További részletek derültek ki a bab alakú Samsung Galaxy Buds Live-ról

Címkék

Részletek itt.

Hozzászólások

Felüdülés lehet majd a fülből kilógó cigarettavégek közt! Kíváncsian várom.

trey @ gépház

nem feltétlen kell kompromisszumot kötni

De kell. Fejhallgatóval, és fülhallgatóval is kell kompromisszumot kötni. Többek között az egyikkel hangzásban, a másikkal hordozhatóságban.

Kötelező autós hasonlat: Lamborghini Spyder vs Spire. Mintha azt mondanád, hogy ha Spire-t veszel, nem kell kompromisszumot kötni. De. Az egyikkel nem tudsz szántani, a másikkal meg hülyének néznek a dizsiben, ha azzal mész csajozni.

Egyébként neked is ajánlom, lazán kapcsolódó dokufilm ajánló a Netflixről:

https://www.netflix.com/title/80214552

A lényege, hogyan jutott el az egyszerű DJ-ből feltörő Dr. Dre odáig, hogy oldalán egy kiváló menedzserrel rájöjjön, hogyan tudja kamatoztatni a tökéletes hangszórók és a tökéletes hangzás* keresése közben szerzett több tízévnyi tapasztalatát, hogyan született meg a Beats by Dre, majd hogyan jött az Apple, ami az egészet megvette**, s lett Dre-ből az első hip-hop milliárdos.

Aki érdeklődik a hip-hop, a hangzások iránt, annak egy jó kis esti szórakozás lehet a film.

(* neki, a zenéjéből fakadóan a tökéletes a basszus túlsúlyos, ami ezekből az agydugókból hiányzik)

(** egyeseknek ez Apple innováció)

trey @ gépház

/offtopic

köszi a linket, ezt még nem láttam. Sok doksi film megy mostanában a hiphop / rap világáról, nem egyet megnéztem. Eléggé sokat adott a zeneiparnak a hiphop/rap mint olyan.

/offtopic

Bármilyen fülestől nekem herótom van személy szerint.. nem akarok a fülembe dugni semmit sem. Max azokkal a "modelekkel" egyeznék ki ami nem dugja fel az agyadba a cuccot, hanem van egy kis szép akasztó a fülednél és kész. 

Sok doksi film megy mostanában a hiphop / rap világáról,

Asszem' az összeset láttam a Netflix-en.  Mivel a '90-es évek elején nagy Ice T, Ice Cube, NWA, Public Enemy, később 2 Pac "rajongó" voltam, érdekelt. Leginkább az lepett meg, hogy mekkora hatása volt a zeneiparra.

trey @ gépház

Oh, ezt nem tudtam :) 2pac mindent visz, bár a doksifilmek (sajnos nem emlékszem melyik csatornán ment és mi volt a nevük) még jóval előtte lévő időszakról szólt, nagyon tanulságos és érdekes cucc volt.
kb. mikor még az instrumenteket / zenei alapokat fizikailag "lemezen" adták át egyes "stúdiók" másoknak.

Ice T-nek a '91-es O.G. albumát kell meghallgatni (van rajta Bodycount szám is), messze más, mint a BB. A BB-nak is voltak jó pillanatai - Sabotage -, de azért valahol nekem mindig is csak egy fiúbandának maradtak meg. Kétségtelen, ahogy öregedtek, nemesedtek :D

trey @ gépház

Amúgy is jobban szólnak.

Amikor ezen vitatkozol evone-nal, meg újabban Hevivel, komolyan nem zavarja meg senki gondolatmenetét, hogy a TWS fülhallgatók, nem-TWS fülhallgatók, fejhallgatók, mélynyomó-láda, stb. mind különböző dologra való, és mindnek megvan a létjogosultsága?

Persze, hogy jobban szól a fejhallgató. Mutass valakit, aki mást állított. :)

a kutya se mondta hogy nem szólnak jobban. azt mondtam, hogy nem fér el a zsebemben, tehát SZÁMOMRA nem jó. itthon, autóban van hangszóró. az utcán sétálva meg nem akarok dj skint húzni magamra.

nyenyenyenyenye nem szólok hozzád nyenyenyenye

Szar lesz megtalálni, ha egy tányér bablevesbe esik majd. 

Ez egy nagyon felelőtlen húzás a HUP-tól, hogy ilyen izgalmakkal traktál, mint a bab alakú Galaxy buds, meg KDE-s laptop, megy gyárilag Ubuntuval érkezik, öcsém, meg legújabb Pixel Phone jelenik meg X nap múlva, és akkor lerántják róla a leplet mocskosul. Gyorsan felizgatom magam az ilyeneken, annyira érdekel, kihagy véletlenül a szívem bár dobbanást, a HUP lesz érte a felelős, ha szívinfarktust kapok! Az ilyenek előtt kéne lennie külön figyelmeztetésnek, hogy a szívbetegek, gyenge idegzetűek még szülői vagy gondnoki felügyelettel se nézzék.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)