szavazhatnék... simán a demokratákra voksolnék, és nem Kamala Harris miatt, mert abszolút nem érdekel. Biden se érdekel. Engem Trump érdekel. Persze negatív értelemben. Mert bár elismerem hogy van amiben egyetértek vele, még azt is hogy van amiben jót csinált (hogy csak egyet említsek még, bár ez olyasmi amiben nem biztos hogy egyetértesz velem: javára írom hogy a Golánt elismerte  Izrael tulajdonának...), de ennek ellenére olyan szinten utálom a pasast hogy nem tudnék tükörbenézni, ha rá szavaznék!

Tudod, ha csak egy sima átlagos republikánus elnökről lenne szó, akkor még esetleg rezeghetne nálam a léc, vacillálhatnék, mert például nekem se tetszik az a sok szó szerinti __faszság__ amit a demokraták művelnek, gondolok itt arra hogy a genderista hülyeség a fétisük! Sajnos azonban az van tudod, hogy én __TÉNYLEG__ és __IGAZÁN__ szeretem az USA-t, és emiatt ahogy fentebb írtam ég a pofámról a bőr hogy új és magam választotta hazámat ennyire LEJÁRATJA ez a HAZUG BOHÓC, ez a Trump!

Félre ne érts, nem a nőügyei izgatnak, azzal törődjön a felesége. Láthatóan azonban őt se izgatja, vagy tudomásul veszi hogy ez a jóléte ára. Én nem tudom miként képes ezt lenyelni, de az ő dolga. Ha őt nem érdekli, engem minek izgasson?! Engem Bill Clinton afférja se érdekelt, legfeljebb csodálkoztam annak idején, miként volt képes rá éppen AZZAL a nővel, amikor én még azt a csajt nem is tartottam valami csinosnak...

Szóval nem vagyok prűd, nem erről van szó. De minden másban is rengeteget hazudik! Az se tetszik hogy nem mutatta be az adóbevallását. Na miért nem, biztos mert titkolni valója van... Abban is BIZTOS VAGYOK, hogy igenis ÖSSZEJÁTSZIK AZ OROSZOKKAL! Igen, a nyomozás nem tudta ezt bebizonyítani. NEM ÉRDEKEL. Én biztos vagyok benne. A szememben bűnös ebben! (ebben IS). És azért vagyok biztos benne, mert emlékezz csak vissza, mennyi BŰNÖZŐ van a belső köreiben! Akiket már el is ítéltek, még akkor is ha az egyiknek maga Trump megkegyelmezett ha jól tudom... Azért hát már mégiscsak sok hogy az ELNÖK közvetlen közelében ennyi bűnöző lebzseljen!

Bidenben nem tetszik hogy a fia benne volt abban az ukrajnai bizniszben. Nem, NEM HISZEM hogy Biden konkrétan bűnt követett volna el, de ettől még az egész ügyet úgy ahogy van ETIKÁTLANNAK TARTOM. Szóval ők se makulátlanok a szememben, de mégis, ami piszkos folt van a mundérjukon átvitt értelemben, az elenyésző azon ügyek számához képest amivel Trump terhelt!

Szóval ahogy előző hozzászólásomban írtam: én azok közé tartozom akik habozás nélkül a demokratákra szavaznának, és nem Kamala Harris miatt, nem Biden miatt, teszek én nagy ívben rá ki a demokraták jelöltje, s már tavasszal is így voltam ezzel amikor még el se dőlt, ki lesz a jelöltjük! Akkor magamban Sandersnek kibiceltem, de neki sem elsősorban az általa hirdetett eszmék miatt, hanem mert úgy véltem, ő a múltját tekintve makulátlan, és azt hirdeti ami a meggyőződése. De különösebben még az se érdekelt amikor megtudtam nem ő lesz a jelölt mégse. Nem izgatott. Nekem mindegy volt lényegében, csak NE TRUMP nyerjen!

Számomra akkor lenne izgalmas kérdés, hogy kire szavazzak, ha a republikánusok jelöltje nem Trump lenne, no és persze még az is kéne ha a hipotetikus másik jelölt nem egy ókonzervatív vallásos faszkalap volna. Mert olyanra se szavaznék.

Mondjuk, Arnold Schwarzenegger tudom hogy republikánus. Igaz, ő nem az USA-ban született így nem lehet elnök. De HA és AMENNYIBEN mégis ő lenne a republikánusok jelöltje (gondolatkísérlet!) akkor habozás nélkül rá szavaznék!

Szóval el tudom képzelni, igenis el tudom, hogy valamikor a republikánusokra szavazzak. Na de ahhoz nem egy Trumpot kéne felvonultatniuk jelöltnek... szó szerint értsd: Trumppal szemben akkor is a demokratákra szavaznék, ha tényleg egy szamár volna a jelöltjük, vagy akár egy tetszőleges random prostituált 4 elemivel akit épp most gyűjtöttek be az utcasarokról, és csak szótagolva tud olvasni!

Az egyetlen amit elvárnék tőle, hogy NE HAZUDJON NAPONTA TÍZSZER, NE SZÖVETKEZZÉK AZ OROSZOKKAL TITOKBAN, PRÓBÁLJON KISSÉ ELNÖKHÖZ MÉLTÓAN BESZÉLNI ÉS VISELKEDNI, szóval ne trollkodja szét az elnökség tiszteletre méltó hivatását!

Szóval remélem érted már, itt nem arról van szó nálam hogy „gyomrom van-e” szvazni olyasmire hogy „becsempészni” Harrist meg ilyesmi. Ha a gyomrom felől közelítjük meg a kérdést, akkor azt mondhatom hogy Trump az akit nem visel el a gyomrom. Okádék ez a pasas komolyan mondom. Igen, volt jó húzása is egypár. De ez olyasmi hogy „vak tyúk is talál szemet”.

Nem én élek ott, ezt nem tudom megítélni - de tengernyi emberből teljesen hihetetlen, ahogyan épp egy Biden kaliberű embert kellett jelölni. Ez sokkal rizikósabbnak tűnik a saját hovatartozása számára, mint valaki mással - akinek az agyában szabadabb pályákon áramlik a jel. Akkor is lehetne jelölve alelnök.

Amúgy szerintem Trump által az elnöki éveit lehetőségképp is fel lehetett volna használni, hiszen őt nem a politika rontotta évtizedeken át, hanem a gazdasági élet. Háát, nem sok minden lett a kezdeti izmozásból, de egy Clintonnétől várható világhoz mérten mégis békésebb környezetben élhetünk. Még.. :)

Más: írod az orosz szálat. Majd amikor Kína ennél is nyíltabban fog taposni mindent és mindenkit, illetve amikor pl. India is felkerül majd egy komolyabb térképre fognak még visítani amerikaiak az oroszok kézfogásáért. Tudom nem egy téma a kettő, de ez még a te életedben meg fog történni, kisebb összeget simán rátennék.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Mondjuk az már nekem is az eszembe jutott, hogy az oroszokkal esetleg szövetkezhetne is az USA, mert mégiscsak sokkal hasonlóbb kultúra a kettő (USA és ruszkik) mint Kína... És én is úgy látom, az oroszok kisebb veszély mint Kína. De ez még a jövő zenéje, egyelőre a lényeg hogy legalább Kína vonatkozásában kezd végre felébredni Amerika.

Igazából ha én lennék az USA elnöke, én arra helyeznék prioritást hogy Közép- és Dél-Amerikát minél jobban bevonjam az érdekszférámba, de úgy, hogy sorra csatlakozzanak ezek az országok az USA-hoz. Meg Kanada is, és talán Ausztrália meg Új-Zéland is, elvégre azok angolszász országok. Az én álmom egy olyan USA, ami az északi sarktól a déliig terjed az amerikai földrészen...

A közel-keletet meg hagyni kell a francba, azokat a barbárokat kábé lehetetlen civilizálni. Kínlódjanak velül a ruszkik ha annyira akarják. Esetleg annyit lehet ott tenni hogy kialakítani Szíriában meg Irakban valami területen egy kurd államot, azok még aránylak felvilágosultak (egy részük legalábbis), megtámogatni őket pénzzel, aztán ezek Izrael jó szövetségesei lennének. És kész, ennyi. Közép- és Dél-Amerika sokkal ígéretesebb, ott kisebb a vallási fanatizmus, kevesebb az eltérő kultúra és vallás, eleve, a kultúra sokkal hasonlóbb az amerikaihoz... Szóval, ha én lennék az elnök, ebbe az irányba mennék el.

Na de ez csak fantaziálgatás.

Nem orosz szövetségre van szükség, bőven elég a "partneri" viszony. "Pillanatok" alatt egy masszív két frontos háború közepén találhatja magát az USA, ha az oroszokkal ÉS a kínaiakkal egyszerre konfrontálódik. Két frontos háborúval utoljára a németek próbálkoztak kétszer is, a végeredmény ismert.

Nagyon úgy mutat a dolog, hogy a tengerentúlon egyre többen úgy gondolják, hogy ez a kisebb rossz. Lehet, hogy jobban meg tudják ítélni hogy működik az ottani establishment.

Konkrétan pl. az Eli (the computer guy), aki demokrata kormányzót kritizál, de közben kijelenti, hogy mégis az ő jelöltjükre fog szavazni. 4 éve még Trumpra voksolt.