Könnyű webes ftp kliens

Valami könnyű webes ftp klienst keresek, ami lehetőleg még fel is paraméterezhető. Java nem kizáró ok, de erősen kerülendő, ha lehet. Jó lenne olyan, ami - szinte - minden böngészőben el is indul különösebb macera nélkül. (És persze feltölteni is tud.)

Ismertek ilyet? Én nem igazán találtam. :(

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 06. 04., cs - 10:40

A böngészőben futó JS nem tud általános TCP socketet nyitni csak HTTP/websocket alapút. Nem nagyon látom hogy lehetne egyszerűen megoldani.

Az elmélet az, amikor mindent ismerünk, de semmi nem működik. A gyakorlat az, amikor minden működik, de senki nem tudja, miért.

( Minek bonyolítani? Az összes valamire való file-kezelő tud ftp-t kezelni. Linuxon az mc, a KDE, a Gnome, a MATE alapértelmezett fájlkezelője simán kezeli, Windows-ban az intéző is jól használható... sőt, még Androidhoz is találtam ilyen filekezelőt valamikor. )

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.

2020-ban ftp? WTF!!!

~ubuntu, raspbian, os x~

Linuxon siman sshfs-sel fel szoktam csatolni, es helyi konyvtarban latszik a tavoli gep felparameterezett reszenek (tipikusan a sajat home nalam, esetleg az sd kartya androidon) tartalma. Winen is van valami ilyen progi, fejbol nem tudom a nevet, az egy drive-ot hoz letre, es azon belul latszik minden. Kulcsokat kezel mindketto.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

FireFTP volt a régi Firefoxhoz, Waterfoxon még most is működik.