Az iPhone erre is jó!

https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/09/02/szinte_nyert_ugye_van_ha_iphone-nal_csajozna/

  • Egy iPhone birtoklása akár 75 százalékkal is megnövelheti azt az arányt, amellyel valakit a randiapp felhasználói vonzónak találnak a képe alapján
  • egy Apple Watch is afrodiziákumnak számít, ugyanis a felmérés alapján 65 százalékkal növelheti értékünket a halpiacon
  • a Samsung-telefonok hozhatnak a társkeresők számára egy visszafogottabb, mintegy 19 százalékos emelkedést a népszerűségben
  • Az ellenkező nemre a legrosszabb benyomást állítólag a OnePlus és a Blackberry készülékeivel tehetjük, ezek ugyanis 30, illetve akár 74 százalékkal csökkentik a potenciális partnerek érdeklődését a randiappokban

Hogy mi a tanulság?

  1. Bámulatos, hol tart manapság a tudomány
  2. Telefont venni tudni kell! :D

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 09. 02., sze – 13:45

3. (Túl) Sok az aranyásó..

Szerkesztve: 2020. 09. 02., sze – 12:52

És akkor ugyanezt a sztereotípiát olvasd el Rolex-re. :D

Az a szint, ahol egy telefon jó benyomást tud tenni, az az egyetemista lányok kategória, amelyik az olvassa max. ki belőle, hogy mennyi vörösboros kóla jöhet ki a fazonból péntek este. ;D

trey @ gépház

És akkor ugyanezt a sztereotípiát olvasd el Rolex-re. :D

Valószínűleg működne, bár ha fogadnom kéne, hogy az Apple vagy a Rolex logót ismerik fel többen, akkor elég egyértelműnek tűnik a döntés. :)

Az a szint, ahol egy telefon jó benyomást tud tenni, az az egyetemista lányok kategória

Ez most pro vagy con? Egy olyan appról szól a cikk, ahol 99%-ban a képek alapján döntitek el, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak, és olyan emberekről írnak benne, akik egy telefonmárka miatt döntenek így vagy úgy. Gondolom a csajok nagy része sem azért regisztrál ilyen helyekre, mert ott keresik a leendő férjet.

Ezt úgy mondod, mintha a dizsiben nem pont ugyanez lenne a sorrend az aranyásóknál, ti. iPhone >> bármi > kínai brandek > Blackberry. :D

Amúgy mi az, hogy "szüksége van"? Tinderen a többség nem a lelki társát keresi, hanem sex & drugs & rock'n'roll, de főleg az első kettő. Ezért is kérdeztem vissza az előbb (teljesen komolyan) az egyetemista csajos megjegyzésedre, mert rengeteg tinder user konkrétan ezért van ott.

Ez ilyen újkori izé.

Igen. 

Kurvát rendelni telefonon is lehet és neki a "kp se sértés".

Alighanem a kurva és a feleség között még vannak fokozatok, de igen, kurvát rendelni telefonon is lehet, ha valakit nem zavar a sharing economy. Engem mondjuk zavarna.

Maradok az oldschool módszereknél: jó duma, jó megjelenés, személyes higiénia stb. Lehet nálad akármi, ha egy lúzer vagy, azt a nők messziről kiszimatolják. Jó orruk van hozzá.

Egyébként olyannyira, hogy hiába chat-elsz te iPhone-ról, már 10-15 mondat után levágják, hogy pancser vagy-e vagy sem.

Természetesen van egy alja réteg, akinek mindegy. Zsák a foltját mindenhol megtalálja.

Azoknak pedig, akik tanulmányokból akarják megtudni, hogy hogyan lehetnek sikeresek, már régen rossz :D

trey @ gépház

Hát, ha csak ezen múlik:
Androidos telefonra ,veszek/készítek egy alma logós tokot. Felrakok egy iOS szerű launchert. A csajok 99%-a simán bedőlne neki :)

Akinek ez számít, az nem fog bedőlni neki, mert ránézésre tudja a különbséget az iPhone Xr és Xs között is, nemhogy az iPhone és valami más között. :)

szerk: Amúgy legkésőbb akkor lebuksz, amikor zöld lesz a chat iMessage-ben kék helyett :D

Az alma a sikeresség és a termékenység szimboluma. Meg a havi törlesztőé úgy 98%-ban ;)

Konkrét számokat nem tudok, de telefonboltos ismerős mesélte, hogy akad bőven, aki bankkártya helyett a cetelemes formot adja neki fizetéskor. Másrészt viszont az összes többi márkát is hasonló arányban veszik részletre, mindegy, hogy ötvenezres noname cucc, vagy iPhone. A többség erőn felül költekezik, csak valakinek az ötven rugó van erőn felül, valakinek az ötszáz.

Szerintem nem így van. A 0% THM-es eladáskor a kereskedő megkapja a készülék árát, illetve a hitel közvetítéséért jutalékot. Utána már nem érdekli az egész. A bank pedig onnan profitál, hogy mondjuk 10 ügyfélből 3-4 elcsúszik a törlesztővel, és kifizeti erre a büntiköltséget. Fixme!

(jópár alkalommal szembesültem vele, hogy a kereskedő szeretné hogy én hitelre vásároljak (autó, macbook, stb) és láthatóan szomorúbbak voltak tőle, hogy az asztalra csaptam (képletesen) az árát, hiszen úszott a jutalék)

Nem tudom, hogy épp most hogy van, de pár éve nagy plakátokon úgy hirdettek 0%-os részletfizetési akciókat, hogy pl. 12 hónapra elosztva tényleg a készülék árának 1/12-ét fizetted. Csakhogy jött a csavar: egyszeri hitelügyintézési díj az ár 15 vagy 20%-a. Amit vásárláskor ki kell csengetni.

Remélem, azóta már valami pénzügyi vagy fogyasztóvédelmi felsőbb erők odabasztak nekik, mert mostanában mintha már nem nagyon írnák oda, hogy ez 0%-os kamat.

Ez nem pont a klasszikus példa arra, hogy "korreláció != ok-okozati összefüggés"? Vagy esetleg arra, hogy a főkomponens-analízis mennyire érzékeny arra, hogy milyen változókat veszek be?

Ha csak azt nézem, hogy a könnyű nők felszedésének esélye vs. telefontípus, akkor iphone nyer. Ha beleveszem azt is, hogy mennyire pénzes a faszi (ill. még paramétereket, amin látszik), mennyire ad a megjelenésére (pl. mosott fogat idén, tiszta ing vs. lekajált póló), akkor lehet, hogy a telefontípus kiesik.