Frissítés gombnyomásra (x)

Címkék

Az ITSH mostantól Deutsche Telekom IT Solutions. További részletek »

Hozzászólások

Borzasztó béna névválasztás – értem én, hogy fontos a brand, de ...

Én sosem tudtam követni, hogy mi mikor Telekom, T-Systems, ITSH, stb... Szerintem egy brand attól erős, hogy az évek során felépítik, az emberek tudatába beleég, ha álmukból felébresztik őket, akkor is felismerik. Ez az állandó átnevezgetős meg kiszervezős-visszaszervezős őrület követhetetlen.

Egyébként is, a drótos az Matáv, a drótnélküli Westel, az adatpark meg Axelero! :)

A non plus ultra meg az volt, amikor az aktuális átnevezgetéssel szinkronban domain nevet változtattak - a szolgáltatásban!

Ergó odamentél, előfizettél, kaptál egy matávnetes mailboxot, pár évvel később közölték, hogy átnevezték a céget, TEHÁT megváltozik az email címed, és a régi "természetesen" meg is szűnik! Na aki ezek után nem lépett le, az is komplett idióta lehetett - "természetesen" az axeleros sem tartott örökké, mert pár évvel később az is megszűnt.

Az ITSH brand volt. Bele is égett a szakmabéliek tudatába. Emlékszem, mikor egy fejvadász megtalált, nagyon titkolta melyik cégről van szó. Nem volt nehéz felismerni a HR mantrát, rákérdeztem, ez a cég volt. Mondom köszi, akkor ne pazaroljuk egymás idejét: nem!

Szegényt még én sajnáltam meg annyira kiakadt rajta. Elmondta, hogy én voltam a sokadik akivel pontosan így járt, és nem érti miért van ez. Elmeséltem neki. Pályát váltott. 

Most meg véletlenül tudom, hogy a HR már hátba is veregette magát, mert a névváltás után elkezdtek beömleni az önéletrajzok. Mekkora siker! Nem ám felébredni, hogy bameg valamit rosszul csináltunk, neeeeem... Ez siker.

Majd eljutnak ugyanide szépen! 

Where do you want to go today?
[nobody@salcay:~]$_

Deutsche Telekom IT Solutions - D TITS