Elindult!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 07. 03., p – 11:00

FP1:

Risk of rain: 60%

trey @ gépház

Azért a húzódzkodó cucc sem hülyeség ötlet. :)

Detto. A Statusboard mellékes az F1 indulás közben... :D

Szerkesztve: 2020. 07. 03., p – 11:53

Nem nyomasztó az az iroda így? Hófehér falak...

Kifejezetten mindenhova hófehért rakatok. :D Remélem a mondandódban semmilyen burkolt politikai célzás sem volt :D

De ha már szóba jött: a Mercedes mindkét pilótája fehér overálját lecserélte feketére (nagyon trendi most). Csak azt nem értem, hogy a PC-ség jegyében miért nem adott Hamiltonra mondjuk fehéret, Bottasra pedig feketét. Az lett volna az igazán politikailag korrekt eljárás!

trey @ gépház

Az igazán PC akkor lenne, hogy ha minden fehér, hetero pilótát lecserélnének színes bőrű, meleg, transz, queer, kövér nőkre és minden autó szivárványban tündökölne. A csapatok nem lennének megkülönböztetve mert az diszkriminatív és rasszista. Szponzorok helyett meg Pride, BLM és LGBQT2ASCIIAIDS logók kerülhetnének csak...

Szerk.: És természetesen el sem indulhat a verseny, mert az is csak a férfi elnyomás bizonyítéka, ezért a futam kezdete előtt már mindenkit kikiáltanak győztesnek...

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Halványsárga igazából, a képen nagyon nem jön át a szín. Sötétebbel meg se próbálkoztam. Fontos még a szemnek a szegély is a fal és plafon találkozásánál, meg nekem nagyon bejön a "technika" a plafonon (AP, füstjelző, megfelelő sarokban mozgásérzékelő, meg hangszórók, meg mostaában a TV jött nekem, hogy kirakjam a falra). Ez már nagyon ízlés dolga btw.

Pont semmi nincs lábnál, habár a cuccok eredetileg nem ide lettek tervezve, szóval ezért látszik olyan szemétdombnak a kábel rengeteg. :D

Nem steril amúgy, a kép kedvéért pakoltam össze az asztalon anno márciusba, a telefonom meg hát nem a legjobb. Már azóta újra festettem, mert a szegély körül kirepedezett as mocorgás miatt, azt pedig én nem viselem el.

Azóta még egy kis meeting sarkot is csináltam, volt idebent felesleges 2 szék és egy asztal. :D

Majdcsak elintézi valaki, hogy 3 futam után leálljon az egész :(
Szerintem idő kérdése.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ha egy pályán rendeznék meg a 20 versenyt akkor simán lehetne tartani a karantént. A háttérbe lehet cipelni ilyen filmes kellékeket, hogy ez most Svájc az meg Portugália és most meg Tatuin.

Nem tudom nézek-e még forma 1-et, mióta Hamilton-tól megtudtuk, hogy Ecclestone rasszista (mert mondott egy olyat, hogy szerinte a feketék néha rasszistábbak a fehéreknél). Amikor Amerikában dolgoztam 1 évet, az volta az érzésem ezzel is, mint a sexual harassment-tel: túlzásba vitték. Már gyakorlatilag alig lehet nyugodtan mondani vagy tenni valamit, mert azon gondolkoznak, hogy nem sértenek-e meg vele valamilyen társadalmi vagy más csoportot.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Neon nem semmi! Hangulat 1990 :) 

Nem kivanom, de harom perccel a start elott megis rajtbalesetre szamitok az elso 6-ban.

Vortex Rikers NC114-85EKLS