programozó/architekt állást keresek

Fórumok

Eladó egy darab humán resource 10+ év szerver oldali programozó tapasztalattal (Java, C, Scala), biztonság specializációval.

Turkáltam mindenféle szokásos szerver oldali technológiát (SQL, K8S, bash).

Dolgoztam másokkal (Jira, git, gitlab).

Hobbizgatok mindenféle nyelvvel (Coq, Haskell, Rust).

 

Keresek állást, az EU-ban akárhol, nem Magyarország előny.

Update: Angolul felső fokon beszélek, németül tudok TV-t nézni. Oroszul, hollandul, dánul, és franciául el tudok számolni tízig :)

 

Közvetlen megkeresésre küldök CV-t.

Hozzászólások

Nem tudok segiteni, de egy nyelvtudas meg elferne emiatt: "nem Magyarország előny". Az egy dolog, hogy a programozo kollegaid tudnak angolul orszagfuggetlenul, de pl. a megrendelo nem feltetlenul.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Ööö, hogy csinálod, hogy "open to work" státuszod van LinkedIn-en és nem zaklatnak a halálba a fejvadászok? Ha meg nem "open to work" a státuszod, akkor miért nem? :D

Pont ezért nincs Facebook fiókom. :-)

Viszont botlottam már bele gondolatébresztő szakmai cikkbe a Linkedinen.

Aztán volt olyan is a baráti körben, hogy egy adott cég előbb a Linkedinre tette ki a hirdetést és csak utána tette volna valami klasszikus helyre. De ugyanígy ha te is kinéztél egy céget, akkor szét tudsz nézni a kapcsolati hálódban, hogy dolgozik-e/dolgozott-e ott valaki. Könnyebben tudsz használható véleményhez jutni.

Ha ezekhez komolyan értesz, akkor ehhez passzoló és jó állásokból tucatszám van most is. Linkedinen meg mint E-Medve írta is nehéz nem kapni kéretlen álláshirdetéseket.

Nalunk van mindenfele nyitott pozicio (backend, devops, SRE, akarmi) nem otthon (Parizs, Barcelona, Milando, Becs, etc), ird meg, hogy mi kell es szivesen bekuldom a cv-d :)