GTOger

Nem nem nagyon vagyok oda a youtube csatorna/subscribe dolgaiért, de ő az egyik kedvencem.

example1

example2

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 08. 15., szo – 07:51

A maszkot pofátlanul nem/rosszul viselőket is szopassa már meg valaki, olyan videót szívesen néznék mostanában.

thomasrc: olyan betonjavítót milyen néven lehet itthon kapni? A macska kutyát kelett volna nézni a végén vagy a repcsiket? Tornász kínait azért nem volt szép így kigúnyolnia, de elhiszem, hogy nem kell az öregnek Degasin.

PS: hogy ne ítéljek hamar, belenéztem pár videóba még, de jó nagy paraszt ez a g-tróger. Mutatta, hogy a falon van valami plakátolás, de inkább lehúzásnak tűnik, hogy nem rakott egy kártyás sorompót meg nagy táblát már a behajtáshoz (bár lehet, ott a sikátornál van átmenő forgalom és nem opció), hanem lopós autókkal szórakozik és osztja az észt. Szívem szerint beparkolnék egy tankkal, hogy azt húzassa el a lopóskocsival.

Az ott egy árukiadó rampa, feltehetően egy raktár előtt, magánbeállókkal  - amiért fizetnek - cirka 12m hosszan, nem lehet sorompózni

Az egész csatorna, abból született hogy a cég - ahol feltöltő dolgozik- megunta a szenvedést és bekamerázta a területet. 

No rainbow, no sugar

Nekem se nagyon árulkodik az a rámpa. 

Az OK, hogy bekamerázza. Az is, ha útban van, akkor elszállítják. De ez inkább népszopatás és még ki is teszi a youtube-ra kigúnyolva a delikvenseket, nem elég a szállítási/tárolási díj és a bosszúság. 

Valamint járókelőket is kitesz, pl a srác elkezdett magának gitározni a sikátorban, nem tudom,hogy a kigúnyolásán kívül miért kellett őt is kitenni. Megint más a grefitis, meg a kukarugdosó, azokat még meg is értem, ha közzéteszi, hisz őket el sem tudja elszállítatni, de lehet, már épül számukra is a megörző, és jönnek majd értük csuklyával :D  

Mondjuk ez már bennem is felmerült, hogy hogyan tudja kitakarás nélkül kitenni ezeket a videókat? Amerikában nincs valamilyen törvény erre vonatkozóan?

Egyébként nem a rámpa a lényeg, hanem hogy az egy privát parkoló az ügyfelek részére. Valamelyik videóban mutatja, hogy körbe van táblázva a hely és úgy van kiírva a táblákra, hogy ha odaparkol, akkor automatikusan vontatják is el, ennek ellenére látható mi történik.

A videóiban számomra nem az a szórakoztató, hogy besz.patja a népet, hanem hogy ilyen egyszerű anyagból, mint egy biztonsági kamera felvétele, miket kihoz.

Mondjuk ez már bennem is felmerült, hogy hogyan tudja kitakarás nélkül kitenni ezeket a videókat? Amerikában nincs valamilyen törvény erre vonatkozóan?

Kb. nincs, meg úgy az adatvédelem általában mást jelent, mint nálunk. Ha nem tetszik, max jogi úton törölteted a videót. Ha sikerül. 

Szóval amúgy van miért szidni a GDPR-t, de ezzel még így is Európa járt jobban. :)

Ez egy dallasi informatikai cég magánparkolója, ahol 24-órás forgalom van, szerintem minden videója leírásában szerepel, hogy legalább 12 táblán szerepel, hogy ez magánparkoló és engedély nélkül ne álljon ide, valamint, hogy semmilyen kapcsolatban nincs az autókat elszállító céggel, és semmiféle jutalékot nem kap az elszállított autók után fizetett büntetésből.

Mondjuk itthon ez nem lenne kérdés :D (mármint hogy van)

Mindenesetre kicsit foglalkozhatnának többet is a saját munkájukkal, egyik videóban meg mutatták szegény rokkant ürgét, akinek majdnem vitték a kocsiját, rokkantságához képest igyekezett az öreg, én még a helyükben sem tettem volna fel őt. Pont elfért és épp nem volt útban.