Bendgate Nord

Hozzászólások

nalad beakadt valami elegge ugy latom :(

figy en kurvara imadom az mbpmet, es szerintem is az osszes linux desktop hulladek, nade ez a nord egesz jo telefon, maga a csavo is elmondja a videoban, szoval nem ertem a fikazasodat

Legyen már tétje.. ha nem sikerül, veszel nekem két tálca Heinekent. Úgy csináld mint a videón fent és hajoljon meg.
Ez lenne a vége: https://www.youtube.com/watch?v=lLAmL6Tz59Y&feature=youtu.be&t=330

Nem tudom hányszor ültem már rá farzsebben. Vagy ötvenszer biztos, miközben lassan mázsás vagyok. Szerintem talán a legmasszívabb iPhone, a hátlap a hajtásnak ellenállóan (tehát a nyomó erőnek ellenállóan) komoly erőt tud elviselni. Mondjuk nagy jelentősége nincs, nem vagyok telefonbuzi.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

trey szerint ez tervezési hiba. egy másik márkánál szereti ezt hangoztatni. annál amit használ azt meg a szőnyeg alá rejteni. 

nem beakadt, csak azt gondolom ha azt vallja hogy o objektív akkor nem csak az általa gyűlölt markát kell kirakni fooldalra hanem azt is amit szeret és használ. 

elfelejtett szólni hogy ez is pont úgy törik meg hajlik mint egy száraz kétszersült. 

persze ha innentől feltünteti az oldalon hogy ez nem a hungarian unix portal hanem az apple gyűlölők kicsiny csicska egyesülete akkor részemről rendben. 

Egyrészt almát hasonlítasz körtéhez: az iphone mindig prémium készüléknek definiált magát meg a userek is annak tekintik. Az ára is ennek megfelelő. A oneplus nord egy relatíve olcsó (apple-hez mérten meg pláne) kínai márka deklaráltan olcsó modellje. És nem titkoltan full műanyag, semmilyen szempontból nem prémium készülék. Most hogy ez meghajlik, az nem meglepetés - a műanyag ennyit tud. Nincs különösebb hírértéke sem. Amikor a drága prémium készülék a zsebedben meghajlik, az egy fokkal érdekesebb. 

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nevetséges, hogy mennyire elvakultak vagytok.

a oneplus régen 450-550 eur között árulta a csúcs telefonjait emlékeim szerint. most ide esett be a nord, kb 170-180 ezerért viszed haza. régen az iphone 6 ilyen 220-230 körül alakult ha jól emlékszem. jelenleg a oneplus csúcstelefonja 360k. :D

almát a körtével, az. :D csak szar belátni, hogy ha tudja minden cég azt csinálja amit a gyűlölt geci apple. :) addig megy a finnyáskodás meg a hiszti parádé az utálom ezt a céget meg hányingerem van az üzletpolitikájuktól ameddig ugyanazt nem tudod csinálni.

az én véleményem a témában: soha nem hajlitgatom és soha nem ülök rá egyik telefonomra se, így nem érdekel az, hogy mi lenne ha izzadva vörös fejjel dagadó erekkel elkezdeném hajlitgatni az iphoneom vagy a oneplusom.

FIY: az apple azért volt anno szétfikázva, mert a 6-ostól -egy _akkori_ mércével drága csúcstelefonként- nem azt várták a juzerek, hogy elhajlik a farzsebükben. Ehhez hasonlítasz most egy műanyag telefont és összemosod a mostani árakat az akkori árakkal. 

Btw én ültem ár rá telefonra (kocsiba behuppanva, jaa a zsebemben van), nem hajlott el. Volt 2 OP-m (X és 3), azok jók voltak, de nem vagyok OP fan. Nord-ot nem vennék semmiképp.

Mondom mégegyszer lassan, hátha megérted:

1) Az akkori árakat mosod össze a mai árakkal.
Az akkori 220e Ft sok volt még a csúcskategóriában is. Pláne ha azt nézzük, hogy ez -gondolom- a legkisebb 16GB verzió ára volt, mert a 64-es vagy 128-as árát nem merted ideírni. Összehasonlításképpen az OP3-mam (64GB) került szállítással valami 125e Ft-ba, de az már inkább az iPhone7 korszak (2016 év vége).
iPhone6 idején talán NExus5-öm volt (szintén 120-ért vettem) vagy OnePlus X-em (ami belül nem egy csúcs kategória volt, de kívül igencsak prémium fém-üveg/kerámia) és az volt ha jól rémlik 80e Ft. Egy 32 vagy 64GB-os iphone árából 3db-ot lehetett volna venni. És igen masszív volt, nem hajlott el :D 

2) Visszatérve a mai árakhoz, igen, a Nord árát én is sokallom. 100-120-ért még elmenne, de akkor is tehették volna full fém, vagy fém-üvegszendvics házba.

70K Huf, ez elhanyagolhato zsebpenz :D (ne erts felre biztos van aki ezt kikacagja, de meg ha nekem ez nem is sok penz, en akkor is figyelembe vennem egy telefon vasarlasa eseten).

De nezzuk inkabb szazalekosan:

170GB az egyik aranak 34%-a, a masiknak 25%-a. Tehat az egyik esetben a kulonbse negyszereset kellene megfizetnem, a masik esetben csak a haronszorosat. Igy sem elhanyagolhato a kulonbseg.

Lemaradtam valamiről vagy tényleg ennyire nehéz kibetűzni azt, hogy bendgate?