A Microsoft és más tech cégek közös nyilatkozatot adtak ki a közelgő USA-beli választás biztonságával kapcsolatban

Címkék

A Microsoft, a Facebook, a Google, a Twitter, a Reddit, a Verizon Media, a Pinterest, a LinkedIn és a Wikimedia bejelentették, hogy részt vettek egy megbeszélésen az Egyesült Államok kormányával, annak érdekében, hogy koordinálják a választás biztonságát. A közös nyilatkozatuk ezzel kapcsolatban fent olvasható.

Hozzászólások

Nem pont ezek szokták sorra cenzúrázni/bannolni/shadow bannolni a jobboldali, konzervatív felhasználókat? Majd pont ők fogják garantálni a választás biztonságát.

Sőt, a Holdon sem. No de még a Mariana-árok mélyén sem, pedig 11km-ről biztos nem tudnának feljönni pl. a nácikok. Mondjuk ez is nem tartozik ide, hiszen a címben USA van, meg az ottani elnökválasztás. A felsorolt IT-óriások hovatartozásáról nem beszélve.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Most beszélik meg, hogy ki fog nyerni :)

Szerkesztve: 2020. 08. 13., cs – 17:50

Van okuk az aggodalomra. Ha Bályden nyer, akkor lesz egy értelmi fogyatékos elnökük és csak abban bízhatnak, hogy egészségi állapota miatt nem tölti ki a 4 éves ciklust. Egy idiótával a US élén Kína megeszi őket. 

Ha Trump nyer, akkor pedig könnyen megkapják ami "jár" nekik. 

Éppen a Trumph adminisztráció alatt élik az utóbbi évtizedek legnagyobb társadalmi, gazdagsági, járványügyi válságát.

Trumph és Biden között egyébként csupán 3 év van (77 vs 74), ránézésre Biden tűnik lényegesen egészségesebbnek. 

Úgy látom te nagyon nem vagy képben a mostani amcsi elnökválasztással kapcsolatban. Ennyi bakit és baromságot elnökjelölt még nem hordott össze. Pedig azért tintás Bush is erős versenyző volt. 

https://www.youtube.com/watch?v=JRM7zQk8xJg

https://www.youtube.com/watch?v=ve8kE4SXXTs

Még a mindig Demokrata barát CNN és kétkedik, hogy jó választás volt elnökjelöltnek: https://www.youtube.com/watch?v=-iSAh3haVtY

https://www.youtube.com/watch?v=wacY29iMuUs

Hát, esetenként még a jelöltek sincsenek képben, maradjunk abban hogy te sem. A dolgaiddal kapcsolatban: Ízlelgesd a következő szót: unintentional. 

(nagyrészt minden politikus változó tehetségű /pancser/  színész, a legveszélyesebb amikor ezt nem hajlandó elismerni)

Egyébként érdemes kimenni a nép közzé NA-ben és beszélgetni, hogy felmérd mekkora az intelligencia szint, maradjunk annyiban hogy Szalacsi bácsi átlagos (minden rosszindulat nélkül)

Hát szerintem az a fő problémájuk, hogy egyik jelölt sem túl jó. Már az előző választáson és most sem sikerül két erős jelöltet kiállítaniuk. Vagy legalább egyet. mondjuk ekkor kérdés lehet persze, hogy mi kiket tudunk felmutatni kormány és ellenzék szintjén. Ha az van, hogy világ szinten egy viszonylag ritka esemény, hogy megfelelő ember kerül a megfelelő pozícióban, az maga egy elég nagy kérdés, hogy miért van vajon így.

Azert, mert a politikus az az, aki hazhoz megy a pofonert. Aki a legjobban allja a pofonokat, a sok ragalmazast, a sok kozszereplest. Ez egy ilyen skill. A politikus viszi el a balhet a lobbista miatt bekovetkezett nehez helyzetek miatt. Akinel az esz van, az csak dolgozik a politikussal, de nem vesz reszt a kozszereplesben.

USA-ban pl. a demokrata es a republikanos politikusoknak, de meg a republikanus es demokrata ujsagiroknak is annyi a feladata, hogy a politikusokra mutogassanak olyan dolgokert, ami az amugy mindket partot erosen finanszirozo gyogyszeroriasok es maganegeszsegugyi biztositok hibaja - par dolog az o profitjuk magasan tartasaert tortenik.

Gyakran bakiznak politikusok, különösen amerikai elnökválasztási kampányban. Elég tipikus hiba szokott lenni, hogy az elnökjelölt nem tudja épp hol is van. Ez még magyarázható azzal, hogy napi több helyszínnél, repülőről viszik egyből a gyűlés helyszínére, limóban telefonokkal van elfoglalva és tényleg nem tudja a végén hol is mond beszédet a végén. Azért ez is kínos tud lenni. 

De amit ez a gerontológiai eset Joe Biden eddig összehordott az már tényleg durva. Mentálisan Trump évtizedekkel fiatalabb nála. Hetedik X felett bizony nagyon nagy különbségek vannak már mentális állapotban. Nyilván ebben benne van ki mennyit alkoholizált, esetleg drogozott korábban, tanulási képesség szinten tartásáért tett-e valamit, és persze genetika. 

Trumppal is sok bajom van. De ég és föld a két jelölt közötti különbség! 

UV és az így keletkező ózon ismert módszer zárt helyiségek fertőtlenítésére. Európában is széleskörűen alkalmazzák hotelek, idősotthonok vírusmentesítésére. 

Az irányi bombázás pedig egy szimpla színjáték volt. Nem Trump találta ki. Tradicionálisan szervez ilyen politikai színjátékokat az amerikai politika. Meglengették a pallost Irán feje felett az amerikai drón lelövése miatt. Majd az elnök megmutattak a felvilágosult amerikai emberiességet, egy gép elvesztését nem lehet még az ellenség embereinek életével sem megbosszulni. 

Joe Biden viszont azt sem tudja, hogy ő a férj vagy a feleség. :) 

UV és az így keletkező ózon ismert módszer zárt helyiségek fertőtlenítésére

LOL! De te nem egy zárt helyiség vagy :)

Ráadásul az ózon (és az UV fény is) bizonyos szint felett rákkeltő. Tisztítás közben sem ülhetsz be az autóba, nem véletlenül.

Szerkesztve: 2020. 08. 14., p – 15:59

kérdés ennél lehet e ezt jobban. ha sokan részt vesznek benne az talán maga jelenthet némi átláthatóságot. Az offline szavazó rendszer biztonságát is az adja, hogy különböző egymástól független emberek ülnek a bizottságokban. ha különböző IT cégek vizsgálhatnák, felügyelhetnék a rendszert az akár lehetne hasonló. mondjuk kérdés ezek a cégek mennyire ellenérdekel felek. ha mondjuk jönne egy radikál nagy cég ellenes jelölt akkor mi lenne.

Persze, hogy lehet jobban. Az említett cégek előre kihirdeti az elnökválasztás győztesének Joe Bident és meg sem kell tartani ősszel az elnökválasztást Amerikában. 

A tömeges profilozással foglalkozó IT óriások teljesen átlátják US valamennyi választópolgárát. 

hogy áll össze ebből a csalás? én arra gondoltam, hogy ők ellenőrzik csak a rendszert nem üzemeltetik, vagy tervezik. inkább az lehetne veszély, hogy adatokhoz hozzáférnek amit profit szerzésre használnak. meg az tűnik gondnak, hogy nagyon hasonló cégek talán csak a Wikimedia lóg ki. De lehetnének valami más profilú és méretű szervezetek is.

ezek a cégek többnyire részvénytársaságok, ami sacc azt jelenti, hogy semmilyen morális vagy elvi kontroll nincs, csak az, hogy növekszik e a nyereségesség (vs ha mondjuk az alapító tulajdonában van a cég és ő dönt az irányokról). ha ez meg van kap bonust a vezető. szóval szerintem itt nem ezen a demokrata vagy republikánus szinten megy a dolog. hanem azon, hogy ki ad több adókedvezményt, ki nézi el az adóelkerülési trükköket, ki az aki támogató jogszabályi szinten, esetleg még a külföldi versenytársak rovására is stb. de valószínűleg mindkét oldal érdekelté van téve ezekben a dolgokban. ami cél az inkább a sanders féle nem annyira piacbarát irányok lenyesegetése. 

Ez a rendszerváltás naiv legendáinak az egyike. Külföldi versenytársak pedig már régóta nincsenek. Szinte egytől egyig monopóliumokról van szó az általuk uralt területeken. Egy szinten túl már nem a negyedéves profit számít, hanem befolyás szerzés a politikában, kultúra erőszakos utalása. Végső soron piaci monopólium véleménymonopóliummá való kiterjesztése. 

Ugyan miféle üzleti haszna volt abból a Googlnek (Alphabet), hogy nem vett részt a Black Hat konferencián mert black?

Tudják, hogy f@szság az egész, még a belső morált is rontja. 

Nem valószínű, hogy a BLM idióták tőkéjét akarják a részvényeikbe, mert azok máról holnapra élő lumpenek nulla vagyonnal. De őket is ugyanaz az erő vezéri mint amely előtt a Googlenek, Microsoftnak, Facebooknak, Twitternek és társainak is fejet kell hajtania. Befektetési alapok mögötti ambiciózus arrogáns milliárdosok akaratának és ízlésének. 

Lukasenka választási bizottságától kérjenek tanácsot, ott biztonságos a választás. Biztonsággal kijelenthető, hogy minden választáskor 80%+- 5%-ot kap Lukasenka. Mondja erre valaki, hogy nem kiszámítható, arányos választási rendszer?

Amiota elkezdtek az orosz helyett a belaruszbol szarmazo atirast hasznalni:

Russian: Алекса́ндр Григо́рьевич Лукаше́нко

Belarusian: Алякса́ндр Рыго́равіч Лукашэ́нка

innen

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Memorandumot kellett volna kiadniuk. Az olyan hidegháborús szovjetes gesztus. Illene a kialakult balfasz helyzethez. 

“Az ellenség keze betette a lábát”