Microsoft Windows fórum

Címkék

A fórumot rendezgetve azt tapasztaltam, hogy több olyan helyen is bukkant fel Windows témájú beszélgetés, ahova az nem való. Ez lehet, hogy egyeseket zavar. Emellett, ha már vannak ilyen témák, akkor szerencsésebb lenne, ha azok egy helyen gyűlnének össze. Ezért a mai naptól elérhető egy Windows topik a fórumban az Egyéb -> Microsoft Windows alatt. Kéretik a Windows témájú kérdéseket és válaszokat oda postázni.

Hozzászólások

Ez egy jó ötlet, alternatív rendszerekkel is kell foglalkozni. =)
Na, de tényleg jó, hogy lesz helyük, legalább lesz alkalmam naprakésznek maradni Win témában is.

--
TheReplaced@Zenwalk/current - Я Свободен...

Köszönjük a rendkívül mély és tartalmas hozzászólást.
Rámutatnál esetleg egyetlen olyan postodra is, amely értelmes módon, tartalmasan, valaki segítségére vált?
Egyátalán minek jársz te ide?

(Félreértés ne essék, kiazálltam a flame -ből)

--- GTK programozás C nyelven ---
http://hu.wikibooks.org/wiki/GTK%2B_programoz%C3%A1s_C_nyelven

Azon agyalok, hogy némelyek nagyon értelmesnek tartják magukat (sőt: azok is), erre itt feszt személyeskednek meg kritizálnak egyfolytában, és képességeik ellenére nem tudnak olyan hozzászólásokat produkálni, hogy azok értelmesek és/vagy konstruktívak legyenek. Kár. :-(
--
Mortal Kombat's gimmikk was to replake all instankes of the letter 'C' with the letter 'K' (bekause of that feature, it was one of the first applikations to bekome part of KDE).

ime egy idézet drastik barátunk hup-ról alkotott véleményeről:

igazabol a blikk magazin szamitogep mellekletet szinvonalban alulrol karcolo, trey(autoszerelobol informatikussa atkepzett futobolond) altal uzemeltetett portal, retardokkal

én kedvelem a srácot, de tényleg....nálunk a faluban is voltak ilyenek gyerekkoromban...az egyik pl mindíg kiült hegedülni a főutca közepére míg egyszer el nem ütötték....a másik ha ment az utcán mindíg saját magával kiabált. :)
Szerettem őket...ízt adtak a szürke világnak.

Haha :) Igen, ezt azért írta, mert hetekig könyörgött az account-ja újraengedélyezéséért, de akkor azt mondtam, hogy majd meglátom.

(PS: Egyébként nem teljesen stimmel a leírás: ált. isk. -> gépésztechnikus (középiskola, jelzem 1990-ben még nem nagyon volt Magyarországon informatikai képzés) -> rendszerprogramozó ;)

Én csak azt nem vágom, ha valami szar, miért kell hetekig könyörögni az reenable-ért? :O

--
trey @ gépház

Mondd ki nyugodtan, hogy olajbúvár. :DD

Büszke vagyok rá, hogy _több szakmám_ is van. Majd ha itthagyom ezt a kabarégyárat (informatika) és elmegyek dolgozni valahova rendes helyre, akkor lehet, hogy jól jön még, hogy tudom mi az a vas-szén állapotábra, tudok kéttámaszú tartót méretezni, tudom, hogy ott a kritikus keresztmetszet, ahol a nyíróerők ábrája metszi a tengelyt, tudom mi az a szélső száltávolság, vágom mi az a gyártástechnológia, kiismerem magam a műszaki rajzokban, stb. Ja, és csukott szemmel cserélek UAZ váltóban előtét-tengelyt, vagy "kuplungozok meg" egy BMW-t. Nekem van jövőm!!!11111 :DDDDD

--
trey @ gépház

Szerintem vagyunk még ezzel így egy páran. A nyolcvanas években kezdtem autódidakta módon programozni még ZX81-en. Akkor most én kevésbé vagyok jó programozó, mint akinek a Pascalt próbálták a Gábor Dénesen éveken át a fejébe verni? Elnézést a GD-n végzettektől, csak szerintem senkit nem az alapján kell megitélni szakmailag, hogy hol végzett, vagy miből lett informatikus, hanem azt hogy az adott területen mit tett le azóta az asztalra.

Most végre elhiszik, hogy a linuxosok/unixosok nem utálják a windowst... Csak épp én meg a barátom, meg a haverom, meg a barátom haverja, meg a rencergizda meg a... ;-)))

Ha bele gondolok a *nix használók nagy része napi szinten használ Windowst is. Sokan Sambáznak, akkor eleve kell a Windows ismeret is.
Jó helyen van itt az a Windows szekció a fórumban!
Lehet, hogy még a Machintos, OS/2, stb. szekció is nyílik.
Mi is lehetne az az stb.? Esetleg VMS...

Egyeltalán nem használok unix-ot ("GNU is not Unix") és napi szinten kerülöm a windowst is!
Helyette 100% linux. Egyszer próbáltam a pc-bsd-t, de túl csupasznak találtam és többször egymás után le is fagyott (az én gépemen, másén lehet hogy jól megy).
Ezenkívül még PalmOS van a palettámon.

Ejha, érdekes ez a windowsos dolog. Eddig nem is vettem észre, hogy erről is beszélgetnek. Nem kellene kitiltani az ilyet inkább egy Unix portálról? :P Viccelek, nem is az én dolgom - de egy kicsit furi volt ezt olvasni! Esetleg a Vista már *NIX alapú? :)

Szerk: na most esett le, ez egy fajta moderálásnak is felfogható, hogy ne legyen a tiszta free fórum rész a windows-zal tűzdelve! Így már egy fokkal jobb :P
--
http://erdekeshirek.dyndns.org/e107/news.php

Valahogy nem emlékszem, hogy olvastam volna ezen az oldalon, hogy kijött a HP-UX x.y.z verziója, a következő új ficsorokkal. Meg azt se, hogy a Tru64 5.1b verzióhoz megjelent volna a legújabb. Sőt AIX-ről se nagyon értesítettél minket. Bezzeg az OpenSolaris!

Inkább azt írod, hogy megszűnt az IRIX :-(

"Valahogy nem emlékszem, hogy olvastam volna ezen az oldalon, hogy kijött a HP-UX x.y.z verziója, a következő új ficsorokkal."

HP-UX roadmap részletek (2006. jún. 24.)
A HP kiterjesztette az Integrity szervereinek virtualizációs képességeit (2206. jún. 29.)

Ja, amúgy HP topik. Ha történik valami, akkor van róla szó. Mondom, _ha történik valami_. Az meg, hogy te nyaralni voltál éppen, az a te bajod :)

"Inkább azt írod, hogy megszűnt az IRIX :-("

Miért? Mit kéne mondanom, ha ez az igazság?

--
trey @ gépház

Jo otlet++

Akarhogy is ugyeskedik az ember, mindig van par proprietary cucc ami miatt Win-nel is kell foglalkozni, jol fog jonni az uj forum.

HOSPiTAL

Hungarian Operating System Portal

ospr.hu Operating Systems + Redmond .hu

Nekem is jól jön egy ilyen topic, mert eddig a flame kategóriába kellett tenni amikor nem kimondottan Linux probléma volt, hanem a Winen megoldandó feladatra kerestem megoldást. Nem mindent lehet megcsinálni és ilyenkor szükség van a másik oldalra is. Ezért én jónak tartom az ötletet.

--
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

az utobbi héten raktam fel a Windows xp Prof ot.
MEGINT!! Ugyanis ez a gyárilag szar hibás és már a gondolat h Microsoft hibás!!!Egyszerűen használhatalan és el van cseszve.. én sem tudok op rendszert csinálni mint még néhány honfitársam de ilyet akármikor ami nem működik... egyszer csak kiir egy hiba üzenetet h kritikus hiba és visszaszámol 1 perctől h mentsem ami menthető mert őnagysága beszarik 1 perc mulva. Ott telt be a pohár ujraraktam tenap...
nem raktam fel semmiféle programot ami esetleg akadályozná az op futását msn-ezni akartam ami tegnap még sikerült is de ma már nem.mégpedig azért mert ez a gennyes szar nem csinál semmit nem tudnak irni nekem és én sem tudok irni letötöltem tehát a Messenger-t és csináltam egy Re Installt de utána se történt vátozás.Nem tudom ti hogy vagytok a Windowsal de nekem elegem van abból h csak akkor működik ha ujra rakom az egészet...mármint a Windows-t és még akkor sem teljesen jó mert valamit kitalál vagy kiir h felbassza az idegeimet ez a geci mert legszivesebben fölrúgnám ezt az egész rendszert ugy ahogy van és küldenék Bin Ladennek egy levelet melyben erősen utalnék arra h ne az ártatlanokat hanem a Microsoft-osokat gyilkolja!!! ha valaki tud segitsen

Előre is köszönöm

na vege a kanaannak. jonnek a winlamerek .... brrrrrrrrr....

lesz majd jo fajta "win vs. linux" flamewar. brrrrrrrr.