Miféle repülő volt ez?

Fórumok

Sziasztok,

A mai nap 11:10-kor itt Egerben, a házak felett (saccra 700-800méteren) elszállt egy kisebb utasszállító vagy cargo gép, legalább 30 fokban megdőlve balra kanyarodva. A flightradar-on nem találtuk semmi nyomát, egy környékebli webkamerán találtuk meg a képét csak: https://imgur.com/r1QszUt

Az ablakból tisztán kivehető volt, hogy 90%ban fehér gép, fekete feliratokkal, szárnyak vége szintén fekete. A szárnyak vége 90 fokban felfelé volt hajlítva/törve, nemtom hogy nevezik ezt. Nem konteózni akarok, csak kíváncsi vagyok miféle gép volt ez:) Valakinek ötlete, hogy hol lehet utánanézni ennek?

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 05. 29., p – 16:39

Nem ilyen NATO-küldetésből hazatérő izék.? A második tippem, hogy bombázzák megint Kassát.. Esetleg Zsuzsák diplomata úr jaszkarizott. Amúgy felhívod a KGB-t a világ bármelyik telefonszámán és ők biztos tudják, ott megmondják

Stackoverflow/Stackexchange repulos formuman meg szoktak fejteni az ilyen kerdeseket, csak ird oda pontosan mikor es hol lattad.

A kedvencem az volt, amikor valami fura alaku kondenzcsikrol tett fel valaki kepet (a szog miatt ugy nezett ki, mint ha egy emelkedo raketa lett volna), es nem csak megmagyaraztak, hogy miert nem az, hanem megtalaltak a konkret jaratot, es a terkepen latszott az a fura kanyar. :)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Megerősítem, mi is láttuk, néhány méterre tőlünk repült. Nagyon durva volt, épp szemből jött. Mi a 9. emeleten lakunk, nem sokkal felettünk volt. Feleségem szerint vadászrepülőgép, de tuti nem az volt. Rengetegszer repültem már, ez egy kisebb utasszállító volt.

Jaja. Én is falcon-ra tippelném. Lehet, valamelyik nem kormánygép volt.